سلام. اولین روز از سومین هفته بهار به سلامتی و خوشی.
شیرینی فلوگر با دستوری که توی همین سایت بود .خیلی نرم و خوش قلق.فقط من از نصف کره و نصف روغن جامد استفاده کردم.واسه وسطش هم از ژله مغزی البالو.

نام: DSC00473.jpg نمایش: 922 اندازه: 48.5 کیلو بایت

نام: SAM_0920.jpg نمایش: 840 اندازه: 95.9 کیلو بایت

شيريني فلوگر(دستور از هنر آشپزی)
http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=338&PN=57

مواد لازم
كره:100 گرم آرد:125 گرم پودر قند:50 گرم وانيل:4/1 ق چ ب پ:2/1 ق چ
زرده تخم مرغ:1 عدد ژله مغزي:2/1 پ پودر پسته براي تزيين:مقداري

طرز تهيه:كره را بيرون از يخچال ميگذاريم تا كمي نرم شود.همراه پودر قند ميزنيم تا پفي و سفيد شود.زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه ميكنيم.با هم زن ميزنيم.آرد و ب پ را اضافه مي كنيم و خمير را با نوك انگشت ماساژ داده تا خمير جمع شود.خمير به دست نمي چسبد.اگر خمير چسبنده بود ،براي مدتي در يخچال ميگذاريم .خمير را به ضخامت 3 تا 4 ميل روي كاغد مومي باز كرده با قالب 4 پز يا 5 پر گل قالب ميزنيم و خمير هاي قالب خورده را در قالب هاي ميني تارت كوچك ميگذاريم .حرارت 150 درجه سانتي گراد براي مدت تقريبي 15 تا 20 دقيقه)تا زماني كه لبه هاي شيريني كمي طلايي رنگ شود.بعد از سرد شدن از قالب جدا ميكنيم.درون شيريني ژله مغزي قرمز ريخته و با پودر پسته تزيين ميكنيم.