نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree5Likes
  • 1 Post By kurosh1
  • 1 Post By باران67
  • 1 Post By باران67
  • 2 Post By باران67

موضوع: شیرینی و کوکی متناسب با سال میمون

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,790
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    615
    پسند شده
    21941
    پسند کرده
    2597

    ویترین مدال ها

    شیرینی و کوکی متناسب با سال میمون


  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    15705
    پسند کرده
    15989

    ویترین مدال ها

    میمون های بیسکویتی

    با استفاده از دستور خوب هیون عزیز در رابطه با بره های بیسکویتی
    طرحش را از توی اینترنت پیدا کردم و روی طلق با ماژیک کشیدم و برش دادم و روی خمیر گذاشتم با نوک چاقو برش زدم
    و در ایام عید با تخم مرغ آبپز که طرح میمون به روش ترانسفور روش انداخته بودم به کوچولوها هدیه دادم



    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۵/۰۱/۲۸ در ساعت ۰۳:۰۱ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    تزئین قند با شکلات با طرح میمون

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    3/15/2016 07:00:00 AM براي بچه ها, شکلات, نوروز No comments




    سالها پیش یه کار تزئینی رویقند برای نوروز انجام دادم و چند سال بعدش هم باز یه مدل دیگه اش رو دیدید. من سالها قبل از اینکه کارگاه آشپزسازی رو راه بندازم رسم نوروزیم تهیه قند نوروزی جهت پذیرایی و هدیه به میهمانان بود. بعد کم کم از سرم افتاد.
    امسال تصمیم گرفتم قند میمونی درست کنم و چون فقط به رنگ قهوه ای احتیاج داشتم دیگه رویال آیسینگ درست نکردم و قندهام رو با شکلات تزئین کردم. به مراتب کار راحت تریه. صد البته رویال آیسینگ چون رنگ رنگیه جلوه بیشتری داره. ولی ما فقط به قهوه ای نیاز خواهیم داشت پس همون شکلات ارجحیت داره.







    همینطور که گفتم تجربه تزئین قند نوروزی من برمیگرده به دوران پارینه سنگی منتها کاری که تا به حال تجربه نکرده بودم استفاده از قند شکسته بود. همیشه با قند قالبی کار میکردم اینبار این رو هم تجربه کردم.







    در خصوص شکلات:
    میتونید از هر درصدی استفاده کنید. این الان شکلات هشتاد و پنج درصده.
    شکلات باید حتما تمپر بشه چون قراره در دمای محیط جامد باقی بمونه.
    تمپر کردن شکلات رو سالها پیش توضیح دادم و چند سال پیش هم یه پست جداگانه بهش اختصاص دادم. خیالم راحته قبلا انجامش دادید و باهاش مشکلی نخواهید داشت.




    حتما برای گل سر میمونها باید یک پنس یا موچین داشته باشیم و این رو هم سالها پیش توصیه کرده بودم پس میدونم که تو کابینت وسایل قنادیتون یه دونه ازش دارید.




    درست کردن قیف کاغذی رو هم قبلا مصور توضیح دادم. من اینطوری با قیف کاغذی راحت ترم ولی اگر شما روش تسلط ندارید از ماسوره ساده و ظریف و قیف پلاستیکی استفاده کنید.









    نقاشی روی قند اصلا کار ساده ای نیست و شما اگر به سایز انگشتان دست انسان و بعد سایز حبه قند و بعد سایز خطوط صورت میمون دقت کنید متوجه میشید که تمیز و ظریف در آوردنش بسیار هم کار سختیه.







    برنامه من این بود:
    چند تا طرح تمرینی روی قند اجرا کنم. بعد از هر کدومش که بیشتر خوشم اومد همون طرح رو به تعداد بیشتری اجرا کنم. عکس بگیرم. خلاص.


    در عمل چی شد؟:
    مهدی اومد بالای کابینت رو دلم نشست. طبق معمول درخواست همکاری کرد. کل قندها رو تصاحب کرد. یه دونه قیف کاغذی برداشت. شروع کرد به کشیدن قطار روی قند! تجربه اولش بود. از سطح دقت و ظرافتش خارج بود. ناراحت شد. قیف رو پرت کرد کف آشپزخونه. درخواست یه قیف جدید کرد. باز شروع به کشیدن قطار کرد. باز موفق به اجرای کار نشد. قیف رو پرت کرد. یه قیف دیگه درخواست کرد. و این چرخه همینطور ادامه پیدا کرد.


    من بینابین تشویق کردن هام و قیف درست کردن هام، تند تند چند تا دونه میمون روی قند ها کشیدم. و چون مهدی خیلی عصبی شده بود این احساسش رو بهم منتقل کرده بود. دیگه کارم از ایجاد ظرافت و زیبایی گذشته بود فقط میخواستم سریع تمامش کنم که بچه بیشتر از این خون خودش و مامانش رو آلوده نکنه.


    والا! یکی نیست بگه مجبوری دختر؟! بند و بساطم رو سریع جمع کردم و صحنه جنایت رو ترک کردم. مهدی هنوز کاملا عصبی و ناراحت رو کابینت چهار زانو نشسته بود. بهش گفتم مامان من رفتم تو اتاق بیا روی کاغذ نقاشی بکشیم. تندی رفت کاغذ آورد منتها باز با قیف شکلاتی میخواست روی کاغذ قطار بکشه! و موفق نشد. و باز دلخور شد و کلا قهر کرد.


    آقا فعالیت هنری به ما نیومده. والا!!!







    در حد ایده گرفتن همین دوتا دونه عکس رو واسه تون گرفتم دیگه خودتون با حوصله و فراغ بال بشینید میمونها رو روی قند بکشید.


    آهان تا یادم نرفته اینم بگم... اگر خوب به عکسها دقت کنید متوجه میشید چون "قند شکسته" سطح صاف و منسجمی نداره طرح از ظرافت کافی برخوردار نخواهد شد. لذا استفاده از همون قند قالبی رو بهتون توصیه میکنم. از همه لحاظ برای تزئین مناسب تره.


    در هر حال تجربه خوبی بود.


    و درس زندگی هم اینکه من کار با شکلات رو با مهدی تمرین کنم که تسلط پیدا کنه چون نقاشی با شکلات از علایق خاص من به حساب میاد و مهدی تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهد داد من تنهایی و در آرامش از این فعالیت لذت ببرم. یا کلا هر فعالیت دیگه ای!!!




    براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد
    kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    بیسکویت میمونی بدون نیاز به قالب

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    3/05/2016 07:00:00 AM براي بچه ها, بيسكويتهاي تزئين شده, بیسکویت ها, نوروز 1 comment




    همیشه تلاش میکنم از خریدن قالب و این جور چیزا اجتناب کنم. نه به خاطر هزینه اش، به خاطر اینکه دوست ندارم چیزی تو خونه داشته باشم که تا آخر عمرم به تعداد انگشتان دست هم ازش استفاده نکنم.
    امسال برای نوروز به دنبال این بودم که یه بیسکویت میمونی درست کنم. توی قالبهای بیسکویتم گشتم و دیدم با ترکیب چند قالب ساده ای که تو خونه دارم میتونم میمون درست کنم. و خدا رو شکر از نتیجه کار هم کاملا راضی بودم. البته ارزش اصلی کارم به این بود که از امکانات موجودم استفاده کرده بودم.







    سمت چپ تصویر دو تا قالب نون برنجی میبینید و سمت راست تصویر دو تا قالب نون نخودچی. این قالبها ایرانی هستند و همه جای ایران قابل دسترسه و اصلا اگر اهل درست کردن بیسکویت نوروزی هستید مطمئنم همین الان تو کابینت اینا رو دارید.
    دو تا هم ماسوره ساده توی تصویر میبینید که به عنوان قالب گرد برای گوش میمون ازشون استفاده کردم. میتونید به جاش از سر روان نویس یا هر چیز دیگه ای که دور و برتون پیدا میشه استفاده کنید. یا اصلا گوشها رو با دست درست کنید و قالب نزنید.
    اگر میخواید بیسکویتهاتون مینیاتوری شن از سمت راستی ها استفاده کنید و اگر میخواید بیسکویتهاتون سایز متناسبی برای هر میهمان داشته باشه از سمت چپی ها استفاده کنید.







    مهم نیست از کدوم رسپی برای بیسکویت استفاده میکنید. الان اینی که من درست کردم "شوگر کوکی" هستش. میتونید شرد برد کار کنید. یا جینجر برد. یا برنجی یا نخودچی. رسپی همه اینا تو سایت هست در مبحث بیسکویتها پیداشون کنید.
    پس من دو نوع خمیر شوگر کوکی درست کردم یکی وانیلی و یکی کاکائویی. به ضخامت نیم سانت پهنش کردم و قالب زدم.
    1- با قالب گرد از خمیر کاکائویی یه دایره جدا میکنیم.
    2- با قالب نون برنجی مرکز این دایره رو قالب میزنیم.
    3- با همون قالب نون برنجی از خمیر وانیلی قالب میزنیم.
    4- خمیر وانیلی قالب خورده رو توی حفره ایجاد شده در دایره کاکائویی قرار میدیمو با نوک انگشتان لبه های دو خمیر رو به هم میچسبونیم. این قسمتش نیاز به حوصله و ظرافت داره
    5- با ماسوره بزرگ از خمیر کاکائویی دو دایره قالب میزنیم.
    6- با ماسوره کوچک دو دایره کوچک از خمیر وانیلی قالب زده و بعد باز با همون ماسوره دایره رو قالب زده و تبدیل به هلال میکنیم. دو سمت راست و چپ صورت میمون رو با ماسوره بزرگ قالب میزنیم که بتونیم گوشها رو قرار بدیم.







    هلال های وانیلی رو روی دایره های کاکائویی گذاشته و گوشها رو در جای خودش قرار داده و با انگشتان اندگی گوش ها رو رو به پایین فشار میدیم تا فرم بگیرن.
    با نوک چاقو بالای سر میمون مو ایجاد کرده و با دست بهش فرم میدیم.
    میتونیم هم از تکه های اضافی خمیر کاکائویی برداریم و در محل موها با نوک انگشتان بچسبونیم.
    قطعات خمیر به دلیل وجود کره، کاملا نرمه و به هم میچسبه.







    حالا بیسکویتها رو میپزیم.
    اول یک دونه اش رو میپزیم و زمان میگیریم تا زمان دقیق پخت برای هر میمون دستمون بیاد. هر میمون زمانی آماده است که بیسکویت وانیلی شروع بکنه به تغییر رنگ دادن. ولی نباید طلایی شه.
    بعد میتونیم همین زمان پخت رو برای سایر میمونها لحاظ کنیم.







    من با ذوب کردن اندکی شکلات تلخ و درست کردن قیف کاغذی مینیاتوری (که قبلا آموزش داده شده) صورت میمونها رو تکمیل کردم.







    میتونید مثل من همه رو یک شکل درست کنید یا اینکه نه بیاید و به هر میمون شخصیت خاص بدید و صورتش رو متفاوت نقاشی کنید. یکی شاد. یکی عصبانی. یکی ناراحت. یکی متعجب. یکی هیجان زده. یکی...








    میتونیم همینطوری بذاریم پسر بمونن یا مژه و پاپیون بهش اضافه کنیم و بشن دختر.


    برای پاپیون میتونیم از اسمارتیز یا ترافل قلبی استفاده کنیم.
    اینا ترافل های مینیاتوری قلبی هستند. وسط هر پاپیون هم یه دونه توپک ترافل مینیاتوری گذاشتم (خیلی خیلی ریزه). همه رو با شکلات تلخ مذاب به بیسکویتها متصل کردم و همینطور که بارها اشاره کردم لازم هست حتما یه دونه پنس یا موچین مخصوص شیرینی پزی تو کابینت داشته باشیم.




    و به این ترتیب با استفاده از امکانات موجود و اندکی خلاقیت میتونیم یه عالمه بیسکویت میمونی خوشگل واسه نوروز تهیه کنیم.


    بهتره از الان شروع کنید به تمرین کردن. و توصیه اکید دارم که زمان کافی بهش اختصاص بدید چون ممکنه به نظرتون ساده بیاد اما حداقل یه صبح تا ظهر یا عصر تا شب رو باید واسه اش در نظر بگیرید چون زمانبره.




    امیدوارم سفره هفت سین امسالتون با میمونهای بیسکویتی با مزه خوشگل و زیبا باشه.






    براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد
    kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    میمون شکلاتی-سال میمون مبارک

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:

    3/17/2016 07:00:00 AM براي بچه ها, شکلات, نوروز 1 comment






    اینجانب یک فروند میمان میباشم.
    سال 95 سال خودمه.
    همینجا سال میمون و مبارک میمون رو به همه دوستان علی الخصوص هم جنسی های خودم تبریک و تهنیت عرض کرده و شما رو به تهیه بهترین نوع میمون یعنی نوع شکلاتیش دعوت میکنم.


    مقادیری که بهتون میدم برای تهیه ده میمون شکلاتی مناسبه:


    شکلات شیری 100 گرم
    پودر بیسکویت 10 ق غ


    شکلات تلخ 100 گرم
    شکلات شیری 60 گرم


    شکلات شیری 40 گرم
    شکلات سفید 50 گرم









    اینکه من گفتم شکلات شیری دلیلش این نیست که شما باید حتما از شکلات شیری استفاده کنید. میتونیه هر مدل شکلاتی با هر درصد خلوصی باشه. و حتی میتونه شکلات طعمدار باشه.







    برای پوشش سر میمونها هم من از ترکیب شکلات تلخ و شکلات شیری استفاده کردم که باز دلخواه هستش. من میخواستم رنگ میمونها رو تنظیم کنم. وگرنه شما میتونید کلا از یک نوع شکلات استفاده کنید.
    برای صورتشون هم از ترکیب شکلات شیری و شکلات سفید استفاده کردم چون شکلات شیری به تنهایی رنگش تیره بود و من با اضافه کردن شکلات سفید رنگش رو کرم رنگ کردم.







    حالا برای بیس کارمون ابتدا 100 گرم شکلات رو ذوب میکنیم.









    و کم کم بهش پودر بیسکویت اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
    من از ترکیب بیسکویت مادر و بیسکویت ترد نمکی استفاده کردم. به خاطر طعمش. مهم نیست که شما از چه بیسکویتی استفاده میکنید. هر چی به نظرتون خوشمزه تر اومد همون رو استفاده کنید.









    این الان ده قاشق پودر بیسکویته. و غلظت خمیر کاملا مناسبه. وقتی میره توی یخچال کاملا سفت خواهد شد.
    بسته به نوع و جنس شکلات، امکان داره شما به میزان کمتر یا بیشتری پودر بیسکویت نیاز پیدا کنید. پس بهتره تصویر رو مد نظر داشته باشید.







    توی این فاصله شکلات ها رو تمپر میکنیم.
    اگر هم تمپر کردن براتون خیلی سخته فقط ذوبش کنید.
    ولی بعدا دیگه نهایتا کاور میمونها در دمای محیط جامد نخواهد بود.
    این شکلاتهایی که توی تصویر میبینید تمپر شدن.







    وقتی خمیر کاملا سرد و سفت شد شروع میکنیم به گلوله کردن.
    من طبق معمول (همونطور که همیشه کیک چوبی ها رو درست میکنم) سایز هر میمون رو با اسمارتیزها تنظیم کردم.
    همینطور که عرض کردم ده عدد میمون تولید شد.


    پس خمیر رو گلوله میکنیم.
    نوک سیخ چوبی رو در شکلات مذاب فرو میبریم.
    هر سیخ چوبی رو تا نیمه در گلوله خمیر شکلاتی فرو میبریم.
    دو عدد اسمارتیز با سایز معمولی رو در دو سمت سر میمون فرو میبریم.
    همه میمونها رو دقایقی توی فریزر قرار میدیم تا سفت بشن.









    خب... دونه دونه میمونها رو کاور میکنیم.
    یعنی میمون رو از فریزر خارج کرده و در شکلات فرو میبریم.







    این الان ترکیبی از شکلات تلخ و شکلات شیری هستش.


    تمپر هم شده. یعنی دماش مناسبه.


    ولی اگر شکلات رو فقط ذوب کرده باشید هم جواب میده. فقط زیادی داغ یا سرد نباشه وگرنه پوشش میمونها زیبا نخواهد شد.









    میمون رو وارونه نگه میداریم تا شکلات اضافیش بریزه توی کاسه.









    حالا هر میمون رو روی یک تکه کاغذ روغنی قرار دادم.







    اون ترکیب شکلات شیری و شکلات سفیدی که تمپر کرده بودم رو توی قیف کاغذی ریختم. و صورت میمون رو کشیدم.
    باز هم تکرار میکنم میتونید با شکلات تمپر نشده هم کار کنید منتها دماش باید مناسب باشه که طرح درست منتقل شه.









    به دلیل اینکه میمون توی فریزر بوده؛ کاملا سرده و درجا شکلاتها سفت میشن. پس سریع چشمها رو هم نصب کردم.
    برای چشمها از مینی اسمارتیز استفاده کردم.
    اینا ایرانی هستند و در تمامی فروشگاههای لوازم قنادی یا خشکباری ها یا قنادی ها یا سوپر مارکتها موجوده.
    موها و چهره میمونها رو هم با شکلات تلخی که توی قیف کاغذی ریخته بودم تزیین کردم.











    برای اینکه کار تزئین ساده تر باشه کافیه یک تکه اسفنج از گل فروشی خریداری کنید و سیخ چوبی میمونها رو توش فرو ببرید که تسلط بیشتری برای تزئین داشته باشید.
    میمونها میتونن پسر و یا دختر باشن.
    مثلا میتونید برای پسرها پاپیون و برای دختر ها گل سر درست کنید.
    ترافل قلبی خارجی میتونه گزینه مناسبی برای پاپیونها باشه و یا حتی دراژه های قلبی ایرانی که در لوازم قنادی ها موجود هستش.
    این گل سرها که من درست کردم اسمارتیز ایرانی هست با سایز بسیار کوچک. ابتدا روی یک تکه کاغذ روغنی با قیف کاغذی کمی شکلات تلخ ریختم و بعد اسمارتیزها رو روش چیدم و لحظاتی گذاشتم فریزر و بعد گل سر رو که الان دیگه یک تکه شده بود، با اندکی شکلات تلخ روی سر میمونها نصب کردم.







    مهدی واسه اش سوال پیش اومده بود که چرا من همه اش دارم چیزای میمونی درست میکنم.
    در جریان هستید که من ذاتا علاقه ای ندارم زندگیم بی برنامه باشه و همیشه از هفته ها و حتی ماهها قبل برای کارهام برنامه ریزی کرده و حتی انجامشون میدم که خیالم راحت باشه. خلاصه مهدی دیگه از دستم عصبی شده بود که آخه پس چرا این همه میمون؟ آخه من الان چند ماهه هرچی میخرم هم با طرح میمون میخرم. خونه مون میمونی شده فقط باید بیاید و ببینید! بعد از اینکه واسه اش توضیح دادم که واسه هر سال یک حیوان وجود داره و بچه متوجه شد که خودش یه خرگوشه، اومد جلوم وایساد و خیره شد تو چشمام و دستاش رو زد به کمرش و با ابروهای در هم رفته و یه قیافه کاملا جدی خیلی محکم بهم گفت: "دیگه میمون درست نمیکنی مامانی. فقط باید خرگوش درست کنی. فهمیدی مامانی؟!" منم به زور جلوی خنده ام رو گرفتم و گفتم: "چشم"!!!




    بنا بر سنت همیشگی، به لحاظ اينكه من نيز مانند شما ترجيح ميدم نوروز رو با عزيزانم بگذرونم؛ پشت كامپيوتر نخواهم نشست. لذا به دليل عدم حضور فيزيكي من در دنياي مجازي، از اين لحظه به بعد و تا روی آنتن رفتن پست بعدی، كامنتها "در تمامي پستهاي كارگاه آشپزسازي" ثبت و يا حتي ذخيره نخواهند گرديد.
    متشکرم.




    امیدوارم سال میمون همینطور که پیشبینی شده سالی موفقیت آمیز برای همه ما باشه.
    سال نو مبارک!








    براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد
    kurosh1 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما