نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree7Likes
  • 2 Post By zardin
  • 2 Post By zardin
  • 3 Post By nasim7

موضوع: شیرینی شکلاتی ترکدار(پاپل)

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168

    شیرینی شکلاتی ترکدار(پاپل)

    به چشم .
    شیرینی شکلاتی ترکی(صالحه دردایی از ماهنامه هنرآشپزی شماره 90
    [/IMG]

    آرد قنادی 75 g
    شکر قهوه ای ترجیحا روشن 100 g
    تخم مرغ درشت 1 عدد
    پودر کاکائو 30 g
    کره سرد خرد شده 30 g
    نمک یک هشتم ق چ
    bp یک دوم ق چ
    وانیل مایع یک دوم ق چ یا محلول قهوه غلیظ یک ق چ
    پودر قند الک شده 1 پیمانه
    شکلات چیپسی نسوز تلخ یا نیمه شیرین مرغوب 70 تا 80 g

    شکر قهوه ای، پودر کاکائو و آرد را از الک رد کنید(از الک خیلی ریز و موئی استفاده نکنید). نمک و bp را با آن مخلوط و هم بزنید.
    کره را با دست یا غذاساز به خورد مواد دهید تا کاملا کره به خورد مواد خشک برود و شن مانند شود.
    تتخم مرغ، شکلات و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود .خمیر نیاز به استراحت ندارد و به اندازه 1 ق س یا 20 گرم از آن را گلوله کرده و خوب در پورد قند بغلطانید . میتوانید تمام خمیر را گلوله کرده و در کاسه حاوی پودر قند انداخته و کاسه را بگردانید تا کلوله ها کاملا به پودر قند آغشته شوند.
    پودر قند مازاد را بغدا الک کرده و برای شیرینیهای دیگر استفاده کنید.شیرینیها را با فاصله 3 تا 5 سانت در سینی فر کاغذ انداخته قرار داده و در فر از پیش گرم شده 170 تا 180 در کانونشنال(20 دترجه کمتر برای فرهای مجهز به کانوکشن) طبقه وسط و ب مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه طبخ کنید.
    شیرینی ها در فر ، پهن خواهند شد و به همین واسطه پودر قند پوشش شیرینیها از هم گسسته و ظاهری ترک خورده و سیاه و سفید به خود میگیرد.شیرینی های داغ؛نرم هستند اما پس از ولرم شدن سفت تر خواهند شد و بافتی فاج کیکی با طعم شکلاتی بسیار قوی و غلیظ دارد.
    پس از نیم گرک شدن یا سرد شدن شیرینی ها با کاردک آنها را از سینی جدا کنید .سیو این شیرینی ها به صورت ولرم و همراه با چای،قهوه یا شیر خالی از لطف نیست.

    -گاه به جای پودر قند ، شیرینی ها در پودر پسته یا بادام غلطانده می شوند گر چه با پودر بادام و پسته خوشمزه تر میشوند اما با
    پودر قند زیاتر خواهند شد .پیشنهاد میشد در صورت استفاد از پودر بادام و پسته ابتدا یک دور گلوله ها را در یفیده تخم مرغ غلطانده و سپس به پودر آجیل آغشته کنید.
    -به جای شکلات چیپشی نسوز مرغوب ، از شکلات نیمه شیرین حدود 60 تا 75 درصد رنده درشت شده و یا گردوی نیم کوب شده و شکلات رنده شده نیز می توان استفاده کرد اما در این صورت شیرینیها پس از سرد شدن اندکی افت حجم پیدا میکنند و بافت داخل شیرینی ها نیز به سبب ذوب شدن شکلات و مخلوط شدن با خمیر ،فاجی تر میشوند.
    -شکر قهوه ای غلاوه بر طعم و رنگ خاص خود، به علت دارا بودن خاصیت هیدروسکوپی(رطوبت نمایی) به حفظ تازگی و رطوبت شیرینی نیز کمک میکند.
    - محلول قهوه غلیظ میتواند از ترکیب یک ق چ قهوه فوری با یک ق چ آب تهیه شود.
    - اگر شیرینیها در فر داغ یا مدت طولانی طبخ شوند خشک بیسکوئیتی پیدا میکنند. زمانی که شیرینی ها پهن و پف کرده شوند و دور آنها کمی سفت اما مرکز کاملا نرم باشد شیرینی ها آماده هستند و بعد سرد شدن خود به خود سفت میشوند.
    - شیرینی ها را در ظرف دربسته در یخچال به مذت نهایتا چها روز و در فریزر به مدت 10 روز میتوان نگهداری کرد اما لطف اینن شیرینی به تازگی آن است و با توجه با سرعت و سهولت تهیه سعی نمائید در مقدار کم و به دفعاات تهیه و مصرف کنید.
    باران67 و maman_mahya این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168
    نقل قول نوشته اصلی توسط zardin نمایش پست ها
    به چشم . شیرینی شکلاتی ترکی(صالحه دردایی از ماهنامه هنرآشپزی شماره 90 [/IMG] آرد قنادی 75 g شکر قهوه ای ترجیحا روشن 100 g تخم مرغ درشت 1 عدد پودر کاکائو 30 g کره سرد خرد شده 30 g نمک یک هشتم ق چ bp یک دوم ق چ وانیل مایع یک دوم ق چ یا محلول قهوه غلیظ یک ق چ پودر قند الک شده 1 پیمانه شکلات چیپسی نسوز تلخ یا نیمه شیرین مرغوب 70 تا 80 g شکر قهوه ای، پودر کاکائو و آرد را از الک رد کنید(از الک خیلی ریز و موئی استفاده نکنید). نمک و bp را با آن مخلوط و هم بزنید. کره را با دست یا غذاساز به خورد مواد دهید تا کاملا کره به خورد مواد خشک برود و شن مانند شود. تتخم مرغ، شکلات و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود .خمیر نیاز به استراحت ندارد و به اندازه 1 ق س یا 20 گرم از آن را گلوله کرده و خوب در پورد قند بغلطانید . میتوانید تمام خمیر را گلوله کرده و در کاسه حاوی پودر قند انداخته و کاسه را بگردانید تا کلوله ها کاملا به پودر قند آغشته شوند. پودر قند مازاد را بغدا الک کرده و برای شیرینیهای دیگر استفاده کنید.شیرینیها را با فاصله 3 تا 5 سانت در سینی فر کاغذ انداخته قرار داده و در فر از پیش گرم شده 170 تا 180 در کانونشنال(20 دترجه کمتر برای فرهای مجهز به کانوکشن) طبقه وسط و ب مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه طبخ کنید. شیرینی ها در فر ، پهن خواهند شد و به همین واسطه پودر قند پوشش شیرینیها از هم گسسته و ظاهری ترک خورده و سیاه و سفید به خود میگیرد.شیرینی های داغ؛نرم هستند اما پس از ولرم شدن سفت تر خواهند شد و بافتی فاج کیکی با طعم شکلاتی بسیار قوی و غلیظ دارد. پس از نیم گرک شدن یا سرد شدن شیرینی ها با کاردک آنها را از سینی جدا کنید .سیو این شیرینی ها به صورت ولرم و همراه با چای،قهوه یا شیر خالی از لطف نیست. -گاه به جای پودر قند ، شیرینی ها در پودر پسته یا بادام غلطانده می شوند گر چه با پودر بادام و پسته خوشمزه تر میشوند اما با پودر قند زیاتر خواهند شد .پیشنهاد میشد در صورت استفاد از پودر بادام و پسته ابتدا یک دور گلوله ها را در یفیده تخم مرغ غلطانده و سپس به پودر آجیل آغشته کنید. -به جای شکلات چیپشی نسوز مرغوب ، از شکلات نیمه شیرین حدود 60 تا 75 درصد رنده درشت شده و یا گردوی نیم کوب شده و شکلات رنده شده نیز می توان استفاده کرد اما در این صورت شیرینیها پس از سرد شدن اندکی افت حجم پیدا میکنند و بافت داخل شیرینی ها نیز به سبب ذوب شدن شکلات و مخلوط شدن با خمیر ،فاجی تر میشوند. -شکر قهوه ای غلاوه بر طعم و رنگ خاص خود، به علت دارا بودن خاصیت هیدروسکوپی(رطوبت نمایی) به حفظ تازگی و رطوبت شیرینی نیز کمک میکند. - محلول قهوه غلیظ میتواند از ترکیب یک ق چ قهوه فوری با یک ق چ آب تهیه شود. - اگر شیرینیها در فر داغ یا مدت طولانی طبخ شوند خشک بیسکوئیتی پیدا میکنند. زمانی که شیرینی ها پهن و پف کرده شوند و دور آنها کمی سفت اما مرکز کاملا نرم باشد شیرینی ها آماده هستند و بعد سرد شدن خود به خود سفت میشوند. - شیرینی ها را در ظرف دربسته در یخچال به مذت نهایتا چها روز و در فریزر به مدت 10 روز میتوان نگهداری کرد اما لطف اینن شیرینی به تازگی آن است و با توجه با سرعت و سهولت تهیه سعی نمائید در مقدار کم و به دفعات تهیه و مصرف کنید.
    بارم شیرینی شکلاتی ترکی عالی به دلیل دیده نشدن عکسهام تو پستی که دستور و گذاشته بودم ،دیگه لینک ندادم و از روش نقل قول استفاده کردم.
    عطر سیب و maman_mahya این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    531
    میزان امتیاز
    142
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    898

    ویترین مدال ها

    اینم پاپل های من که بسیار موردتوجه قرارگرفت بادستورخانم دردایی عزیز .بسیار ممنون.
    من سری اول رو باقاشق اندازه گیری (1ق چ)درست کردم که بزرگ بودند والبته آردشون کم بود فکرکنم خیلی پهن شدن و پف نداشتن.سری دوم با قاشق یک دوم چ زدم اما اینبارآردش بیشتر بود ازدستور هم کوچکتربودن والبته پف هم داشتن.توصیه میکنم حتمااندازه گیریتون دقیق باشه.وبه نظرم اگرنیم ساعت تا یک ساعت تو یخچال استراحت بدین بهتر میشه.
    ازهمه ممنونم.

    سری اول





    اینم سری دوم که البته عکس تکی ازچیده شدشون ندارم.





    اینم دستور

    رسیپی از خانم صالحه دردایی از مجله هنر آشپزی شماره 90 که بسیار راحت و خوشمزه است و فرقش با شیرینی پاپل در این است که پودر بادام ندارد

    مواد لازم : آرد قنادی : 75 گرم
    شکر فهوه ای ترجیحا روشن : 100 گرم
    تخم مرغ درشت : یک عدد
    پودر کاکائو : 30 گرم
    کره سرد خرد شده : 30 گرم
    نمک : یک هشتم قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
    وانیل مایع : یک دوم قاشق چایخوری
    پودر قند الک شده : یک پیمانه
    شکلات چیپسی نسوز تلخ مرغوب : 70 تا 80 گرم

    طرز تهیه : شکر و آرد و پودر کاکائو را از الک درشت رد کنید و بیکینگ پودر و نمک را با آن مخلوط کنید و هم بزنید
    کره را با با دست یا غذا ساز به خورد مواد دهید تا شن مانند شود سپس تخم مرغ و شکلات و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود. خمیر نیاز به استراحت نداشته و به اندازه 1 قاشق سوپخوری یا 20 گرم از آن را گلوله کرده و خوب در پودر قند بغلتانید تا همه جای آن با پودر قند پوشیده شود . سپس شیرینی ها را در سینی فر کاغذ انداخته به فاصله 3 تا 5 سانتی متر قرار دهید و در فر از پیش گرم شده 170 تا 180 درجه به مدت 10 الی 12 دقیقه طبخ کنید .
    شیرینی ها در فر پهن میشوند و به همین خاطر پوشش پودر قند ترک خواهد خورد و ظاهری سفید و سیاه زیبایی پیدا خواهد کرد . شیرینی های داغ نرم هستند ولی پس از سرد شدن سفت خواهند شد . بافت شیرینی فاج مانند است و داخلش نرم است
    *یک دستور دیگر به همین اسم از شف طیبه عزیز در تالار هست که من خواستم اونو هم امتحان کنم ولی مراحلش خیلی پردردسر و طولانی بود که با شرمندگی منصرف شدم[IMG]http://********.com/images/smilies/pack01/2%20%284%29.gif[/IMG] و از طرف دیگر هم این رسیپی خیلی آسونه و نتیجه کار هم که عاااااااااالیه [IMG]http://********.com/images/smilies/pack03/3.gif[/IMG]

    *حتما پس از خنک شدن کامل شیرینی ها را از سینی جدا کنین
    *اگر به مواد کمی محلول غلیظ قهوه اضافه شود شیرینی با طعم موکا خواهیم داشت
    *اگر شکر قهوه ای در دسترس نبود میتونین به همون میزان از شکر سفید استفاده کنین
    .
     
    عطر سیب, باران67 و maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    چون وا نمی کنی گرهی خود گره مباش
    ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما