نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree13Likes
  • 1 Post By باران67
  • 12 Post By Mrs Razieh

موضوع: کوکی ترد آجیلی

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    کوکی ترد آجیلی

    .
    ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10949
    پسند کرده
    9291
    نام: 1486467096627.jpg نمایش: 279 اندازه: 111.2 کیلو بایت

    کوکی ترد اجیلی
    با دستور خانم افسانه ظروفی از سری شیرینی های مناسب برای عید .
    مواد مورد نیاز

    كره نرم*250 گرم *شكر *ریز*110* گرم *آرد گندم*300 گرم
    آرد برنج*100 گرم
    مواد لازم رویه
    آرد*50 گرم

    كره* خردكرده*25 گرم *شكر *ریز*2 قاشق سوپخوری *پسته بی*نمك و خردكرده*30 گرم *خلال بادام 35 گرم در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند. سپس آردهای الك* كرده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر شود. *حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

    فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید.
    آن*گاه خمیر را به ضخامت 3 میلی*لیتر،* روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز نمائید و با برشگر مستطیل به ابعاد 3× 6 سانتیمتر قالب بزنید، روی هر یك از شیرینی*ها را، با مواد رویه بپوشانید و در سینی فر، با فاصله قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

    روش تهیه مواد رویه:*در ظرف مناسبی، آرد و كره را با نوك انگشتان، به صورت خرده*نان درآورید. سپس شكر، پسته و بادام را بیفزائید و مخلوط سازید.
    .
    .
    پ*ن: این زمان و دما برای من کم بود .من دما رو روی ۱۸۰ درجه گذاشتم و مدت زمان پانزده دقیقه حرارت پایین و پنج دقیقه با همین درجه حرارت بالا.وقتی از فر درمیارید بهش دست نزنید چون پودر میشه.بگذارید درهمون حال بمونه و سرد بشه تا قابل جابه جایی باشه.بیسکوییت ها اغلب بعد از بیرون اومدن از فر یکم رنگشون تیره تر میشه.
    .
    .
    .بهترین کار این هست که دوتا از خمیرها رو قالب بزنید و برای تست دما و زمان در فر بگذارید.
    .

    .
    مورد بعدی که بنظرم گفتنش خالی از لطف نیست اینه که این شیرینی در عین خوشمزه و کم شیرین بودن ، خیلی ترد و شکننده ست.پس بهتره حتی المکان در کوچکترین سایز درست بشه (لقمه ای و کوچک)
    .بنظر من طعم این شیرینی خیلی نزدیک به شیرینی ارد نخودچی یا همون کلوچه نخودی هست
    . یه مورد دیگه، خیلی از افراد مسن دنبال شیرینی یا کیک های بدون تخم مرغ هستن که این شیرینی گزینه مناسبی براشون هست
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما