ویفر بادام


مواد لازم:

بادام یا پسته بدون پوست -----------۷۰ گرم آسیاب بشه پودر نشه
کره------------------------------------- ۵۵ گرم
آرد -------------------------------------۴۵ گرم
شکر---------------------------------- ۱۰۰ گرم
خامه ساده-------------------------- ۲ قاشق غذاخوری سفت یا ۳۰ میلی* لیتر
وانیل---------------------------------- کمی*


طرز تهیه:

کره را ذوب می*کنیم از روی حرارت برمیداریم، بقیه مواد را بهش اضفه می*کنیم به اضافه بادام که آسیاب کردیم و هنوز توش دونه درشت داره یعنی* کامل نباید پودر بشود.
همه را با قاشق با هم مخلوط می*کنیم.
به اندازه ۱ قاشق مرباخوری از مواد برداشته کف دست آرد میپاشیم و گرد می*کنیم.
و گلوله*ها را با فاصله تقریبا ۶ سانتیمتر تو سینی چرب شده میچینیم .میتونید کاغذ روغنی هم بندازید ولی* اونم چرب کنید.
روی گلوله*ها را با دست کمی* فشار میدیم که کمی* پهن بشه.
در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه قرار میدهیم.
دورش که طلایی شد از فر بیرون میاریم. کمی* که خنک شد نذارید کاملا سرد بشه... به وسیله یک کاردک از سینی جدا کرده و روی توری میذاریم تا خنک بشه.
بهتره تمام مدت مراقب فر باشید و از جلوی فر تکون نخورید چون این شیرینی* خیلی* سریع میسوزه.

۵ الی* ۶ دقیقه داخل فر بمونه کافیه فقط باید اطرافش طلایی بشه.

شاید وقتی* می*خواهید از تو سینی فر بردارید فکر کنید نپخته ولی* یه کمی* که بیرون میمونه و هوا میخوره کاملا سفت می*شه برای همین خیلی* سریع باید از سینی فر جدا کنیم وگرنه به سینی می*چسبه.فقط کافیه دور شیرینی* طلایی بشود.

این شیرینی* به نظر من فوق*العاده خوشمزست از وقتی* که این شیرینی* رو از خانوم سیاح خدا بیامرز :(10):یاد گرفتم عیدها و مناسبتها به دفعات پختم... چون خیلی* سریع آماده می*شه خیلی* هم لذیذه...sure
تقریبا ۳۵ عدد ویفر بادام میتونید با این دستور تهیه کنید.

با پسته هم به همین صورت تهیه می*شه فقط رنگ ویفرتون کرم نیست و سبز ...ولی* به نظرم با بادام خیلی* شیکتر و خوشمزه تره...

و در ظرف دربسته نگهداری بشه که نرم نشه .

شرمنده عکسی* نداشتم که بذارم اینا رو هم از اینترنت پیدا کردم به امید خدا عید میپزم و عکسشو براتون میزارم.:(23):
امیدوارم عید ویفر بادام رو تهیه کنید و لذت ببرید .
فایل پیوست

__________________

خدایا یادم بده... یادم باشه... یادت باشم


سمیه








--------------------------------------------------------------------------------
آخرین ویرایش توسط katamaran در تاریخ 02-03-2010 انجام شده است

ببخشید