رز کوکیز

(توصیه من اجرای این رز با دستورات امتحان شده هست...یعنی هدفم ایده درست کردن بیسکویت رز بوده با این حال دستور رو ترجمه کردم که اگه کسی دوست داشت تجربه کنه)





مواد لازم
پودر کیک 120 گرم
آرد سیب زمینی 40 گرم
کره 100 گرم
شکر 60 گرم
رنگ قرمز
پودر چای سبز 2 گرم

کره رو به هم می زنیم تا سفید شود



شکر رو اضافه می کنیم و به هم می زنیم
آردها را اضافه می کنیم





از خمیر به دست آمده 1/3 رو با رنگ قرمز رنگ می کنیم






از خمیر باقیمانده 1/4 رو با پودر چای سبز( یا رنگ سبز) مخلوط می کنیم




خمیرها رو توی نایلون می ذاریم و به مدت 30 دقیقه( یا بیشتر) در یخچال قرار می دهیم




خمیر قرمز رو به ابعاد 9 در 12 باز می کنیم و روی اون رو با نایلون می پوشانیم



خمیر سبز در ابعاد 3 در 12




خمیر سفید رو تقسیم می کنیم یک 3در 12 برای کاور کردن خمیر سبز
یک 9 در 12 برای کاور خمیر قرمز
یک 12 در 12 برای دور گل رز



خمیر سفید رو روی خمیر سبز و قرمز می کشیم





خمیر سبز رو با یک خط کش به دو قسمت تقسیم می کنیم( از عرض)



خمیر قرمز رو به 6 قسمت...دو تا 1 سانتی ..دو 1قسمت و نیم سانتی...دو قسمت 2 سانتی ( از عرض) تقسیم می کنیم




خمیرهای قرمز رو مثل گلبرگ در کنار هم قرار می دیم و رول می کنیم



رول رو بین دو خمیر سبز قرار میدیم



خمیر سفید باقی مونده رو دور تا دور گل می ذاریم و رول می کنیم




دور خمیر رو سلیفون بکشید و در فریزر قرار بدید تا برش زدنش راحت تر بشه



خمیر رو برش های 7 میلی متری زده و درسینی فر قرار بدید



در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدید