نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7542Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 982
صفحه 29 از 123 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: انواع کباب

    بچه ها یه طریق جوجه بتون یاد میدم مال حرفه ای هاست و بی نهایت ساده
    جوجه ها روفقط نمک بزنید
    بزارید رو منقل
    وقتی پخت کامل
    یه ظرف روغن مایع
    پر فلفل وادویه فراوون ونمک وخلاصه انقدر بزنید که ته نشین بشه از زیادی وابلیمو
    جوجه ها رو از رو منقل بردارید با برس همه رو از این مخلوط بزنید
    دوباره 1 دقیقه نه بیشتر بزارید رو منقل
    نمیدونید چی میشه
    انگار یه هفته تو مواد بوده
    هر کی خورده عاششقش شده
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28891
    پسند کرده
    17241

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کباب

    کباب لفمه ای

    گوشت چرخ کرده +پیاز و سیر ریز خرد شده +گشنیز خرد شده+ادویه(زنجبیل ،زیره ،تخم گشنیز ،فلفل قرمز و سیاه)+نمک

    توی تابه چدنی که با کمی کره چرب کردم با حرارت بالا کباب می کنم



    با بربری تازه و پیاز و گوجه خیلی میچسبه

    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    چنجه نازنینم در پیاز و ابلیمو و زعفرون خوابوندم

    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    كباب چنجه: گوشت راسته گوسفندي كه با آبليمو و زنجفيل تازه و زعفران و پياز و روغن زيتون و كمي فلفل سياه طعم دار شده و براي اينكه ترد بشه بهش رنده ي انجير كال اضافه كردم(توي فريزر نگهداري ميكنم)

    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: انواع کباب

    جوجه کباب منقلی به به
    مرغ را به تکه های کوچیک خرد کرده و با پیاز رنده شده و نمک وفلفل و و زعفران و آب لیمو مخلوط می کنیم به مدت 10 ساعت وبعدش کباب کرده و میل کرده

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    482
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    کباب لقمه با پیاز جعفری

    گوشتو با پیاز رنده شده و کمی هم نگینی با نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کردم 5 دقیقه ورز دادم برای بار اول بود که پیاز نگینی توی گوشت میریختم خیلی خوشم نیومد فکر کنم همون رنده بهتره 1 ساعت گذاشتم توی توی یخچال موند بعد به اندازه یه گردو بزرگ برداشتم و توی تابه گریل با روغن کم سرخ کردم با پیاز جعفری و خیارشور .





    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: انواع کباب

    سلام دوستان اینجا می خوام طرز تهیه کباب ملکه رو که خیلیا ازم خواستن بگم با اجازه اساتید و عذر خواهی به خاطر این که عکسی ازش ندارم ولی در اسرع وقت عکسم می ذارم.اندازه هاشم تقریبیه
    گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    پیاز یک عدد بزرگ
    بادمجان متوسط 4عدد(ترجیحا دلمه ای)
    سیب زمینی 6 عدد متوسط
    گوجه فرنگی 6عدد
    فلفل دلمه رنگی .گوجه چری و خلال دندان برای تزیین
    گوشت را با پیاز رنده شده فلفل سیا ه نمک حسابی ورز می دیم تا انسجام پیدا کنه بعد از گوشت به اندازه یه نارنگی توی دست شکل می دیم و پهن می کنیم مثل همبرگر کوچک.تئی تابه می چینیم وقتی همه کباب ها به این شکل اماده شد زیر تابه رو رو شن می کنیم تا کباب ها با اب خودشون بپزن هر دو طرف. حالا با کمی روغن سرخ می کنیم و کنار می ذاریمشون.بادمجان و سیب زمینی رو هم متناسب با قطر کباب ها اماده می کنیم چون می خواییم اینارو هم حلقه کنیم و سرخ کنیم و در نهایت روی کباب ها بذاریم .گوجه ها رو سرخ نمی کنیم چون شکلشو از دست می ده .پس شد لایه ی زیری کباب روش بادمجان حلقه و سرخ شده روش سیب زمینی حلقه و سرخ شده روی سیب زمینی گوجه ی حلقه همه ی اینارو با یک خلال دندان با هم فیکس می کنیم بعد برای تزیین به سر خلال دندان فلفل رنگی یا گوجه چری می زنیم .در اخر همه اینارو توی تابه می چینیم با کمی رب گوجه که در اب حل کردیم و ابغوره به مدت 10دقیقه می ذاریم که جا بیوفته .البته این کار دل خواه هر کس دوست نداشت این کارو نکنه ولی من گاهی اوقات که به جای فلفل رنگی به سر خلال دندونام پنیر پیتزا می زارم حتما این کارو می کنم که هم گوجم بخار پز شه هم پنیر اب شه.راستی می تونید لابه لای موادتون پنیر ورقه هم بذارید .من یکم مبتدیانه توضیح دادم اصلا غذای سختی نیست برای مهمونی ها خیلی شیک می شه
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    591

    Re: کباب کوبیده بوقلمون در فر


    مواد لازم :
    گوشت سینه بوقلمون چرخ شده
    پیاز له شده و آب گرفته : 3 عدد
    رنجفیل : 2 قاشق مربا خوری
    نمک
    فلفل سیاه
    جعفری ساطوری شده : یک فنجان
    زعفران دم شده : ته فنجان
    کره
    در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو 3 بار دیگه با هم چرخ میکنیم تا کاملا له بشه
    بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه میکنیم و جعفری رو هم میریزیم و ورز میدیم گوشت رو شانه میزنیم من اینجا 3 تا سیخ داشتم که به اندازه 3 تا سیخ شانه زدم
    بعد دستمون رو با آب گرم خیس میکنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم در به سیخ میگیریم و میچسبونیم به سیخ و با انگشن شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت میدیم
    کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و کبابها رو روش میزایم و کره رو برش میزنیم و روی کباب میزاریم
    فر رو از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار میدیم در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم..بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه
    http://www.mamipic.com/share-ECDA_4F924083.html
    ​ددر تنهاترین،تنهایی ها باز هم خدا هست

صفحه 29 از 123 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما