نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7550Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 977 به 983 از 983
صفحه 123 از 123 نخستنخست ... 113120121122123
  1. #977
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24431
    پسند کرده
    13954
    جوجه کباب
    سینه مرغ و خرد کرده تو پیاز خلالی سس مایونز نمک فلفل فلفل دلمه ای کمی ادویه کاری و یه کم ابلیمو میخوابونم بعد یه ساعت تو زعفرون میخوابونم و بعد در تابه سرخ میکنم

    نام: IMG_20160826_160938.jpg نمایش: 1350 اندازه: 111.1 کیلو بایت
    .
     
    m1361, najmehkhatoon, my soul و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. بانک بند ناف
  3. #978
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86646
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    کباب حسینی به نخ کشیده




    قبلا در این پست در مورد کباب حسینی مدل سیخی صحبت کردیم.

    امروز میخواییم در مورد مدل به نخ کشیده صحبت کنیم.
    از غذاهای سنتی و قدیمی شهر ما محسوب میشه و امروزه کمتر کسی این غذا رو میشناسه

    شیوه ی طبخ و مواد دقیقه همونی هست که در پست قبل ذکر کردم.

    تنها تفاوت در این هست که اینجا گوشت ها رو به جای اینکه به سیخ بگیریم ،به نخ میکشیم و فلفل دلمه ای هم به جای اینکه داخل قابلمه ریخته بشه برای زیبایی بیشتر کنار گوشت ها به نخ کشیده میشه.


    یه سوزن تمیز(من مخصوص اشپزی سوزن جدا میگذارم) رو نخ کنین.

    قطعات هم انادازه ی گوشت و فلفل دلمه ای رو با حوصله و دقت به نخ میکشیم.
    من از انواع رنگ های فلفل دلمه ای استفاده کردم

    به هر نخ ده تکه گوشت بکشین همراه با فلفل های دلمه ای و در نهایت اون رو به سر نخ گره کنین تا به حالت دایره ای در بیاد

    یادآوری)اگر برای این کباب راسته یا مغز ران به کار میبرید باید یکی دو پارچه دنبه هم خرد کنید و لای کنجه های گوشت به سیخ بکشید تا بافت گوشت را نرم کند.













    موقع سرو قیچی سر سفره بیارین و به این صورت سرو کنین:

    Behjat, ستین, گیتار و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #979
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    814
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    19452
    پسند کرده
    12263

    ویترین مدال ها

    نام: DSC03307.jpg نمایش: 316 اندازه: 78.3 کیلو بایت

    جوجه کباب گیس بافت
    بلندترین قسمت سرسینه مرغ رو به صورت نواری میبریم هر سه تا نوار رو کنار هم قرار میدیم با خلال دندون اونا رو به هم فیکس میکنیم و مثل مو میبافیم و پایینش رو هم با خلال دندون به هم میچسبونیم بعد توی پیاز و نمک و فلفل و زعفرون و آبلیمو میخوابونیم و بعد از 3 تا 4 ساعت توی تابه چدنی کمی کره میریزیم و با حرارت خیلی کم و با در بسته سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن خلال ها رو در میاریم
    طریقه بافتنش رو توی دو شکل زیر میتونید ببینید

    نام: DSC03302.jpg نمایش: 318 اندازه: 45.7 کیلو بایت

    نام: DSC03303.jpg نمایش: 318 اندازه: 44.4 کیلو بایت
    میس مهسا, ستین, ترنم63 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #980
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    جوجه کباب حسینی

    من مثل راضیه جون هنرمند تاریخچه و اصولش رو نمیدونم اما چون ما خونوادگی به بوی گوشت جات حساسیم حتما مواد رو مثل کبابها مرینیت میکنیم و سرخ میکنیم بعد سس میدیم روش و میپزیم، تا حالا ب مقدار زیاد واسه مهمونی بزرگ درست نکرده بودم که با تشکر از یکی از دوستانم که گفت - حتی تو قابلمه هم میشه - درست کردم، البته برام تو فر راحت تر بود، بماند ک به تزیین و سرو قشنگ نرسید

    روز قبل مهمونی جوجه کبابا رو بعد از خورد کردن، با ادویه جوجه کباب و لیمو ترش و روغن زیتون و زعفرون و پیاز رنده شده، مزه دار کردم و رفت تو یخچال

    چند ساعت بعد (شب) تکه ها رو همراه با فلفل ب سیخ کشیدیم (همسرم یادش رفت که فلفل دلمه ای رنگی بخره وگرنه قرار بود بین همه گوشتا فلفل باشه، خوشگلتر میشد) و توی سینی رو هم چیدیم و خوب سلفون کشیدیم و رفت تو فریزر، فردا صبحش از فریزر در آوردیم تا یخش باز شه، بعد سیخ ها رو سرخ کردیم و تو ظرف سرو چیدیم. کلا 80 تا سیخ شد.

    در آخر یه سس متشکل از رب و زعفرون فراوون و پیازداغ ریز و ادویه های دلخواه درست کردم و دادم روشون. روشونو سلفون کشیدم و جای خنک، تا موقع رفتن تو فر
    چون نمیخواستم مدت زیادی تو فر باشه و از طرفی جوجه زود میپزه، سس رو خیلی رقیق و آبکی نکردم

    در آخر هم نیم ساعت الی 1 ساعت قبل مهمونی توی فر گذاشتم، بدون درپوش یا فویل
    و با چیپس خلالی سرو شد.

    در واقع نیم ساعت تو دمای 180 درجه براش کافیه، اما چون مهمونای من دیر اومدن من دمای فر رو 150 درجه کردم و بیشتر موند.
    این شد ک فلفلا سرش کمی تیره شدن :(






    در حال دادن سس روشون












    hengamehh, bh56, nora1 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #981
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1165
    پسند شده
    20306
    پسند کرده
    17526
    جوجه کباب
    مامانم مرغ رو داخل زعفران، زردچوبه، آبلیمو، پیاز، پودرسیر، نمک، آبلیمو، فلفل قرمز و سیاه و سس مایونز خوابونده بعدم آقایون زحمت کشیدن روی زغال کباب کردن

    نام: 20161104_135735.jpg نمایش: 182 اندازه: 103.2 کیلو بایت

    نام: 20161104_142157.jpg نمایش: 181 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    ....
     
    zakizadeh, باران67, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  7. #982
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21271
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    كباب نگيني ساران نشان
    گوشت چرخكرده با پياز و نمك و زردچوبه و فلفل سياه
    و فيله مرغ هم براي دور گوشت
    موقع سرخ كردن بهش زعفران زدم كمي

    zakizadeh, باران67, افسونی و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #983
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    1295
    پسند کرده
    90
    کباب کوبیده در فر

    لازانیا
     
    m1361, mitra40 و ستین این نوشته را پسندیده.
    بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود

    داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

صفحه 123 از 123 نخستنخست ... 113120121122123
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما