نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1Likes
  • 1 Post By elikhanoomi

موضوع: شیرینی بادام هندی

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    169
    پسند شده
    4052
    پسند کرده
    2986

    شیرینی بادام هندی


    این شیرینی از دست دادنی نیست و وااااااقعا خوشمزه و آسونه..حتما یکی از گزینه های عیدتون باشه که مطمینا همه دوسش دارن
    این دستور از خانم صالحه دردایی عزیز از مجله هنرآشپزی هستمواد لازم:بادام هندی : 150 گرمآرد سفید یا قنادی: 100 گرمپودر قند: 60 گرمروغن جامد: 60 گرمپودر هل: یک چهارم ق چایخوریبرای رومال:زرده تخم مرغ: 1 دونهعسل یا شربت بار: 1 ق چایخوریطرز پخت:از بادام هندی ها 100 گرمی که درسته و خوشگله رو جدا و دو نیم می کنیم.....
    50 گرم باقیمونده رو توی آسیاب برقی می ریزیم و پودر می کنیم ولی حواستون باشه زیاد نشه که به روغن نیفته...حالا با آرد مخلوط و بازم یه دوری توی آسیاب می دیم این دوتا رو با هم
    روغنو پودر قند رو با همزن زدم تا کرمی بشه...هل رو هم اضافه و نهایتا مخلوط آرد رو به مواد اضافه کردم و با قاشق مخلوط می کنیم و نهایتا با دست یکنواختش می کنیم
    خمیر رو داخل سلفون یا کیسه فریزر گذاشته و حداقل نیم ساعت استراحت می دیم (من تو یخچال گذاشتم) بعد از استراحت فر رو روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم....مواد رومال رو هم مخلوط کنید...خمیر رو به قطر 7 تا 10 میلی متر باز می کنیم و با کاتر ریز قالب می زنیم و با همون کاتر به سینی فر منتقل می کنیم..سینی فر نیازی به چرب کردن نداره..اگه شک دارین می تونین چرب کنین و کاغذ روغنی روش بندازین و بعد شیرینی ها رو روش بچینینحالا از مواد رومال روی دونه دونه شیرینی ها برس می زنیم و یه دونه بادوم روش میذاریم و دوباره رومال می کنیم روی بادوم ها
    سینی به فر منتقل میشه و بعد از پنج دقیقه دما رو به 150 درجه می رسونیم و 5 تا 10 دقیقه دیگه میذاریم بمونه..شیرینی ها روشون باید طلایی بشه و زیرش کمی تغییر رنگ بده
    دقت داشته باشین که دمای فر باید کمتر از دمایی باشه که باهاش کیک ساده درست می کنین..بیشتر باشه شیرینی ها خشک و ترد و بیسکویتی میشن
    این شیرینی بافتش نرم و پودریه و تو دهن آب میشه..پس با سعی و خطا به دما و زمان مورد نظر برسید که بافتش بیسکویتی نشه
    بعد که سینی رو درآوردین بذارین خووووووووب خنک بشه و بعد از سینی جدا کنین..توی ظرف دردار مدتها قابل نگهداریه





    - - - Updated - - -


    این شیرینی از دست دادنی نیست و وااااااقعا خوشمزه و آسونه..حتما یکی از گزینه های عیدتون باشه که مطمینا همه دوسش دارن
    این دستور از خانم صالحه دردایی عزیز از مجله هنرآشپزی هستمواد لازم:بادام هندی : 150 گرمآرد سفید یا قنادی: 100 گرمپودر قند: 60 گرمروغن جامد: 60 گرمپودر هل: یک چهارم ق چایخوریبرای رومال:زرده تخم مرغ: 1 دونهعسل یا شربت بار: 1 ق چایخوریطرز پخت:از بادام هندی ها 100 گرمی که درسته و خوشگله رو جدا و دو نیم می کنیم.....
    50 گرم باقیمونده رو توی آسیاب برقی می ریزیم و پودر می کنیم ولی حواستون باشه زیاد نشه که به روغن نیفته...حالا با آرد مخلوط و بازم یه دوری توی آسیاب می دیم این دوتا رو با هم
    روغنو پودر قند رو با همزن زدم تا کرمی بشه...هل رو هم اضافه و نهایتا مخلوط آرد رو به مواد اضافه کردم و با قاشق مخلوط می کنیم و نهایتا با دست یکنواختش می کنیم
    خمیر رو داخل سلفون یا کیسه فریزر گذاشته و حداقل نیم ساعت استراحت می دیم (من تو یخچال گذاشتم) بعد از استراحت فر رو روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم....مواد رومال رو هم مخلوط کنید...خمیر رو به قطر 7 تا 10 میلی متر باز می کنیم و با کاتر ریز قالب می زنیم و با همون کاتر به سینی فر منتقل می کنیم..سینی فر نیازی به چرب کردن نداره..اگه شک دارین می تونین چرب کنین و کاغذ روغنی روش بندازین و بعد شیرینی ها رو روش بچینینحالا از مواد رومال روی دونه دونه شیرینی ها برس می زنیم و یه دونه بادوم روش میذاریم و دوباره رومال می کنیم روی بادوم ها
    سینی به فر منتقل میشه و بعد از پنج دقیقه دما رو به 150 درجه می رسونیم و 5 تا 10 دقیقه دیگه میذاریم بمونه..شیرینی ها روشون باید طلایی بشه و زیرش کمی تغییر رنگ بده
    دقت داشته باشین که دمای فر باید کمتر از دمایی باشه که باهاش کیک ساده درست می کنین..بیشتر باشه شیرینی ها خشک و ترد و بیسکویتی میشن
    این شیرینی بافتش نرم و پودریه و تو دهن آب میشه..پس با سعی و خطا به دما و زمان مورد نظر برسید که بافتش بیسکویتی نشه
    بعد که سینی رو درآوردین بذارین خووووووووب خنک بشه و بعد از سینی جدا کنین..توی ظرف دردار مدتها قابل نگهداریه




    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ?

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    409
    پسند شده
    5183
    پسند کرده
    3239
    شیرینی بادوم هندی خیلی لذیذ

    انقدر دوسش داشتم که چند سری ازش درست کردم واقعا خوشمزه بود و ساده و مورد پسند واقع شد، البته قلموم مناسب نبود و نشد درست رویه بزنم ولی در عوض طعم و بافت بسیار عالی بود

    نام: ۲۰۱۶۰۳۱۹_۱۶۰۲۲&#17.jpg نمایش: 925 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    مرسی از الی خانومی نازنین بابت ارائه این دستور
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما