نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7561Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 983
صفحه 3 از 123 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای
    گوشت چرخ شده +پیاز آب گرفته
    نمک و فلفل

    من آبپزش میکنم

    mitra40 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع کباب

    اینم جوجه کباب من تو فر

    یه تاوه بزرگ رو با یه پنبه یکم چرب کردم . سیب زمینی ورقه ای و فلفل دلمه چیدم . روش هم کتف ها و چند تا تیکه رون آماده شده گذاشتم و آبلیمو ریختم . فویل کشیدم و گذاشتم تو فر . وقتی تقریبا پختند آوردم بیرون و یکم زعفرون زدم ، چند تا گوجه درسته هم اضافه کردم ، فویل رو برداشتم و دوباره توی فر .
    در آخر کار هم حدود 5 دقیقه گریل رو روشن کردم .
    [HIGHLIGHT=#ececec]کلا یک ساعت شاید تو فر گذاشتم . همون 180 درجه .[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ececec]حدود 40 دقیقه با فویل . یک ربع بدون فوبل که آبی که مرغها دادن کشیده بشه . چند دقیقه هم گریل که برشته بشن .[/HIGHLIGHT]
    همه چیزش خوشمزه شده بود ... هم مرغها و هم سیب زمینی و فلفل
    قلب خونه, saeedeh mansoori, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #19
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: انواع کباب

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    دستور کال کباب میخواستم ممنون
    دوست نازنینم کال کباب برخلاف اسمش جزو کباب ها محسوب نمیشه و نوعی پیش غذا هستش .
    از نظر شباهت خیلی شبیه باباغنوچ لبنانی یا دیپ بادنجان می باشد.
    مواد تشکیل دهنده آن هم بی شباهت به مواد خمیری شکل زیتون پروده و باباغنوج نیست.

    بادنجان ها رو روی حرارت خوب کبابی کنید و خرد کنید بهتره بادنجان ها بدون تخم باشند
    اگر تخم داشت، تخم های آن را جدا کنید و به همراه سیر و گردو رب انار یا آب انار غلیظ و سبزی های معطر، نمک و فلفل خوب میکس کنید.

    مقدار سیر و گردو دلخواهه
    سبزی معطر هم شامل سبزی های شمالی: چوچاق، سوسنبر و نعنا و خالواش
    اما من بیشتر از نعنا و گشنیز و آوبشن استفاده می کنمخب ندارم چکار کنم
    سبزی بهتره تازه باشه اما اگه نداشتید از خشکش هم میشه استفاده کرد.
    به جای سوسنبر هم می تونید از آویشن استفاده کنید.

    نوش جان
    hengamehh و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  5. #20
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب


    کباب با گوشت مرغ

    گوشت سینه مرغ یک عدد کامل+اعدد رون مرغ+ پیاز2عدد متوسط+نمک وفلفل وزعفران حل شده +پودر زنجفیل خوب میکس کرده ازمواد روی نایلونی که با روغن مایع کمی چرب کردیم از موادگذاشته لبه نایلون روروش میاریم وبادست حالت کباب بهش داده تابصورت مستطیل به طول مناسب دربیاد وبعدآ هسته برداشته ودر تابه رژیمی دوطرفشو سرخ میکنیم در حین سرخ شدن کمی هم کره روی گوشتها میمالیم تا لطیف تر وخوشمزه تر بشه ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    باران جون در تابه رو میبندیم ؟
    نه نمیبندیم فقط حرارت ملایم باشه....
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  6. #21

    Re: انواع کباب


    توضیح خاصی نداره مثل همیشه درست کردم گوشت و پیاز و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم.
    narges goli, mitra40 و monir11 این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    331
    پسند شده
    4779
    پسند کرده
    771

    Re: عکس های دیده نشونده انواع کباب

    خوب مي*دونم همه جوجه بلدن ولي اين روش همسر منه كه همگي كلي عاشقش هستند

    آرش اول از همه كه كل مرغ رو جوجه مي*كنه و عقيده داره چربي ران وقتي به سينه هم مي*رسه هر دو رو چرب و خوش خوراك مي*كنه
    پياز رو رنده مي*كنه و جوجه*هاي فيله شده رو توي اون مي*خوابونه
    بعد مقداري روغن مايع دو سه قاشق خامه زعفرون و فلفل و نمك بعد مي*ره لالا واسه 24-12 ساعت
    بعدشم كه مي*خواد به سيخ بكشه سعي مي*كنه يك در ميان يه برش گوشت سينه بگذاره يك برش گوشت ران
    دست آخر هم كه روي ذغال كبابش مي*كنه
    اينم از عكس*هاش البته عكس بيشتر دارم ولي هنوز فرصت نكردم همه رو بيارم








    اینم تو سیخش

    شوید پلو
     
    monir11 این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    اینم جوجه کباب من تو فر با مخلفات (پیازداغ+زرشک+هویج+قارچ)




    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    در طوفان های زندگی با خدا بودن بهتر از نا خدا بودن است.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    467
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب


    جوجه کبابی در ماهیتابه رژیمی با هویج و قارچ
    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

صفحه 3 از 123 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما