نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7785Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 1,001 به 1,002 از 1002
صفحه 126 از 126 نخستنخست ... 116123124125126
  1. #1001
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    469
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    5943
    پسند کرده
    849
    سینه مرغ رو نوارهای باریک بریدم ... پیاز رو خلالی کردم نمک و فلفل و آبلیمو و زعفرون زدم و سینه مرغ رو ریختم روش و همه رو خیلی سریع ریختم توی مشما (سریع چون گاز پیاز نباید بپره) گاز پیاز باعث می*شه جوجه خیلی خیلی نرم بشه

    بعد از یک ساعت کمی خامه بهش اضافه کردم و حسابی همش زدم و بیست دقیقه بعدشم رفتم سراغشون و به سیخ کشیدم و کبابشون کردم

    نام: 16447342-2034-l.jpg نمایش: 1469 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    باقالی پلو
     
    آیه جون, mitra40, zakizadeh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  2. #1002
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    1111
    پسند شده
    10244
    پسند کرده
    9284
    کوبیده مرغ ریحون دار
    نام: 1515692763260.jpg نمایش: 88 اندازه: 110.4 کیلو بایت

    .
    خدایا به فرشتگانت بسپار که لحظه لحظه نیایش خویش
    دوستانم را از یاد نبرند

    .
    کوبیده مرغ ریحون دار (کباب تابه ای مرغ)
    .
    برای کباب مرغ
    سینه مرغ و دنبه چرخ شده +پیاز رنده شده+ نمک+کمی زعفران(دلخواه)
    من خودم از زعفران استفاده نمیکنم.چون باعث میشه رنگ کباب زودتر تیره بشه در صورتیکه داخلش هنوز مغز پخت نشده ولی شما به سلیقه خودتون
    .
    این مخلوط رو هم میشه به سیخ کشید و هم میشه در روغن سرخ کرد.در هر دو صورت عالیه هست
    .
    اگه تصمیم دارید تو روغن سرخ کنید ،میتونید دنبه رو حذف کنید
    .
    ✔من خودم ممکنه مقدارش رو کمتر کنم ولی حذف نمیکنم.دنبه عطر خوبی به کباب میده
    .
    .

    من مقادیر خودم رو مینویسم.امیدوارم که به کارتون بیاد دوستان
    .
    به ازای هر سینه کامل مرغ ،حدود پنجاه گرم دنبه گوسفند و حدود صد و پنجاه گرم پیاز و مقداری نمک
    .
    ✔من اینبار اولین باری بود که مقداری ریحان سبز به مخلوط اضافه کردم و عطر و طعمش عالی شده بود
    .
    ✔مرغ و ریحان همخوانی خیلی خوبی باهم دارن
    .
    .
    درمورد پیاز هم من همیشه پیاز رو رنده میکنم و با ظرفش یه گوشه تکیه میدم تا اب پیاز بیرون بیاد.
    به هیچ عنوان به پیاز فشار وارد نمیکنم.چون تفاله ی پیاز نمیخوام(ولی شما مختارید
    .
    .
    در صورتیکه تصمیم دارید گوشت رو به سیخ بکشید ترجیحا دنبه رو حذف نکنید که کوبیده تون خشک نباشه(ولی باز هم سلیقه ای هست
    .

    .

    گوجه ها رو هم بعد از قاچ کردن کف ماهیتابه میچینم.روشون کمی نمک با نمکدان میپاشم.کمی روغن و کمی زردچوبه یا زعفران.درب قابلمه رو به نمیبندم که گوجه آب نندازه .با حرارت متوسط.صبر میکنیم تا گوجه ها نرم و پخته و بعد هم سرخ بشن
    .

    ✔درمورد زعفران ریختن توی مواد کوبیده.من خودم نمیریزم.چون اینکار باعث میشه که کوبیده ها زودتر تغییر رنگ بدن و ما رو به اشتباه بیندازن که فکر کنیم پخته شدن.و یا برعکسش در اثر زیاد حرارت دیدن رنگش سوخته و بد میشه.پس ریختن یا نریختن زعفران به سلیقه ی خودتون
    .
    ✔بعضی از دوستان نگران این هستن که مرغ بدون ادویه یا زعفران بوی ناخوشایندی رو بده
    .
    دوستان گلم،خیالتون راحت که این کباب ها هیچ بویی نمیده.در واقع حظور دنبه ،پیاز و زعفران(دلخواه) از بوی ظفر مرغ جلوگیری میکنه. پس بجز بوی کباب(بخاطر وجود دنبه) هیچ بوی دیگه ای حس نمیکنید
    .
    ✔یه مورد دیگه که از واجبات هست گفتنش این هست که به هیچ عنوان از جوش شیرین استفاده نکنید.که گوشت مرغ رو مثل لاستیک سفت و ارتجاعی میکن
    RE79EL, khanoom pasand, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 126 از 126 نخستنخست ... 116123124125126
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما