این هم شیرینی مارمالادی و فندق وپسته که قولشو داده بودم



این شیرینی رو از وب(آشپز خونه دوست داشتنی من) با تغیرات وتجربیات شخصی خودم وبا کلی نکته براتون می نویسم.

********************

موادلازم
آرد 520گ
فندق تست شده 100تا120گ
پودر قند200گ
کره 300گ
پودر پسته وفندق مخلوط باهم حدود 80 تا100گ
مارمالاد گیلاس به میزان لازم

طرز تهیه

کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود.با پودر قند بزنید تا رنگ روشنی پیدا کند
سپس آرد را به مواد کره اضافه کنید تا حالت کرامبلی (همان پودر نان) پیداکند



یک پیمانه از این موادرا برداشته وکنار بگذارید
سپس فندق نگینی خورد شده را به مواد اضافه کنید وکمی دیگر بزنید تا فندق با مواد مخلوط شود
کف قالب 20در30 را کاغذ روغنی انداخته طوری که از دو طرف دیواره قالب کمی اضافه تر باشدموادرا داخل قالب بریزید




موادخمیری رادر همه جای قالب یکسان پهن کرده وبا پشت قاشق کاملا فشار دهید تا مواد بهم چسبیده وفشرده شود.دقت کنید کاملا صاف ویکدست شود.
مارمالاد را در قیف بدون ماسوره بریزید ودهانه آنرا به قطر نیم سانت برش بزنید
مار مالادرا روی مواد خمیری بریزید وهمه جا را خوب پوشش دهید
سپس با پالت یا پشت قاشق به آهستگی روی مارمالادها فشار آورده تا در همه جا پخش شود
سپس مواد رویه را (پودر پسته وفندق +یک پیمانه از مواد خمیری را که کنار گذاشته بودید را با هم مخلوط کنید)
به آهستگی روی مارمالاد بپاشید وهمه جارا پوشش دهید
ودر آخر باز با پشت قاشق به آهستگی فشار دهید تاخوب به مار مالاد بچسبد



درجه فر 180c
مدت زمان 25تا30 دقیقه
اطرافش که طلایی شد آماده است

بعداز خروج از فر وسرد شدن کامل برش بزنید

نکات:

1-فندق راحتما بعد از خورد کردن از الک رد کنید تا قسمتهای نرم آن جداشده وبعد تست کنید.
میتوانید اول تست کنید وبعد خورد کنید

2-ازاین فندقهای الک شده در مواد لازم به عنوان پودر فندق استفاده کنید

3-فندق را در فر 200cبه مدت 20 دقیقه قرار دهید ودایم تست کنید ودر ظرف حرکت دهید که زیر فندقها نسوزدوقتی که پوست فندقها ترک ترک شد آماده است از فر در آورده وداخل حوله ای ریخته وبین دست ومیز بمالید تا پوست آن جداشود

4-ترجیحا برای خورد کردن فندقها از قیچی یا چاقوی اره ای تیز استفاده کنید تا نرم نشده وخوش فرم برش بخورد

5-حتماآردرا الک کنید ویا از ویسک برای هوادهی آن استفاده کنیدمارمالادراباقیف ریخته واز یک جاریختن وانباشته کردن آن روی خمیر بپرهیزید

6-همونطور که گفتم روی مارمالادرا آهسته فشاردهید وکمی بکشید ،در غیر این صورت مارمالاداز خمیر جداشده وکار شما سخت میشود

7-بعداز پخت حتما نیم ساعت در قالب بماند وبعد از دوطرف کاغذ گرفته واز قالب خارج کنید

8-حتما اجازه دهید کاملا سرد شود وبعد برش بزنید وگر نه خورد خواهد شد

9-در ظرف در دار ودر فریزر برای مدت طولانی می ماند

10-در هوای محیط زود خشک میشود

11-بعداز خارج کردن از فریزرحتمادر ظرف در دار باقی بماند، تا به دمای محیط برسد
====================
این نمونه اصلی شیرینی است با مارمالاد توت فرنگی وگردو
که به نظر من مزه خاصی نداشت
با فندق و مارمالاد گیلاس به علت ته مزه ترشی گیلاس خوش طعم تر خواهد بود



برای دیدن وآموزش گام به گام به اینجا (http://mamisite.com/forum/blogs/b909.html)مراجعه شود