برساق شیرینی محلی
آرد 10 پیمانه پلوپز
تخم مرغ 5 عدد
شکر 2 پیمانه
روغن 1 پیمانه
نمک 1 ق م
زردچوبه 1 ق غ
دارچین 1 ق غ
هل 1 ق م
زیره 2 ق غ
رازیانه 5 ق غ
وانیل کمی
بکینگ پودر 1 ق غ
شیر 1 لیوان(200 سی سی)

تمام مواد رو با هم مخلوط کرده حسابی ورز میدیم این خمیر کمی سفته و ورز دادنش مشکل با اینحال باید حسابی ورزش بدید.بذارید 3-4 بمونه تا ور بیاد اگه محیط آشپزخونه تون گرم مدت زمان کمتری برای ور آمدن نیاز داره. بعد از اینمدت خمیر رو یا قالب بزنید .مرحله بعدی توی روغن داغ و فراوان سرخش کنید و نرمه قند روش بپاشید. به یه بار امتحانش میارزه.تا مدت زیادی هم خارج از یخچال قابل نگهداریه.این مقدار مواد خیلی زیاد میشه. میتویند مواد رو نصف کنید