نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 921 به 928 از 982
  1. #921
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    355
    پسند کرده
    421
    Quote=باران67;1204760]کباب حسینی هم از اون غذاهاست که من فکر نمیکردم خاص اصفهان باشه و تو کتاب مستطاب هم دستورش اومده که دقیقا همون طوره که ما درست میکنیم و براتون مینویسم.
    کباب حسینی برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی



    ممنون از دستور خوبتون، چندتا سوال برام پیش اومده لطف میکنید پاسخ بدید
    1- میشه بجای سیخهای مخصوصی که استفاده کردید از سیخهای چوبی استفاده کرد؟
    2- گوشت باید تازه باشه یا از گوشت فریزری هم میشه استفاده کرد؟
    3- گوشت نباید از قبل داخل موادی خوابونده بشه؟
    4- وقتی سیخها را داخل ظرف میگذاریم نباید هیچ اب یا روغنی از قبل داخل قابلمه بریزیم؟ در واقع با چربی خود گوشت و ابی که پس میده پخته میشه؟
    البته خوندم که نوشتید وسط کار هرجا لازمه اب اضافه کنید، ولی راجع به اول کار چیزی نگفتید
    5- نمکی که روی مواد پاشیده میشه باعث سفت شدن گوشت نمیشه؟
    monir11, باران67, Miss Razieh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
    سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم

  2. بانک بند ناف
  3. #922
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan نمایش پست ها
    Quote=باران67;1204760]کباب حسینی هم از اون غذاهاست که من فکر نمیکردم خاص اصفهان باشه و تو کتاب مستطاب هم دستورش اومده که دقیقا همون طوره که ما درست میکنیم و براتون مینویسم.
    کباب حسینی برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی



    ممنون از دستور خوبتون، چندتا سوال برام پیش اومده لطف میکنید پاسخ بدید
    1- میشه بجای سیخهای مخصوصی که استفاده کردید از سیخهای چوبی استفاده کرد؟
    2- گوشت باید تازه باشه یا از گوشت فریزری هم میشه استفاده کرد؟
    3- گوشت نباید از قبل داخل موادی خوابونده بشه؟
    4- وقتی سیخها را داخل ظرف میگذاریم نباید هیچ اب یا روغنی از قبل داخل قابلمه بریزیم؟ در واقع با چربی خود گوشت و ابی که پس میده پخته میشه؟
    البته خوندم که نوشتید وسط کار هرجا لازمه اب اضافه کنید، ولی راجع به اول کار چیزی نگفتید
    5- نمکی که روی مواد پاشیده میشه باعث سفت شدن گوشت نمیشه؟

    سلام عزیز دلم
    گلم صد البته میتونین از سیخ چوبی استفاده کنین
    گوشت فریزری هم میتونین استفاده کنین منتها گوشت تازه باشه بهتره
    گوشت رو نیاز نیست داخل موادی بخوابونین عزیزم
    کف ظرف میتونین در صورت دلخواه روغن بزنین ولی خب همونطور که تو دستور گفته شد باید از قسمت های چربیدار باشه گوشتتون
    سردست و ...
    اگر مغز ران و.. باشه باید قطعات دنبه هم به سیخ بکشین
    پس نیاز نیست به نظرم عزیزم
    و هیچ مایعی اول کار نمیریزم
    خودش کلی گوجه و فلفل و.. داره
    سر میزنمیم هر موقعی نیاز بود اب میریزیم
    موفق باشی گل من
    امیدوارم درست کنی و لذت ببری
    najmehkhatoon, ضحی 69, Miss Razieh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #923
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    13128
    جوجه کباب

    نام: IMG_6345.jpg نمایش: 746 اندازه: 101.0 کیلو بایت



    سینه مرغ مزه دار شده با:زعفران،ابلیمو،روغن زیتون،فلفل سیاه و نمک پودر تخم گشنیز پاپریکا نیم کوب شده پیاز وفلفل دلمه خلالی بعد داخل کره و روغن سرخ شد
    ...
     
    پنجه طلایی, (ziba), shiriin و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  5. #924
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    جوجه کباب با سیخ چوبی
    برای مزه دار کردن سینه مرغ از ترکیب:سس باربکیو+خامه+روغن زیتون+زنجفیل+زیره+پاپریکا و نمک و فلفل استفاده کردم
    تو تابه چدنی کباب کردم.

    sita-golam, میس مهسا, آیندگان و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #925
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    537
    پسند کرده
    721
    خانما چند ساعته مرغ و طعم دار میکند؟

  7. #926
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    خانما چند ساعته مرغ و طعم دار میکند؟
    دوست عزیز برای جوجه کباب با استخوان من معمولا 10 تا 12 ساعت قبل مزه دار میکنم
    ولی برای سینه یا فیله که تکه هاش کوچکتره و تو تابه یا فر درست میکنم 3تا 4 ساعت زمان میدم.
    najmehkhatoon, باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #927
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    328
    پسند شده
    4756
    پسند کرده
    771
    پسرک من عاشق کوبیده اس
    پنجشنبه هوس کوبیده کرد
    منم یک بسته گوشت چرخ کرده از فریزر درآوردم (مخلوط گوسفند و گوساله)
    پیاز رو رنده کردم آبش رو گرفتم
    به گوشت اضافه کردم
    نمک و فلفل و سماق اضافه کردم و حسابی ورز دادم
    به سیخ کشیدم و روی شعله گاز کباب کردم یه دونه ذغال هم گذاشتم کنارش که بوی ذغال رو بگیره
    (نکته اش موقع کباب کردنه که به صورت مداوم باید بچرخونید که کباب نریزه)
    بعدشم توی یک ظرف آب پیاز ریختم + کره و زعفرون به قل زدن که افتاد کباب*ها رو انداختم توش تا طعم کره و زعفرون بره به خوردش و گوشتش نرم*تر بشه
    نام: 20160409_144707.jpg نمایش: 1342 اندازه: 112.1 کیلو بایتنام: 20160409_144559.jpg نمایش: 478 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    شوید پلو
     
    مامان حدیثه, m1361, مینا.ک و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  9. #928
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۳
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    11
    سلام
    برای چهار سیخ جوجه چند کیلو سینه نیازه؟
    یا شاید سوالمو این جوری بپرسم بهتره : هر کیلو سینه چند سیخ کباب میده؟ می خوام آمار دستم بیاد آخر هفته برنامه پیک نیک گروهی داریم. مرسی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما