نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3Likes
  • 1 Post By bahargol
  • 1 Post By bahargol
  • 1 Post By elikhanoomi

موضوع: شیرینی کاستارد

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1

    شیرینی کاستارد

    شیرینی کسترد
    ارد 120 گرم
    ارد ذرت 50 گرم
    پودر کسترد 80 گرم
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    مارگارین 150 گرم...دستور اصلی با مارگارین اما کره هم میشه جایگزین کرد
    پودر قند 80 گرم
    گلاس کلاسه شده چند عدد

    در تابه ای ارد سفید و ارد ذرت و کسترد را ریخته ..روی حرارت ملایم هم میزینم تا یکدست شود..میگذاریم کنار تا خنک شود.
    مارگارین نرم +شکر را خوب بزنید.زرده تخم مرغ را اضافه کنید.و باز برنید.
    سپس ارد ها را اضافه کنید.فر را روی حرارت 120 درجه گرم کنید.مواد را داخل قیف با ماسوره ستاره ای ریخته...و در سینی فر شکوفه میزنیم...گیلاسهارو به اندازه هسته البالو خرد کرده و روی هر کدام از شیرینی ها یک تکه میگذاریم...
    سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار میدهیم...
    حرارت فرها مختلف هستند..اگر زیاد توی فر بمونه سفت میشه..بهتر اول چند تا شیرینی را بپزید تا مدت پخت دستتون بیاد..نام: IMG_4829.jpg نمایش: 2354 اندازه: 93.1 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها
    بهارگل عزیز میشه لطف کنی اسم بقیه شیرینی های توی عکس رو بگی واگه براتون زحمتی نیس بگید برای هر شیرینی از کدوم دستور سایت استفاده کردی؟ هوارتاااااااا تشکر
    عزیزم دستورهارو تو ی سایت گذاشتم اما یادم نیست الان کدوم صفحه بوده
    شیرینی ها ...رسیپری با دستور سایت....برنجی ساده و زعفرانی...کسترد...سوهان عسلی...تات نناس با دستور خانم طووسیان...وسطی هم کشمشی هست
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    169
    پسند شده
    4052
    پسند کرده
    2986
    شیرینی کاسترد با این رسیپی

    پودر کاسترد 1 لیوان
    پودر قند 1 لیوان
    آرد 2 لیوان
    کره 200 گرم
    بیکینگ پودر 1 ق چ
    وانیل 1/8 ق چ
    تخم مرغ 1 عدد

    کره و پودر قند را 10 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا پوک و سبک شود سپی تخم مرغ و وانیا را اضافه میکنیم
    بیکینگ پودر را با ارد مخلوط کرده کاسترد را اضاف کرده و ارد را کم کم در حدی که خمیر نچسبد اضافه میکنیم

    روی سطح را ارد پاشیده خمیر را با وردنه باز کرده و کاتر میزنیم
    در فر از پیش گرم شده 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه قرار میدهیم


    نام: photo_2015-11-16_21-51-32.jpg نمایش: 1487 اندازه: 115.8 کیلو بایتنام: photo_2015-11-16_21-51-42.jpg نمایش: 1467 اندازه: 112.0 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ?

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما