نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3Likes
  • 2 Post By سوهی
  • 1 Post By سوهی

موضوع: شیرینی نینو

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    874
    میزان امتیاز
    939
    پسند شده
    17625
    پسند کرده
    10802

    ویترین مدال ها

    شیرینی نینو

    شیرینی نینو از مجله هنر آشپزی 77 ...که فکر کنم یه جورایی به شیرینی سیگارت هم معروفه .........عالییییییییییییی شده بود من هل و شکر مواد میانی رو کمی بیشتر ریختم

    نام: DSC08075.jpg نمایش: 3727 اندازه: 103.3 کیلو بایت

    اینم دستورش

    برای تهیه مواد میانی

    گردوی اسیاب شده 100 گرم
    شکر 50 گرم
    جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
    دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
    سفیده تخم مرغ حدودا یک عدد در حدی که در ترکیبشون خمیر سفت و چسبنده ای حاصل شود

    مواد لازم خمیر

    کره 125 گرم
    خامه 250 گرم
    وانیل یک دوم قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    ارد قنادی حدودا 375 گرم
    به اندازه ای که خمیر بدست نجسبد ولی لطیف بماند

    طرز تهیه
    برای مواد میانی شیرینی تمام مواد میانی رو با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم

    برای تهیه خمیر هم کره نرم شده رو با خامه و وانیل را با همزن یا مفتول سیمی میزنیم یک دقیقه بعد زرده ها را اضافه میکنیمبعد از مخلوط شدن ارد رو ریخته تا خمبر یکدستی حاصل شودخمیر رو دو قسمت کرده و روی تخته کمی ارد پاشی شده با وردنه خیلی نازک باز میکنیم و از خمیر باز شده مثلث های متساوی الساقین بریده و یک دوم قاشق مرباخوری از مواد میانی گذاشتم و انرا مثل سیگارت پیچیدم و لوله کردم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در فر از قبل گرم شده 170 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه پختم و بهد از سرد شدن در پودر قند غلتانده و پودر پسته زدم....فقط دقت کنین که خمی را تا حد امکان نازک باز کنین بطوریکه سایه ی سطح زیر خمیر از روی ان مشاهد ه شود که در این صورت شیرینی فوق خوشمزه ای خواهید داشت.....نوش جان
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۳/۱۲/۲۱ در ساعت ۱۰:۳۳ قبل از ظهر
    leiano و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6777
    پسند کرده
    9471
    نقل قول نوشته اصلی توسط *گلنوش* نمایش پست ها
    عزیزم من دنبال یه خمیر نرم و خوب واسه قطاب میگردم که بتونم باهاش قطاب رو تو فر بپزم... به نظرت میتونم از این دستور کنم؟؟
    من تا دوست گلم سوهیی بیاد جواب میدم به نظرم بشه دستور خمیر قطاب ماست داره توی دستور خمیر این شیرینی خامه داره که لطیف ترش کرده میتونی به مقدار خیلی کم امتحان کنی.
    بازم دوست گلمون و کسانیکه تجربه کردن بیان و نظر بدن
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    874
    میزان امتیاز
    939
    پسند شده
    17625
    پسند کرده
    10802

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *گلنوش* نمایش پست ها
    عزیزم من دنبال یه خمیر نرم و خوب واسه قطاب میگردم که بتونم باهاش قطاب رو تو فر بپزم... به نظرت میتونم از این دستور کنم؟؟
    گلم ....به نظر من نمیشه.....چون به قول دوستمون نبض مامان چون خمیر این شیرینی خامه داره ولی قطاب ماست داره شاید موقع سرخ کردن قطاب به مشکل بر بخوری ...نمیدونم بازم دوستان اهل فن بگن بهتره این نظر شخصی منه.....

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *گلنوش* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2117
    پسند کرده
    1152
    ممنون دوستان عزیز...
    سوهیی عزیز من میخوام قطاب رو تو فر درست کنم... چند صفحه پیش یکی از دوستان دستور قطابی که تو قنادی طوسی مشهد هستن و میخواستن.. منم دنبال همچین دستوریم.. مشخصاتش اینجوریه که:
    یه خمیر نرم و لطیف... که تو فر پخته شده و بعد از پخت خشک و شکننده نیست و مثل نون نرمه

    حتی میخواستم تو قسمت نانها مطرح کنم.. شاید بهجت جون بتونن کمک کنن

    من در اولین فرصت دستور شما رو واسه قطاب امتحان میکنم و نتیجشو اعلام میکنم

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    874
    میزان امتیاز
    939
    پسند شده
    17625
    پسند کرده
    10802

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *گلنوش* نمایش پست ها
    ممنون دوستان عزیز...
    سوهیی عزیز من میخوام قطاب رو تو فر درست کنم... چند صفحه پیش یکی از دوستان دستور قطابی که تو قنادی طوسی مشهد هستن و میخواستن.. منم دنبال همچین دستوریم.. مشخصاتش اینجوریه که:
    یه خمیر نرم و لطیف... که تو فر پخته شده و بعد از پخت خشک و شکننده نیست و مثل نون نرمه

    حتی میخواستم تو قسمت نانها مطرح کنم.. شاید بهجت جون بتونن کمک کنن

    من در اولین فرصت دستور شما رو واسه قطاب امتحان میکنم و نتیجشو اعلام میکنم
    چه خوب......پس منتظر نتیجه اش هستیم دوست عزیز....ولی بگم این خمیر وقتی از فر میاد و سرد میشه کاملا ترد و شکننده و تو دهن اب میشه ...عینا مثل شیرینی سیگارت هست
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما