نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7550Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 457 به 464 از 983
صفحه 58 از 123 نخستنخست ... 485556575859606168 ... آخرینآخرین
  1. #457
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Niayesh_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    356
    پسند کرده
    184

    کباب چوبی

    تکه های گوشت به سیخ چوبی می زنیم و در تابه با پیاز تفت می دهیم در حدی که رنگ گوشت تغییر کنه چندتا گوجه بزرگ و آب دار را رنده میکنیم و روی تکه های گوشت می ریزیم طوری که گوشت ها را کاملا پوشش بده اینجوری دیگه نگران تیره شدن گوشت هم نیستیم زعفران فراوون هم اضافه میکنیم زیرش و خیلی کم میکنیم و میذاریم بپزه من اصلا آب اضافه نمیکنم گوجه آب میندازه اما اگر آبش تموم شد و گوشت هنوز نپخته بود یه استکان آب اضافه کنید
    اواخر پخت آب یه لیموی تازه هم بهش اضافه میکنیم و نمکش هم اندزه میکنیم
    ما با کته زعفرونی خوردیمش
    به به خیلی لذیذ و خوشمزه میشه

    &yeganeh&, گیتار, *شمیم* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من تنها کمی متفاوتم!...
    وقتی تمام درد های دنیا روی شانه های دخترانه ام کوه می شود
    به پهنای تمام کوهپایه های دنیا لبخند می زنم...


  2. #458
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    فيله مرغ رو از شب قبل تو مخلوط ماست زعفرون و نمك خوابودم بعد در تابه كم چرب سرخش كردم
    عالي بود
    [url=http://www.mamipic.com/share-DC96_5280DA73.html][/url

    &yeganeh&, رستگار, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #459
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    جوجه نودلی خوشمزه...................

    فیله مرغ رو با آب پیاز و آبلیموی تازه و نمک و فلفل و زنجفیل مزه دار کردم

    نودل رو با آب کمتر از دستور درست کردم فیله ها رو به سیخ کشیدم و نودل ها رو دورش پیچوندم(به خاطر نشاسته ی بالایی که داره میچسبه) بعد در روغن سرخ کردم خیلی خوشمزست امتحان کنید










    سبزی پلو با ماهی
     
    mary524, بهار 68, lady of shalott و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  4. #460
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    یگانه جون من خیلی وقت بود تو فکر بودم این جوجه نودلی رو بپزم اما فکر میکردم باید مثل بنیه تو روغن غوطه ور شه.و هی پشیمون میشدم..الان که دیدم روغن کمی استفاده کردی ...میرم تو کارش...فقط ی سوال نودلها کرانچی بشن بهتره یا نرم ؟اخه دیدم سطح نودلها یکدست نیست ی جاییش نرم تره انگار.کدومش رو ترجیح میدی؟..مرسی گلم...
    آیدا جون جفتش عالی بود سلیقه ایه ولی از نظر کرانچیش بهتر بود از نظر همسرم نرم هاش آره گلم روغن کم برد ........... خوشحالم که شما طرفدار کم روغنی هستید

    نقل قول نوشته اصلی توسط khorshid89 نمایش پست ها
    دوست عزیز فیله مرغ وسط نودلها پخته می شود و یا قبلا باید تفت بدهیم ؟؟؟؟
    خورشید عزیز فیله ها از قبل پخته نبود و اگر زیر شعله کم باشه و یخ زدائی به صورت کامل انجام شده باشه و مزه دار هم باشه به خوبی پخته میشه
    سبزی پلو با ماهی
     
    محیا خانوم, * الهه *, aydaa و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  5. #461
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17234
    پسند کرده
    7283
    شامی پوک طبق دستور این صفحه
    انواع کباب
    .
    خورشت به آلو
     
    *شمیم*, مامان غزل, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  6. #462
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    477
    پسند شده
    19302
    پسند کرده
    26901
    دستور کباب کوبیده رو قبلا تو پست 64 گذاشته بودم لینک دادن یادم رفته کمک کنید لطفن
    کباب کوبیده

    گوشت را چرخ کرده ترکیب گوسفند وگوساله با هم است
    پیاز را رنده کرده آبش را گرفته ودر واقع تفاله را داخل گوشت ریخته وآن را ورز داده ----آب پیاز را هم نگاه می داریم لازم می شود
    گوشت را توی یک ماهی تاوه روی اجاق کمی ورز می دهیم طوری که کمی به روغن بیفتد - از روی اجاق برداشته ودوباره ورز می دهیم- اصطلاحا گوشت را می کشیم ( با ضمه بخوانید) گوشت باید کشته شود -وبعد گوشت را داخل یخچال گذاشته تا سرد شود -گوشت اگر گرم باشد روی سیخ کشیده نمی شود.-- موقع به سیخ کشیدن گوشت ها دستمان را توی آب پیاز می زنیم تا گوشت به دستمان نچسبد
    به روی سیخ کشیدنش هم لم دارد که عکس هایش را اینجا می گذارم -یادتان باشد که وقتی سیخ ها راروی اجاق گذاشته باید تند وتند بچرخانید در غیر اینصورت وا می رود






    http://www.mamipic.com/share-EB32_4D4CE796.html





    http://www.mamipic.com/share-7A28_4D4CE796.html





















    کباب کوبیده رو از مادرم (روحش شاد) یاد گرفتم -کباب کوبیده دو تا لم داره یکی ورز دادنش یکی هم موقع به سیخ کشیدن که من سعی کردم تو عکس معلوم باشه
    یادتون هم باشه که وقتی رو منقل می زارین خیلی سریع باید سیخ ها رو بچرخونین وگرنه گوشتا از رو سیخ می ریزه
    قورمه سبزی
     
    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۲/۰۸/۲۷ در ساعت ۱۰:۴۵ قبل از ظهر
    nazgol joon, sara chef, hengamehh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #463


    کباب چنجه
    گوشتو بعد از خرد کردن در اب پیاز و زعفران و ابلیمو به مدت یک شبانه رو گذاشتم....
    به سیخ زدم وکنی نمک زدم. و روی باربیکیو پختم...
    sara chef, niyousha, شبنم و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #464
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    کباب لقمه با کته



    گوشت چرخ کرده +پیاز و سیر ریز خرد شده+گشنیز ریز خرد شده+ادویه(زیره،تخم گشنیز،زنجبیل ،فلفل قرمز)و نمک رو با هم ورز میدم و بعد از فرم دادن گوشتها 1 ساعت تو یخچال میذارم و بعد تو تابه چدنی که فقط با کره چرب کردم کباب میکنم.

    - - - Updated - - -
    ویرایش توسط Behjat : ۱۳۹۲/۰۹/۰۱ در ساعت ۱۰:۴۲ بعد از ظهر
    zardin, mary524, Elsanaa و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 58 از 123 نخستنخست ... 485556575859606168 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما