آرد 250 گرم
کره 150
شکر 100
زرده تخم مرغ 2 عدد
ب.پ نوک قاشق چایخوری
وانیل کمی
شیر کمی

رویه نارگیلی

سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل کمی
پودر نارگیل 130 گرم
شکر 70 گرم
رنده پوست لیمو مقداری

تهیه بیسکویت
شکر و کره و تخم مرغ رو با هم بزنید
آرد و ب.پ رو به مخلوط اضافه کنید
اگه مواد سفت بود کمی شیر اضافه کنید( در حدی که از قیف خارج بشه)


تهیه رویه

سفیده تخم مرغ رو بزنید تا فرم بگیره
شکر رو به تدریج اضافه و به هم بزنید
پودر نارگیل و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید


شیرین رو در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدید