شیرینی جوجه تیغی


مواد لازم
آرد: 300 گرم
کره : 200 گرم
شکر پودری : 100 گرم
زرده تخم مرغ : 3 عدد
رنده ی پوست پرتقال : 1ق چایخوری
وانیل: 1ق چایخوری
شکلات اب شده پودر نارگیل : به میزان لازم
طرز تهیه
همه ی مواد را به جز زرده ی تخم مرغ در یک کاسه مخلوط کرده . سپس زرده تخم مرغ و پوست پرتقال و وانیل را اضافه کرده مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست اید. احتیاحی به ورز ندارد. وقتی خمیر اماده شد 20 دقیقه در یخچال استراحت داده سپس گلوله های کوچک برداشته گرد کرده و سرش رو به شکل جوجه تیغی فرم میدهیم . در سینی فر با فاصله چیده . در دمای 180 درجه به مدت 15_20 دقیقه
در اخر بعد از سرد شدن در شکلات اب شده و پودر نارگیل زده و نوش جان کنید

نام: photo_2015-10-04_16-32-59.jpg نمایش: 1471 اندازه: 43.2 کیلو بایت