شیرینی قلبی دارچینی

مواد لازم:آرد 1 و 1/4 پیمانه--کره 75 گرم--پودر قند1/2 پیمانه الک شده--دارچین 1

قاشق سوپخوری--بکینگ پودر 1/4 ق.چ--تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه:همه مواد را هم دما با محیط می کنیم.آرد و ب.پ را دو بار الک می کنیم و

کنار می گذاریم.فر را روی 175 درجه روشن می کنیم.تتخم مرغ و کره را با همزن خوب

می زنیم.بعد پودر قند و آرد و ب.پ و دارچین را می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم

خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و با قالب قلب ،قالب می زنیم.ودر سینی فر

میچینیم و به مدت 15 دقیقه در فر قرار می دهیم.زیر شیرینی بعد از پخت کمی تغییر

رنگ می دهد.(خمیر را زیا ورز ندید،چون شیرینی خشک میشه)

نام: SDC12685.jpg نمایش: 3575 اندازه: 100.1 کیلو بایت

نام: SDC12683.jpg نمایش: 3577 اندازه: 101.0 کیلو بایت

من کمی سفیده روش مالیدم تابراق بشه وکمی پودر گردو هم قبل از فر، روش

پاشیدم.بافتش بیسکوییتیه.

برای قالبش هم میتونید مدلای دیگه انتخاب کنید
دستورشو از یه وبلاگ پیدا کردم که الان یادم نیست!پیداش کردم پستمو ویرایش می کنم!