نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7542Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 982
صفحه 56 از 123 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    جوجه کباب که شب قبل مارینه شده با پیاز ، ماست ، زعفران ، آبلیمو ، نمک و فلفل و ادویه کاری و سماق



    و جگر

    سالاری, sama18, Adeleh(royaye-khis( و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17126
    پسند کرده
    20219
    جوجه کباب








    شب قبلش تو فلفل دلمه ای رنده شده و پیاز خلالی خردشده و نمک و فلفل سیاه نیم کوب خوابوندم و فرداش مقداری ماست بهش اضافه کردم و بعد از مدتی کباب کردم در اواخر ططبخ هم با قلمو روش رو کره مالیدم و ریختم تو قابلمه در دار به همراه مقداری کره
    با گوجه فرنگی کبابی و کته زعفرانی سرو شد.




    Adeleh(royaye-khis(, m1361, atousa shakeri و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8562
    پسند کرده
    12548
    اینم با استفاده از ایده یکی از دوستان تو همین تاپیک درستیدم که متاسفانه اسمشونو فراموش کردم ولی ازشون بینهایت ممنونم.
    ایده جالب و خوشمزه ای بود

    گوشت چرخ کرده +پیاز رنده شده بدون آب+ نمک+فلفل+زردچوبه حسابی با هم ورز دادم کف قابلمه پهن کردم و برنجمو جداگونه عین برنج کته ای گذاشتم آبش کشیده شد زمان دم کردن ریختم روی گوشت و شعله رو کم کردم.
    یه کم محلول زعفران هم دام روش.
    البته ایندفه گوشتمو ضخیکتر پهن میکنم که شبیه ته دیگ گوشت نشه

    کیجا, sara chef, atousa shakeri و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    4117
    کباب کوبیده :
    گوشت گوسفندی +گوشت گوساله به نسبت 2 به 3 اگه چربتر خواستید 1به 1 بردارید+پیاز کامل آب گرفته شده +نمک +زعفرون =ورز حسابی موقع به سیخ گرفتن از آب پیاز استفاده کنید تا کباب تردتر شود




    somayeh-b, **negarin**, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


  6. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    4117
    اینم ماهی کباب بسیار لذیذه

    ماهی قزل آلا رو با زعفرون +پودر پیاز +پودر سیر+نمک+فلفل+آب لیمو ترش تازه مزه دار می کنیم به مدت 3ساعت

    سپس روی توری گذاشته وکبابش می کنیم در انتهای پخت مقداری کره روی ماهی برس می کنیم

    sama18, m1361, sara chef و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


  7. #446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **negarin** آواتار ها
    نگارین
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    **مشهد**
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    418
    نقل قول نوشته اصلی توسط **ashna** نمایش پست ها
    کباب کوبیده :
    گوشت گوسفندی +گوشت گوساله به نسبت 2 به 3 اگه چربتر خواستید 1به 1 بردارید+پیاز کامل آب گرفته شده +نمک +زعفرون =ورز حسابی موقع به سیخ گرفتن از آب پیاز استفاده کنید تا کباب تردتر شود



    عزیزم کباب شما در دقایق اول سفت نشد؟
    من تمام این موارد رو رعایت کردم
    بعلاوه جوش شیرین اما جلو مهمون که گذاشتم افتضاح سفت شده بود.علتش چیه
    یـک وقـت هایـی ، یـک حـرفـهایـی ، یـک آدمـهایـی را ، عجیـب از چشـمم مـی انـدازد !...

  8. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **negarin** آواتار ها
    نگارین
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    **مشهد**
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    418
    جوش شیرین خیلی کم زدم چون از رو دستورات خوندم ممکنه زیادش کباب تلخ کنه!
    پیاز طبق دستور وب یک پیاز بزرگ و یه کوچیک برادوکیلو گوشت زدم.زعفرون هم همینطور
    طعمش عالی بود مثل کباب بیرون اما سفتیش...
    گوشت راسته گوساله یک کیلو و دنده هم یک کیلو
    نمیدونم بیرون چی میزنن که اینقده ترد و نرم و خوشمزه میشه
    ویرایش توسط **negarin** : ۱۳۹۲/۰۷/۲۷ در ساعت ۰۶:۵۹ بعد از ظهر
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    یـک وقـت هایـی ، یـک حـرفـهایـی ، یـک آدمـهایـی را ، عجیـب از چشـمم مـی انـدازد !...

  9. #448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    4117
    عزیزم برای اینکه اسپم نشه بیا قسمت
    چطور غذاها را کبابی کنیم؟
    ویرایش توسط **ashna** : ۱۳۹۲/۰۷/۲۷ در ساعت ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


صفحه 56 از 123 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما