نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree177Likes

موضوع: ترشی لیمو ترش

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 30
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    127
    لیمو رو حلقه حلقه کردم لابلاش هم شکر



    این یکی هم لیمو حلقه حلقه با نمک و فلفل قرمز

    Andrew, m1361, ستار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستان عزیز جمعه بازار مبلمان و سرویس خواب رو مشاهده بفرمایید موارد خوبی برای فروش گذاشتم شماره 09391225169

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    116
    لیموترشی عربی

    مواد لازم.

    1. لیمو ترش ریز ۱ کیلو
    2. فلفل قرمز ۲ قاشق مربا خوری سر پر
    3. زرد چوبه ۲ قاشق مربا خوری سر پر
    4. نمک ۱ قاشق مرباخوری سر پر
    5. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده مقداری
    6. کنجد سیاه ۱ قاشق مرباخوری
    7. تخم گشنیز کمی

    طرز تهیه.
    دوستان عزیز به هیچ عنوان مقداری را که برای فلفل و زردچوبه گفته شد را تغییر ندهید.

    در ابتدا لیمو ترش تازه و بدون لک را شسته و بعد از خشک کردن هر کدام از لیمو ها را به هشت قسمت
    مساوی قارچ کرده و با نوک چاقو هسته هایش را جدا می کنیم.و آن را داخل یک ظرف پلاستیکی

    می ریزیم. با قاشقی که خشک باشد ۲ قاشق فلفل قرمز + ۲ قاشق زردچوبه + ۱ قاشق نمک
    و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و کنجد سیاه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم و
    پارچه ای تمیز روی ظرف می کشیم و تا سه روز در یک گوشه می گذاریم تا کاملا استراحت کند
    طی این سه روز . روزی ۳ تا ۴ بار با دو قاشقی که خشک باشد و مطلقا آب نداشته باشد .سراغ
    آن رفته و زیر و رو می کنیم تا خودش کم کم شروع به کمی آب انداختن بکند . بعد از سه روز آن
    را داخل یک ظرف با درب محکم ریخته و در جای خنکی قرار می دهیم . بعد از گذشت چهل روز
    حسابی لیمو رسیده است



    نکته. طی این مدت درب ظرف را باز و بسته نکنید اگر هوا بکشد سریع کپک می زند.
    Andrew, m1361, ستار و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080
    معمولا وقتی آبلیمو می گیریم با پارچه صاف می کنیم و لردش (همان پرزهای لیمو ) را جدا می کنم دو نوع ترشی باهاش درست می کنیم گاهی که بیشتر می خواهیم از آبلیمو فروشی ها می خریم باید هسته و پوست را جدا کنید وگرنه تلخ می شود.

    معمولا آبلیمو فروشی ها به گاوداریها به قیمت بسیار ارزان می فروشند به خاطر ویتامین سی فراوانی که داره.
    این مدلش با آبلیمو و نمک هست که موقع سرماخوردگی هم بتوانیم بخوریم

    مدل دیگه با سرکه و نمک و نعنا و سیاه دانه هست

    نام: torshi.jpg نمایش: 1733 اندازه: 82.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط hengamehh : ۱۳۹۳/۰۵/۰۴ در ساعت ۱۱:۱۶ بعد از ظهر
    مانی بهار, Andrew, samin93 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    منم دستور ترشی لیمو رو اینجا میزارم انشاله وقتی که آبلیمو گرفتم و ترشیش رو درست کردم عکسش اضافه میشه

    وقتی که ابلیمو میگیرم میارم خونه و با کمک توری که دولا کردم اونو صاف میکنم. حتما دولا باشه که تا تفاله های لیمو اصلا ازش رد نشه

    از همین توری های پنجره استفاده میکنم. یه تیکه رو تمیز شستم و گذاشتم کنار مخصوص همین کار
    بعد تفاله ها رو توی یه ظرف جمع میکنم و بهش نمک و فلفل قرمز و کمی زردچوبه میزنم. اگه تندی دوست ندارید فلفل قرمز رو حذف کنید ولی با فلفل یه چیز دیگه میشه. بعد حسابی بهم میزنم تا همه ی تفاله ها مزه دار بشن.

    بعدم توی شیشه میریزم و توی یخچال نگهداری میکنم.
    با ماکارونی و ماهی معرکه میشه
    فقط حواستون باشه که اب تفاله ها رو اونقد نگیرید که خشک بشن. یه مقدار ابدار از روی توری جمعشون کنید یا در نهایت یه مقدار از ابلیمو رو روش اضافه کنید.

    خورش بادمجون
     
    ویرایش توسط samir : ۱۳۹۳/۰۷/۰۸ در ساعت ۰۳:۲۳ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن عکس
    راضیه.ن, m1361, محیا خانوم و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نارسیسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    77
    پسند شده
    2535
    پسند کرده
    499
    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوفه باران نمایش پست ها
    با سلام ، دوستان گلم شما هیچکدوم ترشی لیمو با سرکه رو تا حالا درست کردین ؟ یکی از دوستان شیرازی من یک شیشه ترشی مخلوط که داخلش لیمو ترش هم بود برای من آورد که بسسسسیار بسسسیار خوشمزه بود و من دسترسی به اون دوست عزیزم ندارم (دوست دوران دانشجویی بود ) اگر کسی بلده خواهش میکنم منو راهنمایی کنه .ممنون و متشکر

    من همیشه با این روش ترشی لیمو درست می کنم و خیلی خوب میشه در ضمن راحت هم هست
    لیمو رو بشورید بذارید خشک بشه بعد از وسط نصف کنید بریزید تو ظرف موردنظرتون لابه لاش هم فلفل سبز و نمک بذارید(فلفل نذاشتید هم مهم نیست همین طوری هم خوشمزه است تست شده) روش سرکه بریزید و بذارید تو یخچال
    به همین راحتی به همین خوشمزگی
    ستار, باران67 و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080
    این ترشی پوست لیمو پارساله

    من بعد از اینکه لیمو ها را آب گرفتم می ریزم پوست لیموهای سالم را جدا می کنم می ریزم تو شیشه بینش هم نمک می زنم درش شیشه بسته می ره تو بالکن یا جلوی پنجره تو افتاب حدود یک ماه طول می کشه که شیره تلخیش را پس می دهد گاهی درش را باز می کنم یک کوچولو از پوستش می کنم می خورم ببینم تلخیش رفته یا نه البته یک ماه کامل بشه تلخیش رفته بعد روش سرکه می ریزیم و تشریف می اره تو خانه اینم مال پارساله

    اگر پوست لیمو کم داشته باشیم پوستشون جلو آفتاب اول خشک می کنیم و بعد هنگام درست کردن با آب 4 5 بار می جوشانیم تا تلخیش گرفته بشه در این صورت باید بعدش بگذارید قشنگ خشک بشه بعد بریزید تو شیشه و با نمک و سرکه تبدیل به ترشی کنید

    نام: torshipistlimo.gif نمایش: 1533 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    ... رضوان ..., elmira.t, Hope و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    لیمو ها رو از وسط نصف کردم و ریختم تو شیشه. شیشه رو با آبلیمو پر کردم.نمک و فل فل قرمز هم زدم
    نام: IMG_3878.jpg نمایش: 1402 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    ستار, نیکی گل, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1165
    پسند شده
    20315
    پسند کرده
    17532
    سلام
    ما دو جور ترشی لیموترش درست میکنیم
    1- لیمو رو چهار قارچ میکنیم البته تا آخر نه که تیکه ها جدا نشن بعد سیر رو خلالی میکنیم با نمک و فلفل قرمز و نعاناع خشک میزاریم بین شکاف لیموها تو شیشه میچینیم و بعد سرکه می ریزیم روش
    2- لیمو رو سالم میریزیم تو شیشه از سلف آبلیمویی که گرفتیم و کمی آبلیمو روش میریزیم تو یخچال میزاریم
    با ماهی و کوکو عالیهههههههههه
    ....
     
    باران67, aydaa, maman_mahya و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما