نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7537Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 953 به 960 از 982
  1. #953
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,149
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86487
    پسند کرده
    75714

    ویترین مدال ها

    کباب حسینی





    قبلا در این پست در مورد کباب حسینی صحبت کرده بودم.
    منتها چون نکات زیادی میخوام به دستور اضافه کنم باز اینجا دستور و نکات رو با هم به صورت کامل براتون میذارم


    کباب حسینی برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    مواد لازم برای 6 نفر:

    1 کیلو گوشت گوسفند گردویی
    1 کیلو پیاز نقلی درسته
    2-3 عدد فلفل دلمه ای تخم گرفته حلقه حلقه
    6-5 گوجه فرنگی دونیم کرده
    نمک فلفل

    **
    کباب حسینی در واقع نوعی تاس کباب است،که گوشت آن را به سیخ(شاخه های نازک انجیر یا انار)میکشند و در دیگ می پزند.معلوم نیست ان حسینی که این غذا از او به یادگار مانده که بوده است ولی میدانیم که کباب او نه تنها در ایران رایج بوده بلکه به خارج هم صادر شده است.

    گوشت این کباب چون در واقع نوعی تاس کباب است باید از برش های چربی دار گوسفند (سردست ،سینه،قلوه گاه)انتخاب شود و گرنه حالت خشک و کاه مانندی پیدا میکند.اگر برای این کباب راسته یا مغز ران به کار میبرید باید یکی دو پارچه دنبه هم خرد کنید و لای کنجه های گوشت به سیخ بکشید تا بافت گوشت را نرم کند.

    **طرز تهیه:

    به هر سیخ 5-6 کنجه گوشت و پیاز یک در میان بکشید(سیخ باید کوتاه باشد تا در دیگ جا بگیرد.پیش از شروع کار سیخ ها را 2-3 ساعت در آب بخیسانید)


    یک لایه گوجه در دیگ بچینید.سیخ ها را روی این لایه بگذارید نمک فلفل بپاشید.فلفل دلمه ای و باقی گوجه را روی گوشت بچینید.باز نمک و فلفل بپاشید.
    در دیگ را ببندید و گوشت را روی اتش ملایم به مدت 3 ساعت بپزید.سر بزنید،هر گاه لازم باشد اندکی آب جوش از کنار دیواره دیگ اضافه کنید.در پایان پخت تمام اب باید کار رفته باشد.

    *کباب را با سیخ در دیس بگذارید و تره بار پخته را دور آن بریزید.با نان یا چلو ساده یا کته سر سفره بگذارید.





    نکات:

    -کباب حسینی یه نوعی از تاس کبابه منتها در ترکیبش سیب زمینی نمیزنیم و گوشتش با نظم و ترتیب به سیخ و یا به نخ کشیده میشه

    -برای سیخ در گذشته از شاخه درخت انجیر استفاده میشده(البته امروزه هم خیلی ها این کارو میکنن و معتقدن کباب با سیخ انجیری یه چیز دیگه ست)
    منتها من از سیخ مخصوص کباب حسینی استفاده میکنم که سیخ های کوچولویی هستن و همه جا تو شهر ما پیدا مین.
    از مغازه قفل و کلید سازی تا پلاسکویی ها دارن






    -لازمه تاکید کنم که گوشتتون باید گوشت جوان و تازه و از قسمت های چربی دار باشه تا خوب بپزه و خوشمزه هم بشه
    البته از گوشت فریز شده هم میتونین استفاده کنین.
    مانعی نداره
    منتها برای رسیدن به بهترین کیفیت بهتره موارد توصیه شده رو رعایت کنین.

    -در دستور ذکر شده که کف ظرف گوجه بچینین و پیاز رو همراه گوشت، به سیخ بکشین
    منتها میتونین به شیوه ی تاس کباب کار کنین.

    من پیاز رو حلقه ی نسبتا درشت میکنم و کف ظرف میچینم.
    روی اون حلقه های گوجه میچینم و سیخ های گوشت رو قرار میدم.
    فلفل دلمه ای خلال شده میریزم و به همین ترتیب لایه ها رو تکرار میکنم تا سیخ ها تموم بشن
    دقت کنین برای لایه های بعدی حلقه های پیاز رو کلفت نمیگیرم.


    بهتره قطعات گوشت رو یکسان و هم اندازه بگیرین و بعد از سیخ کردن با پشت چاقو روی کل سیخ ضربه بزنین.
    اینجور کل سیخ یه دست میشه و ظاهری بسیار زیبا به خودش میگیره


    -من اگر فلفل سبز تند در دسترسم باشه اون رو هم بین مواد حلقه میکنم.


    بعد از چیدن لایه ها نوبت به اماده سازی سس میشه

    مقداری رب داخل تابه تفت بدین.
    به اون فلفل و زردچوبه اضافه کنین .
    یک پیمانه اب اضافه کرده و خوب هم بزنین تا مواد یکدست بشن
    حالا سس آماده شده رو از گوشه قابلمه داخل اون بریزین و قابلمه رو روی حرارت قرار بدین.

    من مقداری پوره گوجه هم به ترکیب سس میزنم.
    در این صورت سس غلیظ میشه و به غذامون لعاب میشه و خوشمزه میشه.


    هر از گاهی به غذا سر بزنین و اگر کم آب شده بود بهش آب بزنین.

    بعد از سه ساعت غذا کاملا پخته و اماده ست

    در اواخر پخت بهش نمک بزنین.

    دقت کنین نمک رو ابتدای کار نزنین چون گوشتتون رو سفت و دیرپز میکنه.


    ما کباب حسینی رو با دوغ ،سبزی خوردن ، ترشی و نون میخوریم.


    golbarg., مامان سیدکوچولو, sita-golam و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #954
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1845
    پسند کرده
    2738
    اینم از جوجه کباب دیروز ما که در رستوران میل فرمودیم. جای شما خالی

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: ج.jpg
مشاهده: 634
حجم: 104.3 کیلو بایت
    .
     
    *هما*, kurosh1 و سادن این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #955
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1845
    پسند کرده
    2738
    جوجه کباب

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: پ ج.jpg
مشاهده: 639
حجم: 101.8 کیلو بایت
    .
     
    *هما*, kurosh1 و سادن این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  5. #956
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16300
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها


    گوشت چرخکرده+پیازرنده و آبش گرفته شده+نمک و زردچوبه رو با هم خوب ورز داده بعد به سیخ کشیده و روي سيخ فشار دهيد تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقي بماندو یک تا دوساعت در یخچال استراحت دادم بعد روی منقل گازی کباب کردم و با کته سروشد


    نام: 13707289_1106528199385947_2136903997_n.jpg نمایش: 584 اندازه: 114.4 کیلو بایت

    فایل پیوست 227098
    efil, sohei59, mitra40 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #957
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    2
    سلام خسته نباشین.
    این اولین پست من در مامی سایته.
    ماشالا به این همه هنر.
    میخوام بدونم گوشتاتون از سیخ نریخت؟
    از چه گوشتی استفاده کردین؟

  7. #958
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19167
    پسند کرده
    26796
    نقل قول نوشته اصلی توسط z.roozbahani نمایش پست ها
    سلام خسته نباشین.
    این اولین پست من در مامی سایته.
    ماشالا به این همه هنر.
    میخوام بدونم گوشتاتون از سیخ نریخت؟
    از چه گوشتی استفاده کردین؟
    عزیزم می تونین اینجا رو هم ببینین
    انواع کباب
    سیر قلیه
     

  8. #959
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    385
    میزان امتیاز
    317
    پسند شده
    4659
    پسند کرده
    770
    سوهی جان ... گوشتت چی بود عزیزم
    شوید پلو
     
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  9. #960
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    867
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    6973
    پسند کرده
    6015

    ویترین مدال ها

    کباب کوبیده دستپخت همسرم
    مخلوط گوشت گوسفند و گوساله البته چربیش خیلی کم بود پیاز و نمک
    نام: photo_2016-08-01_08-38-13.jpg نمایش: 347 اندازه: 105.5 کیلو بایت
    -----------------
     
    ویرایش توسط sohei59 : ۱۳۹۵/۰۵/۱۱ در ساعت ۰۸:۱۶ قبل از ظهر
    *هما*, zakizadeh, sita-golam و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما