نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 982
صفحه 32 از 123 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223

    Re: انواع کباب

    جوجه تابه ای
    قطعات سینه مرغ و با اب پیاز ،ماست،سیر ،زنجبیل تازه (اگرنبود پودر)،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،زعفران دم کرده مخلوط کرده و6-5 ساعت دریخچال استراحت می دهیم.بعد کمی بخار پز کرده و به سیخ چوبی می زنیم و بینشون فلفل دلمه رنگی می زنیم ودر تابه سرخ می کنیم(چون بخار پز شده سریعسرخ می شه و مواد هم خوب به خوردش می ره) و با ذرت ،نخود فرنگی ،فلفل دلمه رنگی (جوانه ماش بروکلی لوبیا سبز کوچولو ونازک) واویشن که در روغن زیتون تفت خوردن ، سرو می کنیم.

    >

    دوستان روغن زیتونو از ابتدا به مواد نزنید.بذارید قبل از به سیخ کشیدن اضاف کنید و نیم ساعت نگه دارید .دلیلش هم اینه که روغن گوشتو چرب می کنه و نمی ذاره بقیه مواد به خورد گوشت بره.اینو خودم کشف کردم :)
    shohreh-sh و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  2. بانک بند ناف
  3. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    کباب لای پلو بسیار خوشمزه و راحت و البته سالم چون گوشت سرخ نمیشه بلکه با بخار برنج پخته میشه











    از وبلاگ «روی میز آشپزخانه» دستورش رو برداشتم که عیناً اینجا کپی میکنم:
    [JUSTIFY]عرض کنم خدمت خوانندگان و آشپزکان عزیز خودم که این کباب لای پلو غذایی بس خوشمزه و در مبارزه با سرخ کردن کباب تابه ای می باشد. رنگ برنجش هم که تو عکسا می بینید سفید و صورتی یه چون سماق قرمز لابه لاش ریختم و خیلی خوب شد. نصیحت من به شما اینه که یه باری هم که شده امتحان کنید![/JUSTIFY][JUSTIFY]مواد لازم برای سه نفر که خیلی هم شکمو نباشند[/JUSTIFY][JUSTIFY]برنج سه پیمانه[/JUSTIFY][JUSTIFY]گوشت چرخ کرده سیصد گرم[/JUSTIFY][JUSTIFY]پیاز درشت یک عدد[/JUSTIFY][JUSTIFY]نمک و فلفل سیاه[/JUSTIFY][JUSTIFY]سماق[/JUSTIFY][JUSTIFY]ادویه مخلوط و زیره ( در صورت تمایل به اندازه ای که دوست دارید!)[/JUSTIFY][JUSTIFY]روغن[/JUSTIFY][JUSTIFY]برنج رو با کمی نمک خیس کنید و بذارید یک ساعت کنار بمونه.[/JUSTIFY][JUSTIFY]آب برنج رو دور بریزید. تو یه قابلمه آب و کمی نمک رو جوش بیارید.[/JUSTIFY][JUSTIFY]در فاصله ی جوش اومدن آب، پیاز رو با رنده ی ریز رنده کنید و با فشار دست آب اضافی اش رو بگیرید و دور بریزید. گوشت رو اضافه کرده و نمک و فلفل و در صورت تمایل ادویه و زیره بزنید و خوب ورز بدید تا چسبناک بشه و بشه فرمش داد.[/JUSTIFY][JUSTIFY]حالا دیگه آب جوشیده بنابراین برنج رو بریزید توش و بعد از اینکه دونه های برنج اونقدر نرم شد که با فشار ناخن بشکنه آبکشش کنید. ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقه تون رو بچینید و روش مقداری برنج بریزید و پخش کنید رو سطحش، از مایه ی کباب بردارید و کباب ها رو تو دستتون فرم بدبد و زیاد هم کلفتش نکنید تا بتونه با بخار بپزه. یه ردیف رو برج بچینید ( من تو هر ردیف سه تا گذاشتم) روش سماق بپاشید ( ترجیحاً سماق قرمز که خوش رنگ و رو بشه) و روش دوباره کمی برنج بریزید که لایه زیری رو بپوشنه. روش دوباره کبابا بذارید و سماق بپاشید و باقی مونده برنج رو روش بریزید. با یه قاشق برنجِ دور و بر و اون پایین های قابلمه رو بالا بکشید و بریزید روی کبابا ها. سعی کنید روی کباب ها خوب پوشونده بشه. نصف لیوان مخلوط آب روغن رو به اطراف و روی برنج بدید. دم کن بذارید و شعله رو ملایم کنید.[/JUSTIFY][JUSTIFY]کمی که بخار بالا دارد. شعله رو کم کنید. 50 دقیقه تا یک ساعت دم کنید. در میانه ی پخت سر بزنید و اگه دیدید برنج داره خشک می شه و اطراف برنج خشکه مقداری آب بدید دورش. دیگه چی بگم؟ خودتون بلدید دیگه.[/JUSTIFY][JUSTIFY]این برنج با اینکه آبکش هست نرمه چون گوشت هم آبش رو پس می ده و در ضمن باید بخار توی قابلمه زیاد باشه که گوشت خوب بپزه و بنابراین یکی دوباری باید دورش آب بدید البته کم!!! شفته نکنید بیایید یقه ی منو بگیرید، گفته باشم ها![/JUSTIFY][JUSTIFY]همین دیگه. هم خوشمزه است هم سلامت. بدرستید و لذت ببرید. در ضمن یادتون نره که گوجه هم کبابا کنید و کنارش بذارید. موقع سرو هم اول کباب ها رو بیرون بیارید و کنار بذارید و بعد برنج رو بریزید و بعد کباب های ردیف بعد رو که بهش رسیدید بیرون بیارید و بقیه برنج رو بکشید و کباب ها رو بکشید روش. همین دیگه.[/JUSTIFY][JUSTIFY]دوست داشتید موقع سرو یه کوچولو کره هم بذارید روش و دیگه وای !!!!!!! دنیا به کامه!!!!! بسیار ساده و خوشمزه و مقوی. بشتابید و از دست ندید عزیزانم.[/JUSTIFY]

  4. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    135
    پسند کرده
    10

    Re: انواع کباب


    کباب نگینی خوشمزه با دستور ساران جون

  5. #252
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب

    سینی کباب
    شامل:بال و کتف کبابی ،کباب چنجه،شیشلیک،جوجه کباب،قارچ و گوجه
    گوشت فیله و شیشلیک(گوشت راسته گوسفند با استخوان) رو با آب پیاز و سویا سس،روغن زیتون و فلفل نیمکوب مزه دار کردم.
    جوجه و بال و کتف رو هم با ماست ،خامه،زعفران،آبلیمو ،پیاز خلالی و نمک و فلفل مزه دار کردم.







    somayeh-b و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    یک نکته بسیار مهم در مورد جوجه .
    شاید تو صفحات قبل هم کسی گفته باشه اما من چون نخوندم46 صفحه رو به بزرگی خودتون ببخشید.
    موقع مزه دار کردن جوجه بهش نمک نزنید. نمک اب مرغتون رو میگیره و گوشت اون رو سفت میکنه . همچنین وزن مرغتون رو کاهش میده در نتیجه در اخر کباب کمتری نسبت به مقدار گوشتتان خواهید داشت.
    اگه دقت کرده باشید جوجه زعفرانی خام رو که از بیرون میخرید نمک نداره.این نکته اییه که اکثر رستوران ها رعایت میکند به همین خاطره که جوجه اونها اب دارتره و به خاطر اینکه ضرر نکنن و گوشتاشون کم شه.نمک رو پس از اینکه مرغ رو به سیخ کشیدید بهش اضافه کنید.
    منبع : از یه سرآشپز رستوران معروف پرسیدیم
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    من الان آبی ام
    به رنگ وسعت دریا
    به رنگ عظمت آسمان

  7. #254
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب

    کباب گوشت از راسته گوسفند

    با آب پیاز و سویا سس و فلفل مزه دار کردم و تو تابه چدنی با حرارت بالا کباب کردم

    با پوره سیب زمینی و قارچ سرخ شده سرو کردم



    یه نکته در باره کباب با گوشت گوسفند و گوساله اینکه گوشت باید کمی بیات باشه یعنی یکی دو روز مونده باشه کباب گوشت تازه سفت میشه.
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: انواع کباب

    جوجه کباب روی منقل توی پیک نیک یادمون رفته بود دیس ببریم ریختیم توی کاسه



    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

  9. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب

    کباب دل و جگر


    دل و جگر مرغ را به همراه ابلیمو و پیاز و زعفران حل شده وادویه در ظرف ریخته و به مدت نیم ساعت کنار میگذاریم تا طعمدار شود (نباید زیاد در این مواد بماند چون بافت لطیفی دارد ) بعد دل و جگرها رو به سیخ چوبی کشیده و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم .



    .............
     
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 32 از 123 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما