نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree40Likes

موضوع: شیرینی و کوکی متناسب با سال مرغ(خروس)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 9
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شیرینی و کوکی متناسب با سال مرغ(خروس)




    نرم نرمک می رسد اینک بهار....



    سلام و درود بر شما عزیزانم

    از دیر باز و ایام قدیم در ایران نیز برای هر سال شمسی نام حیوانی نام گذاری می*شد که تا به امروز نیز متداول است. این نام*ها که متعلق به 12 حیوان یاد شده است به صورت چرخشی بر روی سال*ها گذاشته می*شوند.


    حتما این شعر رو از زبون قدیمی تر ها شنیدین

    موش و بقر و پلنگ و خرگوش و شمار
    زین چهار چو بگذری نهنگ آید و مار
    آنگاه به اسب بر گوسفند است حساب
    حمدونه (میمون) و مرغ و سگ و خوک آخر کار


    نام سال ها به ترکی و ایرانی



    • سیچقان ئیل (سال موش)
    • اورئیل (سال گاو)
    • بارس ئیل (سال پلنگ)
    • توشقان ئیل (سال خرگوش)
    • لوی ئیل (سال نهنگ)
    • ئیلان ئیل (سال مار)
    • یونت ئیل (سال اسب)
    • قوی ئیل (سال گوسفند)
    • پیچی ئیل (سال میمون)
    • تخاقوی ئیل (سال مرغ)
    • ایت ئیل (سال سگ)
    • تنگوزئیل (سال خوک)




    نام سال*ها به چینی


    1. سال موش
    2. سال گاو
    3. سال ببر
    4. سال گربه
    5. سال اژدها
    6. سال مار
    7. سال اسب
    8. سال گوسفند
    9. سال میمون
    10. سال خروس
    11. سال سگ
    12. سال خوک





    امسال سال مرغ(خروس) هست.
    در ایران مرغ و در چین خروس نامیده میشود.

    توی این تاپیک میخواییم ایده ها و یا شیرینی کوکی ها با این تم رو قرار بدیم
    m1361, heaven و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها




    عید آمد و عید آمد، باز آن جشن سعید آمد…
    زمان شروع یا تحویل سال نو هجری خورشیدی به ساعت رسمی جمهوری اسلامی ایران بر اساس اعلام مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران به شرح زیر است، با سایت آسمونی سال جدید را آغاز و همراه باشید:

    لحظه تحویل سال 1396 در ایران :

    ساعت 13 و 58 دقیقه و 40 ثانیه (ساعت سیزده و پنجاه و هشت دقیقه و چهل ثانیه) ظهر
    روز دوشنبه 30 اسفند 1395 هجری شمسی
    مطابق با الإثنین 21 جمادی* الثانی 1438 هجری قمری
    و برابر 20 مارس 2017 میلادی
    Tuesday, March 20st 2017, 3:00:00 am
    m1361, saeedeh mansoori, kurosh1 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    تاپیک رو آغاز میکنیم با ایده ای بسیار زیبا و خوشمزه از هیون مهربان و دوست داشتنی


    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven نمایش پست ها
    شیرینی لانه پرنده






    آموزش در اینجا: http://mamisite.com/pastry/nowrooz-s...uvasi-kurabiye
    m1361, kurosh1, *شمیم* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    بیسکویت جوجه خروس

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    3/10/2017 04:00:00 PM براي بچه ها, بیسکویت ها, خميرهاي تزئيني, نوروز No comments



    بیسکویت جوجه خروس به مناسبت سال خروس.







    خب من رسم دیرینه دارم که همه ساله به مناسبت نوروز بیسکویت حیوان اون سال رو درست میکنم سال 96 هم سال خروس خواهد بود پس تو ذهنم دنبال ایده برای شیرینی خروسکی بودم. که بعد از کلی بالا پایین کردن ایده های مختلف آخرش به این طرح رسیدم.







    بیسکویت تخم مرغی که توش جوجه خروس تازه به دنیا اومده داشته باشه با یه تیکه از پوست تخم مرغ روی سرش. و چند تا جوجه خروس زرنگ که پوسته روی سرشون رو هم پرت کرده باشن یه طرف!






    من برای تهیه این بیسکویت های شیک و با مزه نوروزی از هیچ قالبی استفاده نکردم که اثبات کنم بدون امکانات هم میشه اثر هنری خوشمزه ای خلق کرد.



    در ادامه شیوه خلق این جوجه خروس های شیطون رو خواهید دید.






    برای بیس بیسکویت ها من از این رسپی بیسکویت شرت برد استفاده کردم اما شما میتونید با رسپی دلخواه تون کار کنید.
    به دوستانم همین رسپی رو توصیه میکنم چون کمترین میزان تغییر شکل در هنگام پخت رو داره. و بسیار هم کم شیرینه







    من خمیر رو خیلی نازک روی کاغذ روغنی پهن کردم و بعد با شابلن تخم مرغی که خودم درست کردم بیسکویت ها رو با چاقو برش زدم.


    اگر شما کوکی کاتر به شکل تخم مرغ دارید ازش استفاده کنید. در غیر این صورت میتونید روی کاغذ یا مقوا یا طلق یه تخم مرغ بکشید و ببریدش و از شابلن دستساز خودتون استفاده کنید.


    در این پست مصور نشون دادم که چطور با شابلنی که خودم درست کردم بیسکویت ها رو برش زدم.







    بعد از اینکه خمیر رو برش زدم همونطور گذاشتمش توی یخچال که سفت بشه و بعد راحت تر بتونم به سینی فر منتقلشون کنم.







    در این تصویر نشون دادم که چطور تیکه های تخم مرغ شکسته رو برش زدم. باز هم خیلی ساده فقط با یه دونه چاقو به حالت زیک زاک غیر منظم برش زدم. بعد گذاشتم توی یخچال تا سرد شد و بعد از هم جدا شون کردم.


    خمیر رو خیلی نازک پهن کردم که نهایتا بیسکویتهام قطور نشن.







    فر رو گرم کردم و تو این فاصله با یک زرده تخم مرغ و اندکی زعفران ساییده شده روی بیسکویتها رو با قلم مو رنگ کردم. زرده تخم مرغ هم رنگ جوجه ها رو زیبا میکنه هم باعث میشه که دو لایه بیسکویت به خوبی به هم بچسبند.







    دقت داشته باشید که هرچه میزان زرده تخم مرغی که استفاده میکنید کمتر باشه تغییر فرم بیسکویتها در هنگام پخت کمتر خواهد بود. پس زیاده روی نکنید.
    تعدادی از تخم مرغ ها رو هم مثل من ساده و سفید نگه دارید هم به این عنوان که چند جوجه هنوز از تخم بیرون نیومدند هم واسه مهمانهایی که بیسکویت رو ساده و کم شیرین میپسندند.







    حالا تیکه های تخم مرغ شکسته رو روی بیسکویتهای زرد رنگمون قرار داده و با انگشتان اندکی فشارشون میدیم.







    بیسکویت ها رو در فر قرار داده و به مدت 5 دقیقه میپزیم.
    از فر خارج کرده و باز با قلم مو بدن جوجه خروس ها رو زرده تخم مرغ میمالیم و به مدت یک دقیقه دیگه میپزیم. این واسه خوش رنگ شدن بدن جوجه هاست. و اینکه در هنگام پخت ممکنه سطح بیسکویت ها ترک های ریز بخوره پس این پوشش ثانویه نتیجه کار رو زیبا تر خواهد کرد.



    البته زمان پخت بستگی به فر شما داره. پس ابتدا یک جوجه خروس رو تست کنید. بعد بقیه رو بپزید.






    حالا بیسکویت ها رو تزئین میکنیم.
    من خودم از خمیر شکلات یا مادلینگ چاکلت استفاده کردم. چون درست کردنش بسیار سریع و آسانه.




    شما میتونید از خمیر مارزیپان یا خمیر فوندانت استفاده کنید.


    مادلینگ چاکلت
    خمیر شکلات سفید
    خمیر مارزیپان فرانسوی
    فوندانت
    فوندانت مارشملو
    فوندانت باترکریم

    البته ساده تر از همه اینها استفاده از تافی میوه ایه. چون در دسترس همه هست و آماده سازی هم نمیخواد و خودش آماده مصرفه.

    شیوه کار با تافی میوه ای رو در این پست توضیح دادم میتونید مطالعه بفرمایید.




    با خمیر تزئینی سفید رنگ چشمهای جوجه خروس ها رو کج و کوله درست کردم. قبلا خدمتتون عرض کردم که خمیر شکلات خودش به بیسکویت میچسبه و نیازی به چسب خاصی نداریم. ولی اگر خمیر تزئینی شما به بیسکویت نمیچسبه میتونید از مقداری شکلات سفید مذاب برای چسبوندنش استفاده کنید.









    با خمیر قرمز رنگ "تاج" جوجه خروس ها و "غبغب یا ریشک یا ریش" جوجه خروس ها رو به شکل اشک های کنار هم چسبیده درست میکنیم.







    با خمیر زرد یا نارنجی منقار رو به شکل مثلث درست میکنیم.







    با شکلات تلخ مذاب و قیف کاغذی کوچولو چشمها شون رو هم کشیدم.


    البته میتونیم از ترافل های نقلی ریز هم استفاده کنیم.






    من تلاش کردم تا اونجایی که میشه "خنگ" درستشون کنم! اینجوری جذاب تر میشن!







    این یکی از اون جوجه زرنگ هاست که زودتر از بقیه تخم رو شکسته و پریده بیرون!







    بقیه تازه سر از تخم بیرون آوردن و گرفتار جیک جیک هستن!







    دو جوجه خروس خنگ. یکی زبل و یکی تنبل!







    مثل همیشه از همون ابتدا تصمیم داشتم که یه عکس هم از یه دونه بیسکویت گاز زده شده واسه تون بگیرم که کیفیت کار رو ببینید و اینکه ضخامت بیسکویت رو داشته باشید و بدونید تا چه حد باید خمیر رو نازک پهن کنید که کارتون شیک تر و خوشمزه تر بشه و تو همون مدت زمان کم به خوبی بپزه. اما هرچی تو ذهنم با خودم کلنجار رفتم دیدم غیر ممکنه بتونم یه جوجه رو گاز بزنم اینه که از همون ابتدا یه بیسکویت رو تزئین نشده کنار گذاشتم واسه این یه دونه عکس!


    هرچی سنم بالاتر میره دلم نازک تر میشه. آخه گاز زدن یه بیسکویت جوجه خروس چه کار سختیه که من تواناییش رو ندارم؟ خیلی بده آدم تا این حد دل نازک باشه. خودم از این شرایط روحیم راضی نیستم ولی کنترلش دست خودم نیست. بگذریم.







    دیگه دست جوجه ها رو گرفتم و با خودم بردم اداره. بچه ها به خدمتشون رسیدند!







    ایده جالبیه و اجراش هم راحته. طعمش هم خوبه.
    جذاب برای کودکان با ذوق و بزرگترهای با کودک درون با ذوق!
    اگه فرصتش رو دارید واسه نوروز امسال تون بیسکویت جوجه خروس درست کنید. خنگ، فضول، تنبل، گیج، شاد...




    براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد
    رزالیندا, kurosh1, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    جوجو سر چوب

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    6/13/2010 10:00:00 PM براي بچه ها, کیک چوبی, کیک ها, نوروز 55 comments




    جیک جیک جیک .... این جوجوها رو میخواستم واسه نوروز درست کنم که به علت ترافیک زیاد شیرینیها از برنامه حذف شد. ولی بالاخره عملیش کردم.


    یادتونه گفتم با خورده کیکهای اون قصره میخواستم یه چیزی درست کنم؟ و به دلایلی نشد؟ حالا بالاخره شد. با ته کاپ کیکهای خرچنگی و با یه کیک دیگه که درست کرده بودم این جوجوها رو ساختم. قبلا کیک چوبی ببری واسه سال ببر درست کرده بودم که حتما اون رو اول بخونید.







    خب حالا که اون پست قبلی رو مطالعه کردید و دستتون اومده که ماجرا از چه قراره... این یکی رو کمتر توضیح میدم.


    برای شروع باید حتما یه سری چیزها رو از قبل آماده کنید. وقتی میگم آماده کنید یعنی همه شهر رو زیر و رو کنید تا مشابهش رو پیدا کنید. وقتی میگم از قبل یعنی از ماهها قبل! چون خیلی طول میکشه تا همه رو تهیه کنید ( مگه اینکه توی یه شهر خوب زندگی کنید) . وقتی میگم یه سری چیزها یعنی اینهایی که توی تصویر میبینید. تجربه به من ثابت کرده که واسه تزئین کردن باید هر چی تو بازار چشمم دید بخرم ( البته با رعایت تاریخ مصرف). از آدامسهای رنگی در سایزها و اشکال مختلف گرفته تا پاستیلها و مارشملوها و اسمازتیزها و ... همه چی! حالا شما هم از امروز به بعد هر چی چشمتون دید بخرید انبار کنید واسه روز مبادا.
    به عکس دقت کنید... از سمت راست، ترافل به شکل ستاره به رنگ نارنجی برای پاهای جوجوها.
    از سمت چپ، ترافل به شکل اشک به رنگ زرد برای بالهای جوجوها.
    بالای تصویر، اسمارتیز به شکل قطره به رنگ نارنجی برای نوک جوجوها. اینها در اصل تخمه کدو هستند که کاور شکلات داره و بعد هم روکش رنگی شده.
    پایین تصویر، توپک های شکلاتی ریز به رنگ قهوه ای برای چشمهای جوجوها. اینها ترافلهای شکلاتی هستند که توی نی نوش به عنوان طعم دهنده شیر واسه بچه ها درست کردن.
    من عکس نی ها رو توی پست ببرها گذاشتم برید ببینید.
    ولی اگه اینها و یا مشابهشون رو پیدا نکردید هم زیاد مهم نیست. میتونید با شکلات روی جوجه ها طراحی کنید. یه کار دیگه که میتونید انجام بدید اینه که از قبل با رویال آیسینگ اینها رو درست کنید. من همه اجزا رو با رویال آیسینگ درست کردم و گذاشتم خشک شد که نوروز درستشون کنم ولی الان ديگه چون همه ترافلها رو توي خونه دارم ازشون استفاده نكردم





    یا با همون دستور قبلی کار کنید و یا با این دستور جدید... اینبار من با کاسترد درستشون کردم. برای درست کردن کاسترد، 2 ق غ پودر کاسترد یا نشاسته و 2 ق غ شکر رو مخلوط کرده و در یک لیوان شیر سرد حل میکنیم . روی حرارت مرتب هم میزنیم تا کاملا غلیظ شه. روش سلفون میچسبونیم و میذاریم توی یخچال تا سرد شه. از این میزان فقط نصف لیوانش رو لازم داریم. پس اگه میخواید از هر مدل پودینگ دیگه استفاده کنید هم فقط نصف لیوان پودینگ غلیظ نیاز داریم. کیک رو با دست خورد میکنیم. برای هر سه لیوان کیک نصف لیوان کاسترد نیاز داریم. و کم کم هم اضافه کنید که شل نشه. دقت کنید اگه خمیر شل شد، بعدا جوجه هاتون از چوب جدا میشه و میافته. میزان دقیقش رو با تجربه بدست خواهید آورد.







    همینطور که قبلا گفتم میتونید از کیکهای آماده هم استفاده کنید. فقط حواستون باشه که هم کیک و هم کرمی که به کیک اضافه میکنید هر دو باید خوش عطر و طعم باشن که موقع خوردن مزه کیک تولد بده.







    حالا از خمیر گلوله درست کنید. بزرگی و کوچیکیش دست خودتونه. واسه اینکه از سایز گلوله ها مطمئن شید میتونید مثل من چشم و نوک و وپاها رو امتحانی نصب کنید که اگه مشکل داشت بزرگ و کوچیکش کنید. من دوست داشتم جوجوها رو خپل و تپل مپل بگیرم که اشتها برانگیز باشن و آدم بخواد بپره و گازشون بگیره!







    شکلاتتون رو مطابق دستوری که دادم ذوب و رقیق کنید. بذارید حرارتش بیافته و بعد نوک چوبها رو توی شکلات زده و توی کیکها فرو کنید و روی کاغذ روغنی گذاشته ، توی فریزر بذارید تا خودش رو بگیره







    شکلاتمون اینبار باید زرد باشه. من از لوازم قنادی شکلات زرد با طعم پرتقال خریدم ولی دفعه قبل خودم شکلات سفید رو نارنجی کرده بودم. رنگ ویلتونی که ما داریم بیسش آبه. اگه به شکلات آب اضافه بشه میبره. پس ممکنه شکلاتتون خال خالی بشه. زیاد مهم نیست ولی بهتر اینه که از رنگ ویلتون با عنوان " کندی کالر" تهیه کنید. گزینه دوم استفاده از رنگهای پودریه . ویلتون باز هم از این رنگهای پودری داره . گزینه سوم استفاده از "کندی کوتینگ" هستش . باز هم با مارک ویلتون در همه رنگها موجوده ولی نه در ایران. ولی باز اگه اینها هم نبود میتونید از این شکلاتهای تافی کره ای با طعم لیمو و یا موز و یا آناناس بخرید. در هر صورت رنگ زردش. جنس با جنس فرق میکنه. یکیش رو پیدا کنید که بشه با کره یا روغن جامد روی حرارت رقیقش کرد. یعنی شکلات کشدار نباشه. شکلات کره ای باشه. ولی ساده ترین روش همون رنگ کردن شکلات سفیده









    همینطور که در این دو تصویر دیدید... کیک رو تا انتها توی شکلات فرو میکنیم و بیرون میاریم و اجازه میدیم اضافیش بچکه. غلظت شکلاتتون باید به این اندازه باشه وگرنه جوجه ها سطحشون صاف و یک دست نمیشه.







    از گل فروشیها یه تیکه اسفنج بخرید و کیک چوبیهاتون رو توی اسفنج فرو کنید







    چون کیکها سرد هستند سریع شکلات میبنده و حالا دیگه باید تزئین رو شروع کنید. با خلال دندون یه سوراخ روی صورت جوجه ایجاد کردم و بعد با یه خلال دندون دیگه یه ذره شکلات به نوک زدم و روی صورت وصلش کردم







    واسه چشمها و پاها کافیه یه نقطه شکلات با خلال دندون روی جوجه در جای مناسب بزنید و قطعات رو بچسبونید. اگه بال واسشون نذاشتید هم مهم نیست ولی بالها رو هم به همین شیوه وصل میکنیم









    جوجو های ما آماده فضولی هستند!



    قولی قولی قو؟ جوجه خروس ناشی ، اون قوقولی قوقوه دلبندم!










    واسه تعین جنس جوجه ها کافیه واسه تعداد محدودی!!! کاکل بذاریم. کاکلها هم همون اشکها هستند ولی به رنگ قرمز. یه تیکه هم واسه زیر نوکش گذاشتم که حسابی خروسکی بشه. با ستاره ها هم یه مدل دیگه جوجه خروس درست کردم









    این هم از پروژه جوجو سازی من!
    وقتی میگم پروژه ، شوخی نمیکنم. شاید به نظر نیاد ولی به اندازه یه کیک تولد وقت و انرژی میگیره. راستی با این میزان تقریبا 20 تا 25 تا جوجه با این سایز میتونید درست کنید. ولی اگه جوجه ها رو ریزتر بگیرید تعداد بالا میره.













    وای وای وای نه نه نه.... گاز نگیر .....نـــــــــــــــــه.....ج یک جیک جیـــــــــــــــــــــــ ــک
    عجب جوجه خوشمزه ای!
    m1361, عطر سیب, ترنم63 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    بیسکویت پر خروس

    به نقل از شف طیبه ی عزیزم:





    چند وقت پیش نشسته بودم به ایده های خروسی برای نوروز فکر میکردم که به ذهنم رسید از یکی از این قالب سیلیکنی هایی که تو خونه انبار کردم سوء استفاده کنم. عرض کردم که اخیرا جمع آوری این "گنج های ژله ای" واسه من و مهدی تبدیل به یه جور اعتیاد شده بود.







    ایده رو مدتی توی ذهنم بالا پایین کردم و آخرش در عرض دو روز تو فرصتی که لیانا میخوابید اجراش کردم.
    بدکش هم نشد و البته با توجه زحمتی که عملا براش نمیکشیم خیلی هم عالیه! حقیقتا بی دردسر و راحته.





    این یکی از قالب های سیلیکنی من هست. من اون اوایل که تازه وارد بازار شده بود جوگیر شدم (به ندرت من جوگیر میشم ها) و سریع خریدمش و متاسفانه اندکی هم گرون خریدم بعد یه موجی وارد بازار شد و همین قالب به قیمت خیلی ارزونی تو بازار موجود شد. البته کیفیت سیلیکنش مقداری پایین تر بود ولی خب آنچنان تاثیری روی نتیجه کار نمیذاره. خلاصه اش اینکه از این مدل قالب های "پر" الان به وفور تو بازار موجوده میتونید تهیه کنید و به سادگی بیسکویتهای پر خروس تون رو درست کنید.


    و اگر تهیه قالب سیلیکنی براتون سخته منتظر پست بعدی بمونید اونجا مصور توضیح خواهم داد.





    من برای تهیه پر ها از مادلینگ چاکلت یا خمیر شکلات سفید استفاده کردم.


    شما میتونید از خمیر مارزیپان یا خمیر فوندانت استفاده کنید.


    مادلینگ چاکلت
    خمیر شکلات سفید
    خمیر مارزیپان فرانسوی
    فوندانت
    فوندانت مارشملو
    فوندانت باترکریم







    به دو شیوه میتونیم از این قالب استفاده کنیم.
    یکیش اینه که خمیر رو روی قالب قرار میدیم و فشارش میدیم تا طرح روش منتقل شه.
    اگه احساس میکنید که خمیر به قالب میچسبه میتونید روی قالب مقداری نشاسته بپاشید.
    بعد خمیر رو از قالب جدا میکنیم.





    قسمت های اضافی رو با چاقو میبریم.
    میتونیم همون موقع که خمیر روی قالب هست با چاقو قسمتهای اضافی رو ببریم منتها من اینکار رو نمیکنم چون ممکنه به قالب آسیبی وارد شه.
    یه راه دیگه اش هم اینه که با وردنه روی قالب فشار بیاریم تا قسمتهای اضافی جدا شه که اون برای همه خمیرها جواب نمیده.







    شیوه دیگه ای که من انجام میدم اینه که میام به اندازه سایز قالب از خمیر جدا میکنم و توی قالب قرار میدم و روش فشار میدم تا طرح بهش منتقل شه.







    بعد به راحتی از قالب جدا میکنم و آماده است.





    توی تصاویر مشاهده میفرمایید که من خمیر رو رنگ کردم و ترکیبی از چند خمیر رنگی رو کنار هم قرار داده و بعد اون خمیر رنگ رنگی رو قالب میزنم و به این ترتیب یک پر خروس چند رنگ خواهم داشت.

    راه دیگه اش اینه که بعد از قالب زدن با قلم مو قسمتهایی از پر خروس رو رنگ بزنیم که در تصاویر شاهد اون مدلش هم هستید.





    از هر بیسکویتی میتونیم استفاده کنیم.
    حتی میتونیم برای ایجاد تنوع طعمی، از چندین مدل بیسکویت مختلف استفاده کنیم.
    من از "شوگر کوکی شکلات تلخ" استفاده کردم.


    برای انتخاب رسپی بیسکویت میتونید به آرشیو بیسکویتها مراجعه کنید.
    و یا از این لیست بیسکویتها هم میتونید استفاده کنید:


    رسپی یک
    رسپی دو
    رسپی سه
    رسپی چهار
    رسپی پنج
    رسپی شش
    رسپی هفت
    رسپی هشت
    رسپی نه
    رسپی ده
    رسپی یازده











    ابتدا پر ها رو آماده کردم.
    بعد بیسکویتها رو قالب زده و پختم.
    وقتی بیسکویت ها رو از فر بیرون آوردم زمانی که هنوز کمی گرم بودند پرهای شکلاتی رو روشون قرار دادم.







    خاصیت مادلینگ چاکلت یا خمیر شکلات اینه که در محیط گرم کاملا نرم و چسبناکه و به خوبی به سطح میچسبه. پس دیگه از چسب خاصی برای اتصال پر ها به بیسکویتها استفاده نکردم.







    اگر شما از خمیری استفاده میکنید که به خودی خود به بیسکویت نمیچسبه میتونید با اندکی شکلات مذاب خمیر رو به بیسکویت ها بچسبونید. به همین راحتی.







    این بیسکویت ها هم ماندگاریشون خوبه هم به خوبی و سلامتی مسافرت میکنند! من برای نمونه اینا رو فرستادم واسه پریس جون و خوشبختانه سالم رسیدند دبی.







    این ایده بسیار آسان و سریع رو میتونید همین الان در سایزهای مختلف و با بیسکویتهای به اشکال و طرح های مختلف اجرا کنید.
    (البته اگر مثل من به انبار کردن قالب در خانه اعتیاد دارید و از این قالبها تو خونه تون موجوده! یا اینکه همجوار خونه تون فروشگاه لوازم قنادی با قالب های فراوان وجود داره.)
    در غیر این صورت منتظر پست بعد باشید.
    کیجا, RE79EL, hengamehh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مامان مبینا و متین آواتار ها
    الهه ی ناز
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
    محل سکونت
    بلوارفردوس
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    557
    پسند کرده
    549
    اینم خروسای من با دستور شف طیبه
    ببخشید دیگه نتونستم تمیزتر دربیارم
    خمیرم اذیت کرد
    نام: ۲۰۱۷-۰۳-۱۶ ۲۰.۵۹.۲۸.jpg نمایش: 295 اندازه: 108.6 کیلو بایت
    حلیم بادمجون
     
    hengamehh, ترنم63, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    بیسکویت خروس - سال خروس مبارک

    به نقل از شف طیبه ی عزیزم:







    در پست قبل من بیسکویتهایی درست کردم با تزئین پر خروس. در این پست بیسکویت خروسی آموزش میدم که نیاز به قالب نداره.









    من اعتقادم بر این هست که آدم باید بتونه بدون کمترین امکانات هم یک اثر هنری خوشمزه رو خلق کنه. هر چند که داشتن امکانات همواره یک مزیت به حساب میاد.









    در هر صورت من این آقا خروسه رو بدون هیچ گونه قالبی درست کردم. شما هم میتونید درستش کنید. بدون نیاز به قالب برای بیسکویت و بدون نیاز به قالب برای خود خروس.

    البته امروزه بازار پره از انواع و اقسام قالب های سیلیکنی که کار تزئین شیرینیجات رو از آب خوردن هم راحت تر کرده. اما خداییش هنوز هم کار دست یه چیز دیگه است.

    خوبیش به اینه که حق انتخاب دارید!







    با هر رسپی ای که دوست دارید بیسکویت رو آماده کنید و یا با رسپی "شوگر کوکیز" کار کنید.

    رسپی یک
    رسپی دو
    رسپی سه
    رسپی چهار
    رسپی پنج
    رسپی شش
    رسپی هفت
    رسپی هشت
    رسپی نه
    رسپی ده
    رسپی یازده



    خمیر رو آماده کرده و با کارد به سایز دلخواه به شکل مستطیل برشش زدم.
    و بعد پختمش.









    وقتی بیسکویت رو از فر بیرون آوردم درجا و گرمه شروع کردم به تزئینش. و به این ترتیب نیازی نبود که از چسب خاصی برای چسبوندن خروس به بیسکویت استفاده کنم.
    من خروس رو با فوندانت درست کردم.



    من از تمام مراحل تهیه آقا خروسه عکس گرفتم که شما هم مرحله به مرحله با تصویر جلو برید.
    با گردن خروس شروع کنید.






    با رنگ قرمز تاجش رو درست میکنیم. به این صورت که دونه دونه کف دستمون خمیر رو به شکل اشک در میاریم و بعد روی سر خروس کنار هم میچینیم.







    حالا مطابق شکل صورت و غبغب خروس رو درست کنید.







    با یه خلال دندون سوراخ بینیش رو درست میکنیم.









    حالا با شکل دادن چند قطعه خمیر با رنگهای مختلف به شکل اشک در کنار هم، بدن و پاها رو درست کردم.







    همه رو کف دست فرم دادم و دونه دونه روی بدنش قرار دادم.









    خداییش این خروسه که بدون قالب سیلیکنی و بدون امکانت درست شده خیلی خوشگلتر از اون پره است که با امکانات آماده شده.









    با نوک خلال دندون و رنگ سیاه خوراکی چشم آقا خروسه رو رنگ کردم.









    و آقا خروسه ما آماده قرار گرفتن در سفره هفت سین میباشند.
    و میتونید مثل من توی جعبه بذارید و به اونهایی که خیلی دوستشون دارید هدیه بدید. هدیه ای که مشابه داخلی یا خارجی نداره و تک تکه! بهترین عیدی.









    اصلا هم وقتگیر نیست. یعنی حتی منی که یه نوزاد نا آروم و یه پسر بچه کنجکاو تو دست و بالم دارم هم به سرعت و در چشم بر هم زدنی تونستم آماده اش کنم.









    اگه دل و حوصله و ذوق و وقتش رو دارید همین الان دست به کار شید. همین آقا خروسه رو درست کنید و یا به سلیقه خودتون شخصیتش رو تغییر بدید و یا اصلا یه جستجوی کوچیک توی اینترنت انجام بدید و چند خروس با طرح های مختلف درست کنید.
    حتما سفره هفت سین امسالتون خروسکی و با نمک خواهد بود.

    سال نو بر همه دوستانم مبارک باد!
    pink girl, hengamehh و کیجا این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما