نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2Likes
  • 2 Post By elikhanoomi

موضوع: وافل

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    169
    پسند شده
    4052
    پسند کرده
    2986

    وافل


    وافل یک شیرینی (یا پیش غذا ) ساده و راحت است که به راحتی تهیه می شود.وافل شیرین یک شیرینی است که به صورت های مختلفی می تواند سرو شود. برای تهیه وافل دوراه وجود دارد. استفاده از وافل سازهای دستی و وافل ساز برقی اتوماتیک که waffle iron خوانده می شود.
    وافل سازهای دستی دو تا کفگیر به هم چسبیده با دسته های بلند هستند که در لوازم قنادی ها در مدل های مختلف موجود است . وافل ساز برقی همین وسیله است که برقی شده و معمولا ترموستات دارد و می توان وافل با درجات برشتگی متفاوت تهیه کرد .
    در مدل دستی بایستی اول کفگیر ها را چرب کرد و بعد روی شعله گاز گرفت تا به اندازه کافی گرم شود . بعد یک ملاقه کوچک از مایه تهیه شده را روی کفگیر گودتر ریخت و دو تا کفگیر را به هم فشرد و روی شعله گرفت تا بپزد. چند بار باید کفگیر ها را در حالت بسته روی شعله پشت و رو کرد تا دوطرف آن یکنواخت برشته شود . بعد از خالی کردن سری اول این روش تا پایان حجم مایه ادامه پیدا می کند . معمولا نیازی به چرب کردن مجدد نیست اما اگر مایه به هر دلیلی چسبید مسلم است که باید مجددا کفگیر ها چرب شوند. این شیرینی را گاهی کفگیرک نیز می نامند.
    در مدل برقی کار راحت تر است . صفحات دستگاه را چرب کرده و پس از گرم شدن که معمولا با روشن شدن چراغ مشخص می شود یک ملاقه مایه روی صفحه پایینی ریخته و در را می بندیم . منتظر علامت دستگاه برای باز کردن و درآوردن وافل ها می شویم و ادامه کار :

    بعد از در آوردن سری اول و ریختن سری بعدی ، با یک قیچی اضافه را تا نان گرم است می بریم و شیرینی ها را از هم جدا می کنیم :


    شیرینی ها را روی توری خنک می کنیم :
    از دستگاه وافل - چه دستی و چه برقی - می توان برای تهیه وافل های غذایی نیز استفاده کرد .
    این یک دستور نمونه برای تهیه وافل شیرینی است :

    مواد لازم
    تخم مرغ 6 عدد
    آرد دو و نیم پیمانه
    پودرقند دو و نیم پیمانه
    کره یا روغن جامد 100 گرم
    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
    هل آسیاب شده نرم یک قاشق غذاخوری پر
    وانیل و نمک

    طرز تهیه:
    آرد و بیکینگ پودر و نمک و هل را دوسه بار با هم الک می کنیم .
    روغن یا کره و پودر قند را با همزن می زنیم . تخم مرغ ها را با وانیل مخلوط کرده و کم کم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم تا مخلوط یکنواختی حاصل شود . آرد و بیکینگ پودر و نمک و هل را کم کم اضافه می کنیم تا مایه یکنواخت غلیظی حاصل شود .
    می توان وافل ها را دانه دانه سرو کرد و یااینکه به صورت یک تکه . عکس بالا واقل یک تکه است که با خامه به عنوان دسر سرو شده است.
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    m1361 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    ?

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۳
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    17
    سلام دوستان
    به نظر شما میشه توی قالب شیرینی گردویی روسی وافل درست کرد؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما