[JUSTIFY]شیرینی برسله (کره ای)[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مواد لازم:[/JUSTIFY][JUSTIFY][/JUSTIFY][JUSTIFY]کره: 100 گرم[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تخم مرغ: 1 عدد[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]بکینگ پودر :2/1 ق م[/JUSTIFY][JUSTIFY][/JUSTIFY][JUSTIFY]پودر قند:2/1 پیمانه[/JUSTIFY][JUSTIFY][/JUSTIFY][JUSTIFY]آرد:2 پيمانه[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]پودر کاکائو (دلخواه): 2 ق س براي دورنگ کردن[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]وانيل:8/1 ق م[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]طرز تهیه:[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کره، پودرقند، وانيل و تخم مرغ را با همزن برقي مي زنيم و همزن را خاموش کرده و BP
و آرد را اضافه مي کنيم. موادمان را چنگ مي زنيم اگر چسبنده نبود تحت هيچ شرايطي آرد اضافه نمي کنيم. اگر چسبندگي داشت 1 ق آرد اضافه مي کنيم. يک ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم. مواد را نصف کرده و نيمي را پودر کاکائو مي زنيم تا قهوه اي شود. سپس خمير را به شکل پاپيوني که شکل استاندارد است درآورده و داخل سيني چرب نشده مي چينيم و دقت مي کنيم از ديواره هاي سيني فاصله داشته باشد. می توانيم خمير را قالب زده و به اشکال مختلف درآوريم و در فري که 15 دقيقه قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد حدود 10-12 دقيقه مي پزيم. وقتي پخت از فر خارج کرده و مي گذاريم سرد شوند و يک طرف شيريني (مدل استاندارد) را به شکلات آب شده زده و روي قسمت شکلاتي به دلخواه پودر پسته يا بادام مي ريزيم.
[/JUSTIFY]