موضوع: سکه های فندقی
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
-
۱۳۹۲/۱۲/۲۶, ۱۱:۲۵ قبل از ظهر #1عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت قزوین
- نوشته ها 4,842
- نوشته های وبلاگ
- 43
- میزان امتیاز
- 707
- پسند شده
- 50381
- پسند کرده
- 12472
عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
سکه های فندقی
سکه های فندقی
آرد سفید 370 گرم
روغن جامد 85 گرم
پودر فندق 200 گرم
پودر شکر 200 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل یک قاشق غذاخوری
خلال پسته و شکلات آب شده برای تزئین
* من با نصف مواد شیرینی درست کردم
*روغن جامد و زرده تخم مرغ و پودر هل رو مخلوط میکنیم .
* پودر شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند
* پودر فندق را ریخته و با دیگر مواد مخلوط میکنیم .
* در مرحله آخر ارد و بکینگ پودر رو اضافه کرده و ورز میدهیم .
*خمیر رو بعد از ورز دادن باید 3-4 ساعت استراحت بدهیم (داهل کیسه فریزر در جای خنک)
* پودر قند و پودر فندق و آرد حتما باید الک شده باشند .
خمیر رو بعد از استراحت با وردنه باز کرده و با قالب سکه ای شکل قالب میزنیم و در فر 175 درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم.
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما