نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7543Likes

موضوع: انواع کباب

نمایش نتایج: از 817 به 824 از 982
  1. #817
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,346
    میزان امتیاز
    586
    پسند شده
    10791
    پسند کرده
    7210

    ویترین مدال ها

    کباب تابه ای و ته چین قالبی



    برای کباب گوشت مخلوط نداشتم فقط گوسفندی استفاده کردم
    یه پیاز تپل رو رنده نمودیم ریز بعد آبشو گرفتیم حسابی بعد با گوشت مخلوط نمودیم و ورز دادیم به حدی که چسبناک شد و خودشو گرفت سپس به آن ادویه زدیم شامل فلفل و زردچوبه و سماق آنگاه کف قالب را چرب نمودیم گوجه حلقه ای کف قالب چیدیم و گوشت ها رو رویش پرس نومودیم و بعد برنج (یه تخم مرغ + یه ملاقه ماست ترش++ کمی روغن مایع و زعفران و نیز اندکی گلاب آماده کردم برنج چلوکش شده رو ریختم توش)
    روشو فویل کشیدم روی فویل هم چند تا سوراخ کردم رفت تو فر تا زمانی که بوی خوشی از کباب تمام خونه رو پر کرد آنگاه به سراغ فر رفتیم فویل را برداشتیم بشقاب روی قالب گذاشتیم و محصول خوشمزه را برگرداندیم و سرو نومودیم جای دوستان جااان خالی
    کوئین, zakizadeh, * منصوره * و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  2. بانک بند ناف
  3. #818
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    942
    پسند شده
    25512
    پسند کرده
    20929
    کباب تابه ای
    چرخ کرده + پیاز رنده شده آب گرفته کمی دارچین نمک فلفل زنجبیل پودر سیر واین بار به پیشنهاد کوئین عزیزم کمی هم فلفل دلمه ای اضافه کردم که عالی شده بود طعمش ممنونم کوئین جون با هم ورز دادم حسابی در غذا از میکس شد و ته تابه را چرب کردم شعله کم تا آروم آب بندازه و بپزه بعد هم اون ظرفش را سرح کردم و بعد نوش جان شد.





    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۵/۰۳/۲۱ در ساعت ۱۰:۵۶ قبل از ظهر
    بهنا, گوگوجی, zakizadeh و 40 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #819
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۰۲
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    557
    پسند کرده
    293
    جوجه کباب اول با روغن کاور کردم بعد پیاز و ماست و زردچوبه و فلفل سیاه و فرمز وکاری و فلفل دلمه و آبغوره به علت نداشته آبلیمو خیلی کم اضافه کردم 12 ساعت موند بعد رو منقل کباب شد


    سادن, m1361, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #820
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    دامغان
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    128
    کباب کوبیده از پخته شده اش عکس ندارم آخه اهل خونه فرصت ندادن
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, افسونی, najmehkhatoon و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #821
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    2106
    پسند کرده
    1270
    سلام دوستان من چطور میتونم مثل شما عکس غذا وشیرینیامو بفرستم
    موساکا
     
    ویرایش توسط shehin : ۱۳۹۴/۰۴/۰۲ در ساعت ۰۴:۲۳ بعد از ظهر

  7. #822
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9719
    پسند کرده
    6473
    نقل قول نوشته اصلی توسط shehin نمایش پست ها
    سلام دوستان من کباب کوبیده تابه ای درست کردم با بازار کوبیده خیلی قشنگ درآمد اما موقع پخت جمع شد اشکال کارم کجاست
    سلام خانمی.

    علت جمع شدن و کوچیک شدن گوشت بعد از پخت درصد بالای چربی اش هست. چربی با حرارت دیدن ذوب میشه و از لابلای بافت گوشت میاد و ظاهرا به نظر میزسه که جمع و کوچیک میشه.

    برای حل این مشکل از گوشت چرخ کرده ی آماده استفاده نکنید (چون درصد زیادی چربی داره) و گوشت بدون چربی بخرید و در منزل چرخش کنید و برای کباب استفاده کنید و به این شکل کمترین تغییر حالت رو در کباب تون خواهید داشت.
    باران67, کوئین, samin93 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  8. #823
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9719
    پسند کرده
    6473
    جوجه کباب خوشمزه



    روش کار مزه دار کردنش هم دقیقا شبیه به توضیحات مفصلی هست که در لینک زیر نوشتم

    انواع کباب

    خلاصه ش هم اینکه به تکه های جوجه محلول غلیظ زعفران اضافه کردم و اجازه دادم یک ساعت بمونه.

    بعد بهش روغن مایع اضافه کردم و خوب هم زدم تا کاملا پوشیده بشه و مانع سفت شدن تکه های جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک بشه.

    بعد بهش آبلیمو و نمک و پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) اضافه کردم و و بعد از یک ساعت پیاز که خلالی خرد شده و فلفل دلمه اضافه کردم و چندیدن ساعت بهش استراحت دادم.


    بعد از استراحت داخل تابه که از قبل گرم شده بود بدون اضافه کردن روغن (چون به خود جوجه ها روغن اضافه کرده بودم ) کبابشون کردم.

    با چلو زعفرانی و گوجه ی کبابی و کره ی مذاب
    افسونی, باران67, samin93 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  9. #824
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    2106
    پسند کرده
    1270
    سلام چرا کوبیده که درست کردم جمع شد وسفت شد
    موساکا
     

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما