نام: IMG_۲۰۱۶۰۱۲۴_۱۹۱۶۴۵.jpg نمایش: 1100 اندازه: 72.5 کیلو بایت

شیرینی ساقه
این شیرینی و از مامانم یاد گرفتم بافت نرمی داره با چایی می چسبه.

مواد لازم :

آرد : 2 لیوان
نشاسته : نصف لیوان
شکر : 1 لیوان (من 1 لیوان سرخالی ریختم)

روغن جامد : نصف لیوان
تخم مرغ : 3 عدد (اگه خیلی درشت بودن دو تا هم کافیه)
بکین پودر : 1 قاشق چایخوری پر
وانیل : نصف قاشق چایخوری

اول آرد و بکینگ پودر و نشاسته رو الک کرده و مخلوط میکنیم و کنار میذاریم .روغن و شکر و با همزن مخلوط میکنیم بعد وانیل و تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده و خوب هم میزنیم .بعد مواد خشک رو اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم. در نهایت توی قیف ریخته و شکوفه میزنیم و روی هر کدوم یه دونه شکلات چیپسی میذاریم. به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 200 درجه توی فر که از قبل گرم شده قرار میدیم . زیر شیرینیها که طلایی شد کافیه رنگ روی شیرینی تغییری نمیکنه.