نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree7819Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 1,001 به 1,007 از 1007
صفحه 126 از 126 نخستنخست ... 116123124125126
  1. #1001
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    469
    میزان امتیاز
    486
    پسند شده
    5980
    پسند کرده
    854
    سینه مرغ رو نوارهای باریک بریدم ... پیاز رو خلالی کردم نمک و فلفل و آبلیمو و زعفرون زدم و سینه مرغ رو ریختم روش و همه رو خیلی سریع ریختم توی مشما (سریع چون گاز پیاز نباید بپره) گاز پیاز باعث می*شه جوجه خیلی خیلی نرم بشه

    بعد از یک ساعت کمی خامه بهش اضافه کردم و حسابی همش زدم و بیست دقیقه بعدشم رفتم سراغشون و به سیخ کشیدم و کبابشون کردم

    نام: 16447342-2034-l.jpg نمایش: 2027 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    باقالی پلو
     
    آیه جون, mitra40, zakizadeh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  2. #1002
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10854
    پسند کرده
    9291
    کوبیده مرغ ریحون دار
    نام: 1515692763260.jpg نمایش: 454 اندازه: 110.4 کیلو بایت

    .
    خدایا به فرشتگانت بسپار که لحظه لحظه نیایش خویش
    دوستانم را از یاد نبرند

    .
    کوبیده مرغ ریحون دار (کباب تابه ای مرغ)
    .
    برای کباب مرغ
    سینه مرغ و دنبه چرخ شده +پیاز رنده شده+ نمک+کمی زعفران(دلخواه)
    من خودم از زعفران استفاده نمیکنم.چون باعث میشه رنگ کباب زودتر تیره بشه در صورتیکه داخلش هنوز مغز پخت نشده ولی شما به سلیقه خودتون
    .
    این مخلوط رو هم میشه به سیخ کشید و هم میشه در روغن سرخ کرد.در هر دو صورت عالیه هست
    .
    اگه تصمیم دارید تو روغن سرخ کنید ،میتونید دنبه رو حذف کنید
    .
    ✔من خودم ممکنه مقدارش رو کمتر کنم ولی حذف نمیکنم.دنبه عطر خوبی به کباب میده
    .
    .

    من مقادیر خودم رو مینویسم.امیدوارم که به کارتون بیاد دوستان
    .
    به ازای هر سینه کامل مرغ ،حدود پنجاه گرم دنبه گوسفند و حدود صد و پنجاه گرم پیاز و مقداری نمک
    .
    ✔من اینبار اولین باری بود که مقداری ریحان سبز به مخلوط اضافه کردم و عطر و طعمش عالی شده بود
    .
    ✔مرغ و ریحان همخوانی خیلی خوبی باهم دارن
    .
    .
    درمورد پیاز هم من همیشه پیاز رو رنده میکنم و با ظرفش یه گوشه تکیه میدم تا اب پیاز بیرون بیاد.
    به هیچ عنوان به پیاز فشار وارد نمیکنم.چون تفاله ی پیاز نمیخوام(ولی شما مختارید
    .
    .
    در صورتیکه تصمیم دارید گوشت رو به سیخ بکشید ترجیحا دنبه رو حذف نکنید که کوبیده تون خشک نباشه(ولی باز هم سلیقه ای هست
    .

    .

    گوجه ها رو هم بعد از قاچ کردن کف ماهیتابه میچینم.روشون کمی نمک با نمکدان میپاشم.کمی روغن و کمی زردچوبه یا زعفران.درب قابلمه رو به نمیبندم که گوجه آب نندازه .با حرارت متوسط.صبر میکنیم تا گوجه ها نرم و پخته و بعد هم سرخ بشن
    .

    ✔درمورد زعفران ریختن توی مواد کوبیده.من خودم نمیریزم.چون اینکار باعث میشه که کوبیده ها زودتر تغییر رنگ بدن و ما رو به اشتباه بیندازن که فکر کنیم پخته شدن.و یا برعکسش در اثر زیاد حرارت دیدن رنگش سوخته و بد میشه.پس ریختن یا نریختن زعفران به سلیقه ی خودتون
    .
    ✔بعضی از دوستان نگران این هستن که مرغ بدون ادویه یا زعفران بوی ناخوشایندی رو بده
    .
    دوستان گلم،خیالتون راحت که این کباب ها هیچ بویی نمیده.در واقع حظور دنبه ،پیاز و زعفران(دلخواه) از بوی ظفر مرغ جلوگیری میکنه. پس بجز بوی کباب(بخاطر وجود دنبه) هیچ بوی دیگه ای حس نمیکنید
    .
    ✔یه مورد دیگه که از واجبات هست گفتنش این هست که به هیچ عنوان از جوش شیرین استفاده نکنید.که گوشت مرغ رو مثل لاستیک سفت و ارتجاعی میکن
    RE79EL, khanoom pasand, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #1003
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10854
    پسند کرده
    9291
    کباب کوبیده
    نام: IMG_20180121_220513.jpg نمایش: 369 اندازه: 110.9 کیلو بایت

    گوشتی که برای کباب کوبیده انتخاب میشه از راسته گوساله و قلوه گاه گوسفند(بخاطر چرب بودنش) هست . این ترکیب برای متعادل شدن مقدار چربی گوشت هست
    .
    اگه*گوشت چربی نداشته باشه از روی سیخ میریزه. البته اگه دوست دارید پرچرب باشه میتونید مقداری دنبه هم اضافه کنید

    ✅معمولا از نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین به ازای یک کیلو گوشت استفاده میشه برای چسبندگی بهتر گوشت روی آتش
    (سلیقه ای هست بعضی از دوستان استفاده نمیکنن)
    .

    گوشت برای کباب کوبیده حتما باید دوبار چرخ بشه. (برای من تا این مرحله از کار رو جناب قصاب محترم انجام میدن.در واقع مقدار گوشتها و ترکیبشون و چرخ کردنشون رو قصابمون انجام میدن برام .من که میارم خونه فقط بهش پیاز میزنم و ادامه مراحل ...)
    .
    .

    بعد از چرخ شدن به ازای هر یک کیلوگرم گوشت سیصد گرم پیاز رنده شده و یک قاشق غذاخوری جوش شیرین به گوشت اضافه کنید.
    . .

    پیشنهاد میکنم آب پیاز رو با فشاردادن جدا نکنید.چون در اینصورت فقط تفاله پیاز داریم.
    .
    . ✔من پیاز رو رنده میکنم و به مدت ده تا پانزده دقیقه ظرفم رو بصورت کج میگذارم بمونه.اینطوری مقدار اب اضافیه پیاز خارج میشه ولی پیاز هنوز ابدار هست و تفاله نیست

    نام: 1510771057865.jpg نمایش: 365 اندازه: 58.5 کیلو بایت

    قبل از به سیخ کشیدن *حتما* گوشت رو در یخچال استراحت میدم تا کاملا سرد بشه
    نام: IMG_20180121_220813.jpg نمایش: 373 اندازه: 88.5 کیلو بایت

    نام: 1516529928882.jpg نمایش: 371 اندازه: 110.1 کیلو بایت

    مقدار چانه ای که برای هر سیخ بر میدارم نود گرم هست.


    بعد از به سیخ کشیدن گوشت ها باز هم حدود نیم ساعت گوشت رو در *فریزر* میگذارم و بعد همسرم زحمت کباب کردنش رو میکشن
    _________
    لینک مبحث نقاشی روی ماست
    http://mamisite.com/forum/t5955-p147...ml#post1471749
    m1361, hengamehh, khanoom pasand و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #1004
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    505
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3771
    پسند کرده
    1849
    راضیه جون این کباب زن رو میشه از کجا تهیه کرد
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  5. #1005
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10854
    پسند کرده
    9291
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    راضیه جون این کباب زن رو میشه از کجا تهیه کرد
    عزیزم اکثر مغازه های پلاسکو این قالب رو دارن.حدودا پنج شش هزارتومن هست
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  6. #1006
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10854
    پسند کرده
    9291
    جوجه کباب
    نام: IMG_20180204_161116.jpg نمایش: 224 اندازه: 113.6 کیلو بایت

    من برای جوجه کباب سعی میکنم فقط از سینه استفاده کنم.البته کاملا سلیقه ای هست
    کوچک یا بزرگ بودن تکه های مرغ سلیقه ای هست
    .
    ✅موادی که برای مارینه کردن برشهای مرغ برای جوجه کباب استفاده میشه✅ کاملا سلیقه ای هست
    .
    من خودم از ....
    پیاز خلال شده
    چند قاشق غذاخوری سس مایونز
    آبلیمو یا سرکه سفید
    چند تکه فلفل دلمه خرد شده یا خلال شده
    چند پر رزماری(درسته)
    کمی زیره (نکوبیده)
    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه و قرمز
    خیلی کم زعفران دم کرده
    .....استفاده میکنم


    اول مواد بالا رو در ظرفی اماده میکنم و بعد تکه های مرغ رو داخلش میریزم و خوب مخلوط میکنم.روی ظرف نایلکس میکشم و چند ساعتی رو در یخچال استراحت میدم
    .
    ✅موقع پخت فقط فلفل دلمه و پیازهای چسبیده به اطراف مرغ رو تمیز میکنم.در مورد زیره و رزماری حساسیت نشون نمیدم(البته سلیقه ای هست)
    .
    ✅اگه مقدار زعفران برای مارینه کردن خیلی زیاد باشه ، موقع پخت زودتر رنگ جوجه ها عوض میشه درحالیکه هنوز مغز گوشتمون خام و نپخته هست (البته سلیقه ای هست)
    من خودم خیلی کم زعفران میریزم در حدی که رنگ مواد مارینه ، تقریبا کرمی رنگ...نه زرد رنگ !!
    .
    ✅طعم جوجه کباب پخته شده روی زغال خیلی متفاوت از زمان پختن با کباب گازی هست.
    ✅ولی اگه از کباب گازی استفاده میکنید میتونید به مواد مارینه ، دو سه قطره اسانس دود اضافه کنید(سلیقه ای)
    .
    ✅اواخر پخت مرغ ، کمی کره آب شده ، کمی زعفران و کمی پودر اویشن رو با برس روی مرغها میزنم...
    این مرحله سلیقه ای هست ولی باعث براق تر شدن و همچنین خوش عطرتر شدن جوجه کباب میشه
    hasti68, مینا.ک, ستار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  7. #1007
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    سینه مرغ رو با نمک فلفل قرمزو سیاه زردچوبه زعفرون آبلیمو و پیاز مرینت کردم بعد به سیخ چوبی کشیدم داخل تابه رژیمی بدون آب و روغن تفت دادم

    نام: 20180126_203714.jpg نمایش: 142 اندازه: 91.5 کیلو بایت
    ....
     
    zakizadeh, m1361, khanoom pasand و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 126 از 126 نخستنخست ... 116123124125126
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما