با تشکر از ترانه مهربون برای آپلود عکس ها

شیرینی توت فرنگی ( باز هم تاکید می کنم این فقط یه ایده ست که به جای استفاده از دستور اصلی می تونید از دستورهای امتحان شده استفاده کنید)




پودر کیک 120 گرم
مارگارین 40 گرم
پودر شکر 20 گرم
سیروپ توت فرنگی 2 قاشق غذاخوری
تخمه کدو به مقدار لازم
کنجد برای تزئین



مارگارین + پودر شکر رو با هم بزنید
سیرووپ رو اضافه کنید
پودر کیک رو اضافه کرده خمیر رو به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدید

http://www.mamipic.com/image-3959_4D68ED7A.jpg

خمیر رو با دست به شکل اشک در آورید
در کنجد غلطانده



5 عدد تخمه رو ته اشک قرار بدید





در فر 170 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدید