نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree327Likes

موضوع: خورش به

نمایش نتایج: از 65 به 71 از 71
صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    494
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    3718
    پسند کرده
    1753
    خورش به عالی من پیاز داغ میکنم لپه رو هم سرخ میکنم ادویه و رب هم میزنم کمی عرق هل و کمی دارچین هم میزنم البته ناگفته نماند گوشت را قبل از لپه میریزم و سرخ میکنم بعد این قیمه را میگذارم بپزد وقتی گوشت پخت نه خیلی که له شود انوقت به سرخ شده را میریزم اینجوری به له نمیشه به خودش ترشی داره ولی میشه چند تا الو هم اواسط پخت ریختنام: photo_2016-05-19_15-19-37.jpg نمایش: 379 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    ویرایش توسط قانع : ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ در ساعت ۰۳:۱۰ بعد از ظهر
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    189
    پسند شده
    3669
    پسند کرده
    1015
    باز هم خورشت به برای اولین روزه ماه رمضان جاتون خالی عالی بود
    خورش به
    نام: IMG_20160605_1637481194078549.jpg نمایش: 342 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, golbarg. و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    469
    میزان امتیاز
    265
    پسند شده
    3678
    پسند کرده
    5409

    ویترین مدال ها

    راستش این خورش کار مامانم هست

    نام: IMG_6439.jpg نمایش: 312 اندازه: 65.9 کیلو بایت
    ترکیب گوشت سرخ شده با پیاز و ادویه,آلوی فراوان,لپه آبپز سرخ شده و به و کمی رب تفت داده شده
    واقعا خوشمزه و عالی
    باران67, iranrose63 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    189
    پسند شده
    3669
    پسند کرده
    1015
    بازم خورشت به عزیز دلم
    خورش به
    نام: IMG_20161014_134307_1-2003479983.jpg نمایش: 290 اندازه: 115.0 کیلو بایت
    باران67, ستین, zakizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    1483
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20161202-WA0004.jpg نمایش: 230 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    خورشـ به آلو طعم ملس پاییزی

    این خورش خوشمزه و قدیمی به شیرین بودن متهم است. برای همین امروزه کسی رغبت زیادی به تهیه آن نشان نمی*دهد، اما واقعیت این است که این غذا آنقدر که راجع به آن تبلیغ منفی شده است، شیرین نیست؛ طعمی ملس و ملایم که در کنار خواص غیرقابل چشم*پوشی خوراکی لذیذو دوست*داشتنی را نوید می*دهد. در ضمن اگر شکر را حذف کرده و چاشنی ترش را بیشتر کنید، طعم ترش*تری خواهید داشت.

    مواد لازم برای 4 نفر:
    گوشت گوسفند: 300 گرم، خورشی
    پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
    به: 2 عدد، پوست کنده خردشده
    آلوبخارا: 120 گرم
    شکر: یک قاشق غذاخوری
    آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
    زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
    زعفران دم*کرده: 6 قاشق غذاخوری

    روش تهیه:

    1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.

    2 - یک قاشق چای*خوری زردچوبه اضافه کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس از 3-2 دقیقه نیمی از زعفران دم*کرده را همراه کمی فلفل اضافه کنید. 2 پیمانه آب*جوش اضافه کرده و پس از اینکه خورش به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته 3 ساعت خورش را بپزید.

    4 - در یک ساعت آخر پخت خورش آلو و شکر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 10 دقیقه قبل از سرو خورش آبلیمو و زعفران باقیمانده را اضافه کرده و با چلو سرو کنید.

    این خورش را با چلو، سالاد شیرازی یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید
    zakizadeh, باران67, *هما* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shaparia_m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    351
    پسند کرده
    66
    من به آلو رو اينجوري ميپزم و خيلي طرفدار داره.
    پياز رو تفت ميدم تا رنگش يه كم برگرده. به رو اضافه ميكنم و خوب تفتش ميدم. مرغ رو اضافه ميكنم و سرخ ميكنم. اگه براي مهموني باشه و حجم زياد، مرغ رو جدا يه كم سرخ ميكنم و بعد به پياز و به اضافه ميكنم. يه كم دارچين ميزنم. رب آلو رو با آب رقيق ميكنم و ميريزم روي مواد. نيم ساعت آخر زعفرون اضافه ميكنم و نمك ميزنم. خيلي خوشمزه ميشه.
    باران67, ترنم63 و zakizadeh این نوشته را پسندیده.
    من میتوانم ...

  7. #71
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,087
    نوشته های وبلاگ
    565
    میزان امتیاز
    1467
    پسند شده
    24512
    پسند کرده
    14940

    ویترین مدال ها

    نام: DSC07953.jpg نمایش: 1109 اندازه: 94.6 کیلو بایت

    خورش به آلو
    مواد لازم:
    گوشت گوسفندی نیم کیلو
    پیاز 1 عدد بزرگ
    لپه 1 پیمانه
    گوجه 2 عدد بزرگ
    رب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    آلو بخارا 20 عدد
    به 3 تا 4 عدد متوسط
    کره 50 گرم
    نمک و فلفل و هل و دارچین و زعفرون به میزان لازم
    آبلیمو و آبغوره با هم یک چهارم پیمانه
    شکر 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    خب طبق معمول روش خودم اول گوشت رو با آب خالی میذارم جوش بیاد و کف کنه بعد توی آبکش میریزم و تمیز میشورمش و ظرفش رو هم میشورم لپه رو هم همینطور با این کارهم بوی زهم گوشت و لپه گرفته میشه و هم غذامون خوشرنگ میشه میتونید امتحان کنید و مقایسه کنید فقط کمی حوصله و عشق میخواد.
    آلو رو هم بشورید و خیس کنید.
    خب حالا کمی روغن توی قابلمه میریزیم . پیاز رو نگینی خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم کمی که سرخ شد گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد لپه رو داخلش میریزیم وتفت میدیم زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم و یکی دو بار که هم زدیم رب رو هم داخلش میریزیم و تفت میدیم تا خوشرنگ بشه 3 تا 4 لیوان آب اضافه میکنیم آلو رو هم داخلش میریزیم و میذاریم تا بپزه.
    دو تا سه ساعت که از پخت غذامون گذشت به رو چهار گوش خرد میکنیم و با حرارت ملایم همراه با کره یه ربع تفت میدیم و داخل خورش میریزیم.به که کاملا پخت آبلیمو و آبغوره و شکر رو اضافه میکنیم و بعد از نیم ساعت نمک و هل و دارچین و زعفرون رو اضافه میکنیم 15 دقیقه بعد غذای ما آمادست و بوی عطرش توی خونه پیچیده . نوش جان
    khanoom pasand, mitra40, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما