شیرینی عربی
از مجله سر آشپز با دستور خانم فلاح
کره نرم شده 250 گرم
پودر شکر 250گرم
آرد 390 گرم
مواد میانی:
گردوی پودر شده 1 پیمانه
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری

_ابتدا کره+پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا حدی که کاملا به صورت کرم در آید.
_سپس آرد الک شده را بیفزایید و آن را خمیر کنید.
_در این مرحله از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و آن را گلوله کنید.
_با انکشت وست آن حفره ای ایجاد کنید.
_داخل آن را 1 قاشق چایخوری از خلوط مواد میانی بریزید و دویاره شیرینی را به صورت گردو گلوله کنید .
_سینی فر را چرب کنید و شیرینی را 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
_پس از یک ساعت درون فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
_بعد از بیرون آوردن از فر اجازه دهید شیرینی کاملا سرد شوند و به هیچ عنوان به آنها دست نزنید چرا که شیرینی ها از هم میپاشد بعد آنها را از سینی خارج کرده و روی شیرینی را با پودر شکر و پسته تزیین کنید.نوش جان!

نکته اینه به نظر من آرد رو کم کم اضافه کنید یهو همه آرد رو اضافه نکنید که خمیر سفت نشه .
طعم این شیرینی منو یاد بیسکویتهای دوران بچگیم میندازه!