نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 982
صفحه 54 از 123 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284
    تکه های مرغ رو با یه قاشق سرپر سس مایونز+3قاشق ماست پرچرب+نمک+فلفل+لیمو ترش تازه+پیاز+فلفل دلمه+زعفرون فراوون گذاشتم یه چند ساعتی تو یخچال استراحت کنه .



    و بعد هم رفت تو فر



    برای سیب زمینی هم خلال های درشت رو یه 5 دقبقه توی آبجوش روی شعله گذاشتم و بعد آبکش کردم و با نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سوخاری مخلوط کردم و توی روغن سرخ کردم.
    m1361, کیجا, mim.re و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    من و همسری استیک و واسه اولین بار درست کردیم
    گوشت راسته گوساله رو تیکه کردیم. با بیفتک کوب همسری کوبید. بعد یک شب تو پیاز و یه کم سرکه خوابوندیمش.
    که اینجوری شد


    بعد توی روغن سرخش کردیم.

    البته قبلش سس قارچم درست کردم.
    سیب زمینی هم سرخ کردیم و تموووووم


    چلو گوشت
     
    ویرایش توسط golnare atashin : ۱۳۹۲/۰۷/۱۱ در ساعت ۰۹:۲۹ بعد از ظهر
    nilufari, mahnooshin, hengamehh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  3. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17132
    پسند کرده
    20223
    کباب ترکی ران مرع رشته ای خرد شده(به دلیل سینه نداشتگی) - پیاز بزرگ رشته ای خردشده- قارچ - فلفل دلمه ای - نمک و فلفل سیاه نیم کوب- سس مایونز-وجه فرنگی خرد شده همه رو جداگونه تفت دادم بعد با هم مخلوط کردم و در آخر گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کردم وخیلی کم هم زدم و درش و گذاشتم تا مزه ها مخلوط بشه تابه مواد قبل از سس اینم تکمیل شدش تو ظرف غذای اداره همسری
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۲/۰۷/۱۲ در ساعت ۰۳:۴۷ بعد از ظهر
    samin88, *سایه روشن*, golnare atashin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11358
    پسند کرده
    5157
    پریا جون چقدر تو فر گذاشتین بمونه؟ با چه درجه ای؟
    ویرایش توسط shimakhoshdel : ۱۳۹۲/۰۷/۱۲ در ساعت ۰۳:۴۷ بعد از ظهر

  5. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8524
    پسند کرده
    9689
    کباب شاندیز خودمون پز

    &yeganeh&, تپل طلا, somayeh-b و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8524
    پسند کرده
    9689
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    sjafari جون دستور شاندیز خودتون پز هم لطف کنید ممنونم
    بله عزیزم : بفرمایید :
    ما یه مقدار دنده گوسفند گرفتیم ( که البته متاسفانه موقع خوردن دیدیم بیشترش استخونه به جای گوشت !!) بعد یه عااااالمه پیاز رو رنده ریز کردم و ریختم روی گوشت ها + فلفل + نمک+ کمی آبلیمو + زعفران + کمی سماق + چند قطره روغن . و 24 ساعت گذاشتم تو یخچال که حسابی مزه دار بشن. بعد به سیخ زدم و کباب کردیم.
    یه نکته رو بگم که وقتی می خوردم حس می کردم اونجوری که باید پخته باشه نبود!! ( آخه خودم به این معتقدم چه جوریه گوشتی که برای پخت 3 ، 4 ساعت زمان لازم داره با یه کباب کردن پخته میشه !!!) ( بارها تو رستوران ها هم از این گوشت های کبابی خوردم و متاسفانه همیشه اون حالت پخته شده کامل رو حس نکردم!)
    میگن اگه کیوی رو بزاری روی گوشت ها به نرم شدن گوشت کمک می کنه. البته زمانش نباید زیاد باشه چون گوشت رو له می کنه.
    اگه دنبه هم بین دنده ها کباب کنید خوشمزه تر میشه .
    آخر سر هم می تونید توی کره بزارینش و سرو کنید. نوش جااااان
    hengamehh, تپل طلا, *ARMITA* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #431
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    جوجه کباب:تکه های مرغو در روغن مایع و فلفل ونمک وپیاز و زعفران و آبلیمو خوابوندیم.و در منقل غولها کباب کردیمجاتون خالی!

    بدون فلش

    اینم گوجه ها

    ببخشید انقدر شلوغ پلوغ شد یادم رفت از پخته ش عکس بگیرم
    m1361, مامان غزل, تپل طلا و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #432
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26833
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    جوجه کباب:تکه های مرغو در روغن مایع و فلفل ونمک وپیاز و زعفران و آبلیمو خوابوندیم.و در منقل غولها کباب کردیمجاتون خالی!

    بدون فلش

    اینم گوجه ها

    ببخشید انقدر شلوغ پلوغ شد یادم رفت از پخته ش عکس بگیرم


    کبابا جای خودشون -من عاشق منقلتون شدم خیلی کار جالبیه
    قورمه سبزی
     
    zohre.a و hengamehh این نوشته را پسندیده.

صفحه 54 از 123 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما