نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 982
صفحه 28 از 123 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    کباب مرغ و بادمجان:
    گوشت مرغ 1کیلو
    بادمجان پوست کنده نیم کیلو
    پیاز درشت 2 عدد
    نمک وفلفل به مقدار لازم

    گوشت مرغ رو چرخ میکنیم .بادمجون رو پوست کنده خرد میکنیم ومیذاریم پپزه وبا گوشتکوب له میکنیم باز دوباره روی حرارت میذاریم تا کاملا آبش کشیده بشه باید بدون آب باشه و کاملا لهیده .پیازو ریز رنده کرده ،آبشو کامل میگیریم .حالا گوشت چرخشده ی مرغ +بادمجان +پیاز +نمک وفلفل با هم ترکیب میکنیم وورز میدیم تو یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره .به سیخ بکشین وبه قوله سلاله جوووون وقتی کباب ها روی حرارتن روش کره وزعفران بمالین تا نرم وپوک وبی نظییییییییییییییییییییییی یربشن


    سلاله جون اگه چیزی یادم رفته لطفا شما تکمیلش کن میسسسسی





    نقل قول نوشته اصلی توسط ㋡سلاله㋡
    یاسی جان !

    واسه اینکه برشته باشه در عین حال کناره هاش هم طلایی بشه البته از تجربه شوهرم و خود رضا طاهری بت میگم ک :
    وقتی داری روی منقل یا گاز کبابش میکنی حتما از کره اب شده+ زعفران روش بمال واقعا ب قول خود رضا طاهری بی نظیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــر میشه

  2. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    خانه بخت☂ پای تخت
    نوشته ها
    438
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    با اجازه یاسی عزیز و جاست فور دوستای خوچگلم :
    من اینجوری طبق دستور رضا طاهری درست کردم و کلا فامیل شوهرو انگشت ب دهن نگه داشتم تعریف از خود نباشه این طوری :

    بیش از اونکه موادش مهم باشه نکاتی که میگم مهم تره البته ب تجربه ای که پیدا کردم میگم :

    مرغ : 1کیلوگرم (از همه ی جای مرغ میتونه باشه اما اگه از ران مرغ باشه لذیذ تر میشه)
    بادمجان کبابی : 500 گرم
    زعفران: 1 ق سوپ خوری
    گشنیز ساطوری :100 گرم
    پودر سیر و فلفل و نمک: ب مقدار لازم
    پودر کاری: 1 ق سوپ خوری
    پیاز: 400 گرم

    پیاز رو زنده میکنیم و خیلی قشنگ ابش رو میگیریم. بعد بادمجان هارو هم ابتدا "کبابی میکنیم" بعد پوستش رو میکنیم بعدش "ساطوری میکنیم" دقت کنید حتما باید ساطوری بشه نه له!
    سعی کنین از بادمجان بدون تخم استفاده کنید یا اگر هم تخم دارن حتما "جداشون کنید"... بعد از اینکه ساطوری کردین باید هیچ آبی نداشته باشه اگه احساس کردین اب داره روی ی صافی یا دستمالی که ابش رو جذب کنه قرار بدین . گشنیز رو ساطوری کنین ( ابدا نباید اب داشته باشه) . گوشت مرغ رو هم "دوبار چرخ کنید". بعد همه ی مواد رو با هم ترکیب کنید و ب مدت" نیم ساعت ورزش بدین!" این نکته مهمه که حتما این نیم ساعت ورز فراموش نشه... حالا میتونید ب سیخ بکشیدش ...
    اما نکته برای منقل یا چیزی که باهاش میخوایین کباب کنید این که شعله "بسیار باید کم باشه" وگرنه میسوزه در طول فراینده پختش هم میشه از سس کره + زعفران استفاده کرد ب این صورت که با قلم سیلیکونی مدام روی کباب های روی اتیش رو آغشته میکنید...
    وقتی کبابهاتون طلایی شده برش دارید و زیاد سرخش نکنید چون بادمجون ب پروسه پخت کمک میکنه وس ریع میپزه
    نقل قول نوشته اصلی توسط rashin1985
    سلاله جون اینطوری میتونیم رو گازم مثل کباب تابه ای بذاریم؟
    راستش من بصورت تابه ای امتحان نکردم اما میتونی ب سیخ کباب چوبی بکشیش و بذاری کف تابه و مدام جا ب جاش کنی که اب نندازه و برشته بشه . بهتره با کره گیاهی هم تفتش بدی ک لذیذ میشه... اما یاسی جون میگن که میشه
    دیده را فایده آن است که دلبربیند؛

    اللهم عجل لولیک الفرج...

  3. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    این عکسها در راستای رایانه تکانی به دست اومدن.مال تابستون گذشته ست




    اینم یه کوچولو نردیکتر

    برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد، چون بر این باورند که یا راهی خواهم یافت...
    یا راهی خواهم ساخت

  4. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع کباب

    جوجه کباب چوبی



    سینه مرغ بدون استخوان رو که خرد کردم و در پیاز خرد شده و روغن زیتون و زعفران و نمک و فلفل خوابوندم بعد از چند ساعت به سیخ کشیدم و با درجه 200 سانتیگراد داخل توستر به مدت 45 دقیقه آماده شد

    Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  5. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: انواع کباب

    نقل قول نوشته اصلی توسط روکسانا
    ادویه گرم ماسالا چی هست؟میشه جاش تو سس چیلی چیز دیگه ای ریخت؟
    روکسانا جان گرام ماسالا یه ادویه ی جنوبی هست. تا جایی که میدونم توش هل زیره رازیانه فلفل سیاه دارچین میخک برگ بو و خلاصه ازین چیزا میریزن. مثلا وقتی میگیری برگ بوش کامل آسیاب نشده و بعضی برگا توش قشنگ مشخصه.
    راسش برای ما همیشه از آبادان میارن که ادویه ی جلالی بهترین ادویه ی آبادانه. میتونی خودت این چیزا رو بگیری و ترکیب کنی با هم. اما میزانش نمیدونم چند به چند باید باشه. احتمالا مغازه هایی که ادویه و ترشیجات خوزستان دارن این ادویه رو هم داشته باشن. توی کرج که به راحتی توی این مغازه ها پیدا میشه اما از عطاری نخر ممکنه چیز دیگه ای به اسم گرام ماسالا بهت بدن.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: انواع کباب

    من این کباب رو که اسمش جوجه ماستی هست دیروز از کانال 1 برنامه ی خانواده دیدم و یاد گرفتم.
    طرز تهیه ش خیلی راحت بود خیلی هم خوشمزه شد.

    فیله ی مرغ رو به قطعات کوچیک تقسیم کردم. بعد بهش ماست چکیده + نمک و فلفل سیاه+ سبزی ( شوید، یه دونه پیازچه، تره) + پیاز+ آبلیمو+ روغن کنجد زدم و خوب بهم زدم تا تیکه های مرغ خوب مزه دار بشه.
    بعد اونها رو به سیخ چوبی گرفتم.



    تابه م رو با کمی روغن چرب کردم و سیخها رو چیدم توش.



    در نهایت هم خانومه گفت به این صورت باید سرو بشه. برنج رو زیر میریزید. کاهو رو روی برنج میچینید و سیخهای جوجه رو میزارید روش.
    خیلی عالی و خوشمزه شد.



    نکته: من سبزی همینایی که گفتم رو داشتم. سبزی هرچی داشته باشید میتونید توش بریزید.
    نکته: خانومه موقع درست کردن جوجه ها بهش کره ی آب شده و زعفرون هم زد اما من چون دخملی اذیت میکرد و حسابی گریه کرد امروز دیگه نتونستم زیاد پای گاز بایستم.
    خورش بادمجون
     
    Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    نقل قول نوشته اصلی توسط روکسانا
    ادویه گرم ماسالا چی هست؟میشه جاش تو سس چیلی چیز دیگه ای ریخت؟
    من دستور اين ادويه رو از يک دوستمون که هندي هست پرسيدم.......که شامل پودر دارچين/پودرميخک/پودرهل سياه(هل باد)/پودرفلفل سياه/پودر تخم گشنيز/پودر زيره سبز/پودر زردچوبهو پودر باديان ستاره اي (که خود هنديها انيس بهش ميگن)......باديان ستارهاي قهواي رنگه وشبيه ستاره ميمونه...........راستي اينم ادويه جوجه تندوري هست که از همون دوستمون پرسيدم که شامل پودر زيره سبز/پودر فلفل قرمز/ پودر پاپريکا/ماست تازه/آبليمو/سير له شده/زنجبيل تازه له شده همه را قاطي کرده وجوجه هارا دورنش خوابانده و به سيخ کشيده وکبابي کرده
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  8. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: انواع کباب

    اینم جوجه کباب خوشمزه که جوجه رو از شب قبل توی آبلیمو،پیاز،زعفران و نمک گذاشتیم،خیلی خوشمزه شده بود



صفحه 28 از 123 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما