نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 982
صفحه 42 از 123 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: انواع کباب

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    مانا جون عالیه... چیکار کردی که از سیخها نریخت؟
    نگارای عزیزم تا مانا سهیل جون بیان و تجربه شون رو بنویسند

    عزیزم وقتی سیخ ها رو روی آتش قرار میدی باید تند تند پشت و روشون کنی در غیر این صورت می ریزه


    مانا سهیل جون منتظر جوابیم
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: انواع کباب







    سینه ی مرغ رو تکه تکه کردم و تو مخلوط ماست و روغن زیتون و آبلیمو و پودر زنجبیل و زعفرون و نمک و فلفل مارینید کردم بعد به سیخ چوبیهایی که از قبل خیس کرده بودم کشیدم و همچنین گوجه ها و فلفل ها رو سیخ کردم و تو تابه ای که یکی-دو قاشق روغن داشت درست کردم:)

    گاهی هم همین کار رو انجام می دم اما طبخ توی فر انجام می گیره، رو سینی فویل کشی شده ی چرب شده ی فر:)

    برنج هم که مشخصه، برنج زعفرونی تو قالب چرب شده ریختم و پرس کردم، روش هم شوید پلو ریختم و خوب پرس کردم و برگردوندم تو دیس.
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  4. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    من کباب فلفلی رو درست کردم و عااااااااااالی شد و به همه توصیه میکنم. خوشبختانه تندی فلفلا به گوشت سرایت نکرد و فقط یه عطر طعم خوبی بهش داد. ما موقع خوردن فلفلا رو بیرون میآوردیم و فقط گوشتش رو میخوردیم.

    حالا یه سوال دیگه
    یه عالم از این فلفلا دارم. برا دفعات بعد که کباب فلفلی درست کنم بهتره فلفلا رو فریز کنم یا خشکشون کنم؟

    یه نکته دیگه: بعضی از کباب ها به کوچولو چاک خورد. البته شکل خودش رو از دست نداده بودن اما خب. اول اینکه فکر کنم اونایی که چاک خوردن رو خوب فرم نداده بودم و یه قسمتش نازک بود. دوم اینکه یه فرضیه دارم اینکه نباید در تابه رو بذاریم چون من تا موقعی که در تابه رو نذاشته بودم ترک نخورده بود اما تا بستم ترک خورد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    زهرا جون می گم خوب اگه می خواستین فلفل ها رو نخورین چرا کباب معمولی درست نکردین؟ نقش فلفلها چی بود؟ عطر؟
    بله عزیزم. فلفل عطر و مزه خودش رو داده بود به گوشت. همینش متفاوت بود
    البته میشد فلفلها رو هم خورد اما خیلی تند میشد و من تندی اینقدر رو دوست نددارم چون تمام مزه غذا رو تحت تاثیر خودش قرار میده.

  5. #332
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب

    کباب کوبیده
    گوشت رو دو بار چرخ می کنیم + پیازرنده شده آب گرفته + نمک.. به سیخ می زنیم و رو منقل کبابش می کنیم.




    کباب تابه ای

    گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل که به سیخ چوبی کشیدم و تو ماهیتابه رژیمی سرخیدم..

    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  6. #333
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,479
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19205
    پسند کرده
    26827

    Re: انواع کباب









    گوشت را با پیاز رنده شده ونمک وفلفل خوب ورز دادم به سیخ های چوبی کشیدم گذاشتم تو یخچال سه تا چهارساعت بعد سرخ کردم
    قورمه سبزی
     

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: انواع کباب

    کباب فلفلی خوشمزه
    international/topic1335-24.html#p133986


  8. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687

    Re: انواع کباب

    جوجه کباب
    خوابیده توی پیاز و آبلیمو و نمک


    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  9. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب








    کباب برگ
    گوشت راسته گوساله پیاز خورد شده روغن زیتون ادویه کبابی فلفل نمک آب نارنج

    گوشتو از شب قبل با پیاز روغن زیتون ادویه فلفل آب نارنج مزه دار میکنیم نیمساعت قبل از سیخ کشیدن نمک میزنیم.
    azmil این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

صفحه 42 از 123 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما