سکه های فندقی

آرد سفید 370 گرم
روغن جامد 85 گرم

پودر فندق 200 گرم
پودر شکر 200 گرم

زرده تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل یک قاشق غذاخوری
خلال پسته و شکلات آب شده برای تزئین


* من با نصف مواد شیرینی درست کردم

*روغن جامد و زرده تخم مرغ و پودر هل رو مخلوط میکنیم .
* پودر شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند

* پودر فندق را ریخته و با دیگر مواد مخلوط میکنیم .

* در مرحله آخر ارد و بکینگ پودر رو اضافه کرده و ورز میدهیم .

*خمیر رو بعد از ورز دادن باید 3-4 ساعت استراحت بدهیم (داهل کیسه فریزر در جای خنک)

* پودر قند و پودر فندق و آرد حتما باید الک شده باشند .

خمیر رو بعد از استراحت با وردنه باز کرده و با قالب سکه ای شکل قالب میزنیم و در فر 175 درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم.


نام: 2011-11-20 11.13.07.jpg نمایش: 1594 اندازه: 105.3 کیلو بایتنام: 2011-11-20 17.20.13.jpg نمایش: 1562 اندازه: 107.4 کیلو بایتنام: 2011-11-24 10.42.47.jpg نمایش: 1564 اندازه: 105.2 کیلو بایتنام: 2011-11-24 10.45.44.jpg نمایش: 1554 اندازه: 85.6 کیلو بایت