نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree16Likes
  • 1 Post By باران67
  • 15 Post By Mrs Razieh

موضوع: شیرینی پاپیون

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شیرینی پاپیون

    saeedeh mansoori این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10949
    پسند کرده
    9291
    نام: applex_1482692460592.jpg نمایش: 289 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    شیرینی پاپیون طرز تهیه از نت
    مواد لازم:

    یک لیوان شیر
    نصف پیمانه..روغن مایع
    نصف پیمانه..آب ولرم
    یک قاشق چایخوری خمیر مایه
    دو قاشق غذاخوری شکر
    سفیده ی تخم مرغ یک عدد(زرده برا رو مال)
    یک قاشق چایخودی نمک
    آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
    مواد داخلی خمیر
    کره وشکر به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    خمیر مایه را داخل شیر ولرم با شکر میریزیم تا عمل بیاد
    در ظرف دیگری روغن مایع آب ولرم سفیده ی تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم وبا همزن دستی میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند خمیر مایع عمل آوری شده را به مایع اضافه میکنیم آرد ونمک را کم کم به این مایع مخلوط کرده با دست هم میزنیم به اندازه ای آرداضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد خمیر را به ظرف تمیزی منتقل میکنیم و روشو با دستمال میپوشانیم به مدت یک ساعت تا خمیرمون دو برابر بشه بعد از یک ساعت خمیر را برداشته پف آن را میخوابونیم به اندازه ی گردو از خمیر را بر میداریم وبا وردنه به اندازه ی یک سانت باز میکنیم کره آب شده رو روی خمیر با برس میکشیم وروی آن شکر میپاشیم بعد، از یک طرف شروع میکنیم به لوله کردن خمیر بعد از لوله کردن از وسط خمیر را روی هم تا میکنیم وبا چاقو یه برش طولی از هر دو طرف به خمیر میدیم و خمیر رو باز میکنیم و در سینی فر چیده رو مال میکنیم و به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صدوهشتاد میپزیم اگه دوست داشتید میتونید بعد از اینکه از فر در آوردید در شیره ی غلیظی بزارید تا شیرین بشه اگر نه به همون صورت کم شیرین هم میتونید میل کنید
    توجه کنید که این شیرینی نباید درون فر خیلی پخته بشه و خشک بشه
    پ*ن:درمورد درجه فر من پانزده مین با حرارت۱۸۰ درجه حرارت پایین رو روشن کردم و بعد پنج مین برای طلایی شدن سطح روش با حرارت ۲۲۰ درجه حرارت بالا رو روشن کردم.شیرینیها رو برای جذب بیشتر شیره همون*موقع که از فر بیرون اوردم داخل شیره زدم.و هنگام رول کردن شیرینیها شکر خیلی کمی ریخته بودم.
    اندازه خمیرتون رو هم بیشتر از گردو بر ندارید تا کوچولو و لقمه ای باشن
    پیشنهاد میکنم اگه نمیخواد داخل شهد بزنید بین لایه ها هنگام رول کردن شکر بیشتری بریزید
    این شیرینی خیلی نرم هست.تقریبا به نرمی شیرینی دانمارکی


    حتما حتما اول یکی دوتا از شیرینی ها رو برای تست دما و زمان فرتون درست کنید


    شهد رو حتما با نسبت یک پیمانه آب و دو پیمانه شکر و یک قاشق گلوکز و هل و گلاب و زعفران تهیه کنید.همه رو با هم تو قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید.به محض به جوش اومدن زیرشو کم کنید و شعله پخش بگذارید و حدود یه ربع تا بیست مین بگذارید در همون وضع باشه تا غلیظ بشه.
    شهد بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه

    گلوکز باعث میشه شهد غلیظ و کم شیرین باشه و مانع از نرم و خمیری شدن شیرینی بعد از چند ساعت میشه
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۵/۱۲/۱۵ در ساعت ۰۸:۱۴ بعد از ظهر
    میس مهسا, فرشته .ب, my soul و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما