نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1Likes
  • 1 Post By باران67

موضوع: شیرینی و کوکی متناسب با سال ببر

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شیرینی و کوکی متناسب با سال ببر


  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    کیک چوبی ببری

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:


    3/16/2010 01:02:00 AM براي بچه ها, تزئینها, کیک چوبی, کیک ها, نوروز 22 comments




    اینی که میبینید آبنبات چوبی نیست. کیکه! یا بهتر بگم...کیک چوبیه!!! دیگه چی میتونه واسه یه بچه ( یا من!) بهتر از آبنبات چوبی باشه که کیک هم هست!؟ و از اون مهمتر ببر! من ایده ساختن گلوله های کیکی رو دیده بودم ولی فکر کردم بهترین چیز واسه نوروز امسال ساختن کیک های ببریه! پس شکلش رو توی ذهنم بالا و پایین کردم و آخرش این از آب در اومد. به نظر خودم که ناز شدن
    با چند تا چیز ساده میتونید این کیک های ببری رو واسه سال ببر درست کنید. اولین چیزی که لازم دارید کیکه. من از کیک هویج استفاده کردم که کیک ببریم توش هم نارنجی باشه ولی شما میتونید از هر کیکی استفاده کنید. حتی لازم نیست کیک بپزید. کافیه چندتا دونه کیک از بازار بخرید. یا یه بسته پودر کیک بخرید و کیک درست کنید. خلاصه اینکه اصلا لازم نیست استعداد کیک پزی داشته باشید.... حالا که معلوم شد ماده اصلی این ببرها چیه و بعد چه مزه ای خواهند داشت بریم سروقت مراحل ساخت ببرهای هشتادو نهی:





    من توی بلندر دو قاشق پنیر خامه ای و 3 قاشق کره و 2 قاشق پودر قند و 1 ق چ وانیل رو 1 دقیقه میکس کردم و بعد 2 لیوان کیکی که قبلا با چنگال خورد شده بود رو بهش اضافه کرده و یک مخلوط خمیری بدست آوردم.


    حالا وقتشه که دستهاتون رو کثیف کنید! این قسمت از کار یه کم کثیف کاری داره و کف دستتون کثیف میشه چون خمیر کمی چسبناکه. ولی مهم نیست ، بین کار میتونید دستاتون رو چندبار بشورید. خلاصه اینکه مواد رو گوله کنید. یعنی باید توپهای کیکی درست کنید. اگه با چشم نمیتونید تنظیم کنید که گلوله های یکسان درست شه، میتونید با آیس کریم اسکوپ ( قاشق بستنی زنی) اینکار رو انجام بدید. وقتی که گلوله های کیکی آماده شد بذارید توی فریزر تا خوب سفت بشه.







    200 گرم شکلات سفید رو روی بخار آب ذوب کنید و با 2 تا 3 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد، روانش کنید. مواظب باشید که ته ظرف با آب جوش تماس پیدا نکنه که شکلات میسوزه. بعد که کاملا مایع و شل و روان شد با رنگ نارنجی رنگش کنید. اگه رنگ مخصوص خوراکی ندارید میتونید از زعفرون استفاده کنید. من از رنگ قرمز و زرد ویلتون استفاده کردم و نارنجی ساختم. حالا اجازه بدید که دمای شکلات پایین بیاد چون ممکنه کیکها رو ذوب کنه.










    برای کیک چوبیها تون چوب لازم دارید. ویا نی ساندیس یا نی های مخصوص آبنبات چوبی. من که نی مخصوص پیدا نکردم و حتی از این نی های آبمیوه هم نایاب بود. خوشبختانه چوبیش رو تو خونه داشتم که برای کباب خریده بودم و از طول نصفشون کردم و ازشون استفاده کردم.







    نوک چوبها رو توی شکلات بزنید و توی توپهاي کیکي فرو کنید.







    تا کمتر از نصف باید توش فرو بره. بعد باز بذارید توی فریزر تا شکلات ببنده و کیک به چوب محکم بچسبه







    حالا کیک ها رو دونه دونه توی شکلات فرو ببرید و بچرخونید تا یه لایه کاملا روی کیک بگیره و حتما تا روی چوب رو هم بپوشونه. بعد وارونه نگهش دارید تا شکلات اضافی بریزه .







    خیلی سریع قبل از اینکه شکلات ببنده باید گوشها و دماغش رو بچسبونید. چون کیکها سرد هستند سریع شکلات خودش رو میگیره پس باید سرعت عمل داشته باشید. من برای گوشها از ترافل قلبی نارنجی استفاده کردم. بعد از فروکردن سر قلب توی کله ببر، تقریبا شکل گوش به خودش میگیره. من با چیزهای زیادی امتحانش کردم، این قلبها از همه بهتر جواب میده ولی اگه موجود نبود میتونید اسمارتیز بذارید. برای پوزه اش هم از قلب صورتی استفاده کردم ولی مینی اسمارتیز هم خوشگل میشه. فقط از اسمارتیزهای سایز کوچیک استفاده کنید که بزرگهاش خیلی یقر هستند.







    برای چشمهاش هم از ترافل ریز قهوه ای استفاده کردم. ازش عکس گرفتم که ببینید چیه. من هرچی چشمم تو مغازه ها میبینه میخرم برای روز مبادا. این بسته هایی که میبینید، نی های نوشیدنی برای شیر هستند. ولی واسه من حکم مواد تزئین کیک رو داره! در سه طعم وانیلی و توت فرنگی و کاکائویی موجوده و توی اکثر فروشگاهها وجود داره. خلاصه اینکه یه بسته از هر رنگ بخرید و تا مدتها برای عروسکهای شیرینی ای تون چشم دارید!










    هر ببر رو بعد از اینکه درستش کردید روی فوم یا کائوچو یا ... بزنید که خشک بشه و ببر بعدی رو شروع کنید تا همه ببر ها ساخته بشن.







    حالا با یه قلموی صفر و یا یک ( یعنی باید خیلی نوکش نازک باشه) و رنگ خوراکی سیاه برای ببر هاتون دهن بکشید و خط های روی پوستش رو ترسیم کنید. اگه ماژیک خوراکی دارید که دیگه چه بهتر.







    ببری های ما آماده خوردن هستند. اگه بچه دور و بر تون دارید میتونید توی نصب پوزه و گوشها ازش استفاده کنید. کلی کیف میکنن! ( من کل لذتش رو خودم تنهایی بردم. خیلی انرژی بخشه!)









    آقای شوهر از بس که آدم خشنیه حتی ببرها هم از دستش در امان نیستند!







    اگه مثل من مهمون تو خونه دارید که میتونید همینطوری سرو کنید ولی اگه میخواید برای عید به کسی هدیه بدید توی ورق نایلونی بپیچید و با روبان پایینش رو ببندید.


    نصف بیشتر ببرها خورده شده ولی من دلم نیومده حتی یکی شون رو گاز بگیرم! بچه دل نازکه!

    سال ببر مبارک!

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    زبرا و لئوپارد کوکیز

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven نمایش پست ها
    لئوپارد کوکیز




    آموزش در اینجا: http://mamisite.com/pastry/nowrooz-s...eopard-cookies




    زبرا کوکیز




    آموزش در اینجا: http://mamisite.com/pastry/nowrooz-s...-zebra-cookies



    تاپیک اموزشی این کوکی های زیبا و خوشمزه :

    زبرا و لئوپارد کوکیز

    kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما