شیرینی مونت کارلو



روغن قنادی 150گ
پودر شکر 150گ
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل 1/8 ق مربا خوری
آرد 250گ
پودر نارگیل 125گ
سفیده تخم مرغ 1عدد
پودر نارگیل برای تزئین

روغن ، پودر شکر ] زرده تخم مرغ و وانیل را باهمزن به مئت یک دقیقه هم بزنید. سپس آرد و پودر نارگیل را افزوده و با دست مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را یک بار چرخ کرده سپس بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه به قطر نیم تا یک میلیمتر باز کرده و قالب بزنید. روی شیرینی را با برس سفیده تخم مرغ زده و نارگیل بپاشید سپس در فر قرار دهید
مدت پخت 15تا20 دقیقه با حرارت 180درجه سانتی گراد