نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree177Likes

موضوع: ترشی لیمو ترش

نمایش نتایج: از 25 به 30 از 30
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    اینم ترشی لیمو ی من خیلی خوشمزه ست




    لیمو هارو شستم بعد حلقه حلقه کردم داخل شیشه چیدم لابه لاش نمک ریختم وقتی که پر شد روش ابلیمو ریختم
    ویرایش توسط *باران : ۱۳۹۴/۰۸/۰۶ در ساعت ۱۱:۵۲ قبل از ظهر
    پاییزجون, باران67, maman_mahya و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. #26
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    ترشی پوست لیمو ترش





    برای تهیه این ترشی می توانیم از پوستهای لیموترش که آب آنرا گرفته ایم استفاده کنیم.داخل پوستهای لیمو را کاملا خالی و تمیز می کنیم و برای هر یک کیلو پوست لیمو سه کیلو سرکه در نظر می گیریم.
    پوست های
    لیمو را دو بار در آب فراوان می جوشانیم و یکی دو روز در آب سرد قرار می دهیم و چند بار آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی آن کاملا گرفته شود.
    در این کار نباید زیاده روی کرد،چون لطف این ترشی در عطر و تلخی پوست لیموست و اگر زیاد در آب جوشانده شود به ماده ی بی عطر و بی مزه ای تبدیل می شود.

    بعد
    لیموها را در صافی می ریزیم و روی پارچه پهن می کنیم و دو سه روز می گذاریم بماند تا رطوبت آن کاملا گرفته شود ممکن است کمی نمک روی پوست لیمو بپاشیم که رطوبت آن بهتر گرفته شود و احیانا پوستلیموترش خراب نشود،بعد پوست لیمو را در شیشه می ریزیم و داخل شیشه را از سرکه پر می کنیم.

    این ترشی بعد از سه ماه میرسد.

    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی با اندکی دخل و تصرف

    من یکی دو فلفل سبز تند هم داخل هر شیشه میذارم تا ترشی تند و تیز بشه




    mehr66, پرنسس.م, *شمیم* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    ترشی لیموترش





    ترشی مورد علاقه ترشی تند و تیز دوستان
    مناسبترین لیمو برای این کار لیموهای زرد و کاملا رسیده هستن.
    لیموهای زرد پوستشون نازکتره و تلخی کمتری هم دارن
    این لیموها در پاییز وارد بازار میشن.
    ابتدا ليموترش ها را خیلی تمیز شسته و در آبكش مي ريزيم تا آب آن برود.
    برای یک شب اون رو روی پارچه ای تمیز پهن کنین تا هوا بخوره و تلخی پوستش کمتر بشه

    لیمو را چهارقاچ کنین به صورتی که از هم جدا نشن.ینی یه + روی لیمو بندازین

    داخل کاسه ای نمک ،فلفل قرمز و در صورت دلخواه مقدار کمی زردچوبه را قاطی کنید.

    (برای یک کیلو لیمو ترش یک قاشق غذاخوری نمک نیاز داریم)

    از ترکیب داخل کاسه،وسط لیموهای چهارقاچ شده بریزید و لیمو ها را به صورت خیلی فشرده داخل شیشه بچینید.به صورتی که بینشون هوا نمونه!

    روی لیمو ها میتونین ابلیمو بریزین با اینکه مقدار کمی ابلیمو بریزین و یا در کل اصلا نریزین

    به خاطر قرار دادن شیشه در معرض آفتاب لیمو ها تغییر رنگ میدن و کاملا زرد رنگ میشن و به اصطلاح پخته میشن و تلخیشون از بین میره .

    در شیشه را بسته و شیشه را در آفتاب در هوای ازاد قرار دهید.

    این ترشی نیازمند سرکه نیست

    بعد از یک ماه و نیم آماده است و هر چه بیشتر بمونه غلیظ تر و خوشمزه تر میشه.

    موارد مصرف این ترشی مانند ترشی و چاشنی است با غذاها...
    در کنار خوراک ها انواع کوکو ،سبزی پلو با ماهی ،کله پاچه و غیره ...بسیار همخوانی داره و دلپذیره


    *بعد از اینکه شیشه رو باز کردین بهتره در یخچال نگهداری کنین.


    اشکال متفاوت این ترشی:

    *این ترشی را میتوان به این صورت نیز درست کرد که لیمو را نصف کرده،در صورت دلخواه هسته بگیرید
    هر نیمه ی لیمو را با مواد داخل کاسه اغشته کرده و داخل شیشه بچینید.
    من این شکل رو به سایر اشکال این ترشی ترجیح میدم چون میشه مثل لیموی تازه ای که در فصلش کنار غذا میذاریم،همراه غذاها استفاده کنیم.

    *شکل دیگر این ترشی به صورت لیموی حلقه شده هست
    لیمو رو حلقه حلقه کرده و هسته هاش رو بگیرین
    لایه لایه با نمک و فلفل تند در شیشه بریزین.


    *از اشکال دیگر این ترشی استفاده از پوست لیمو به تنهایی هست که کار مامی مهدیس هنرمند و نازنین رو میذارم:




    نکات:

    -این ترشی نیاز به سرکه ندارد و میتوانید در صورت دلخواه روی لیمو ها آبلیمو بریزید.
    به دلیل نداشتن سرکه میتونیم وقتی سرما خوردیم هم ازش با خیال راحت استفاده کنیم.


    -میتونین در صورت دلخواه به این ترشی چند حبه سیر اضافه کنین.

    -در صورت دلخواه میتوانید به جای پودر فلفل قرمز از خود فلفل قرمز چیلی و یا فلفل سبز تند تازه استفاده کنین.

    -از آب این ترشی میتونین برای مزه دار کردن ماهی یا سایر مصارف آشپزی استفاده کنین.

    -بیشتر لذت و مزه ی این ترشی به تند و تیز بودنشه پس در مصرف فلفل تند دست و دلباز باشین.
    البته اگه به غذاهای تند علاقه ندارین کمتر بزنیدا


    -جدا کردن هسته های لیمو برای جلوگیری از تلخی ترشی است.

    -با قرار دادن شیشه در آفتاب تلخی لیمو کاملا از بین میره
    میتونین بعد از 20 روز به شیشه سر بزنین
    اگر لیمو ها کاملا زرد شده بودن و حس کردین اماده ست
    در شیشه رو باز کنین و بچشین،
    در صورتی که تلخ نبود اماده ست


    -این ترشی رو میتونین هم به تنهایی با اب لیمو ترش تهیه کنین و یا ترکیب سرکه و لیمو ترش و یا حتی سرکه ی تنها.
    البته من شخصا استفاده از اب لیمو تنها رو ترجیح میدم.




    ترنم63, pink girl, پرنسس.م و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    1000
    پسند کرده
    696
    نام: IMG-20160222-WA0009.jpg نمایش: 2806 اندازه: 49.2 کیلو بایت
    ما کارونی
     
    m1361, kurosh1 و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    98
    پسند شده
    1000
    پسند کرده
    696
    ترشی لیمو:لیموها رو بعد از شستن یک برش+زدم بطوریکه تا انتها نرسه وبین برشها مخلوط نمک وفلفل قرمز ریختم و به ارامی تو شیشه چیدم وروی لیمو ها رو با ابلیموی تازه پر کردمبعد از یک ماه میرسه وحتی میشه با پوست مصرف کرد
    ما کارونی
     
    Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14519
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    ترشی پوست لیمو

    تقریبا با روش راضیه جان ، ابتدای صفحه

    گیتار, m1361, zakizadeh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما