نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree320Likes

موضوع: خورش به

نمایش نتایج: از 65 به 70 از 70
صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    468
    میزان امتیاز
    136
    پسند شده
    3545
    پسند کرده
    1689
    خورش به عالی من پیاز داغ میکنم لپه رو هم سرخ میکنم ادویه و رب هم میزنم کمی عرق هل و کمی دارچین هم میزنم البته ناگفته نماند گوشت را قبل از لپه میریزم و سرخ میکنم بعد این قیمه را میگذارم بپزد وقتی گوشت پخت نه خیلی که له شود انوقت به سرخ شده را میریزم اینجوری به له نمیشه به خودش ترشی داره ولی میشه چند تا الو هم اواسط پخت ریختنام: photo_2016-05-19_15-19-37.jpg نمایش: 269 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    ویرایش توسط قانع : ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ در ساعت ۰۳:۱۰ بعد از ظهر
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    188
    پسند شده
    3636
    پسند کرده
    1015
    باز هم خورشت به برای اولین روزه ماه رمضان جاتون خالی عالی بود
    خورش به
    نام: IMG_20160605_1637481194078549.jpg نمایش: 235 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, golbarg. و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    253
    پسند شده
    3588
    پسند کرده
    5242

    ویترین مدال ها

    راستش این خورش کار مامانم هست

    نام: IMG_6439.jpg نمایش: 205 اندازه: 65.9 کیلو بایت
    ترکیب گوشت سرخ شده با پیاز و ادویه,آلوی فراوان,لپه آبپز سرخ شده و به و کمی رب تفت داده شده
    واقعا خوشمزه و عالی
    باران67, iranrose63 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    188
    پسند شده
    3636
    پسند کرده
    1015
    بازم خورشت به عزیز دلم
    خورش به
    نام: IMG_20161014_134307_1-2003479983.jpg نمایش: 179 اندازه: 115.0 کیلو بایت
    باران67, ستین, zakizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    128
    پسند شده
    1449
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20161202-WA0004.jpg نمایش: 123 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    خورشـ به آلو طعم ملس پاییزی

    این خورش خوشمزه و قدیمی به شیرین بودن متهم است. برای همین امروزه کسی رغبت زیادی به تهیه آن نشان نمی*دهد، اما واقعیت این است که این غذا آنقدر که راجع به آن تبلیغ منفی شده است، شیرین نیست؛ طعمی ملس و ملایم که در کنار خواص غیرقابل چشم*پوشی خوراکی لذیذو دوست*داشتنی را نوید می*دهد. در ضمن اگر شکر را حذف کرده و چاشنی ترش را بیشتر کنید، طعم ترش*تری خواهید داشت.

    مواد لازم برای 4 نفر:
    گوشت گوسفند: 300 گرم، خورشی
    پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
    به: 2 عدد، پوست کنده خردشده
    آلوبخارا: 120 گرم
    شکر: یک قاشق غذاخوری
    آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
    زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
    زعفران دم*کرده: 6 قاشق غذاخوری

    روش تهیه:

    1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.

    2 - یک قاشق چای*خوری زردچوبه اضافه کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس از 3-2 دقیقه نیمی از زعفران دم*کرده را همراه کمی فلفل اضافه کنید. 2 پیمانه آب*جوش اضافه کرده و پس از اینکه خورش به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته 3 ساعت خورش را بپزید.

    4 - در یک ساعت آخر پخت خورش آلو و شکر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 10 دقیقه قبل از سرو خورش آبلیمو و زعفران باقیمانده را اضافه کرده و با چلو سرو کنید.

    این خورش را با چلو، سالاد شیرازی یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید
    zakizadeh, باران67, *هما* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shaparia_m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    343
    پسند کرده
    64
    من به آلو رو اينجوري ميپزم و خيلي طرفدار داره.
    پياز رو تفت ميدم تا رنگش يه كم برگرده. به رو اضافه ميكنم و خوب تفتش ميدم. مرغ رو اضافه ميكنم و سرخ ميكنم. اگه براي مهموني باشه و حجم زياد، مرغ رو جدا يه كم سرخ ميكنم و بعد به پياز و به اضافه ميكنم. يه كم دارچين ميزنم. رب آلو رو با آب رقيق ميكنم و ميريزم روي مواد. نيم ساعت آخر زعفرون اضافه ميكنم و نمك ميزنم. خيلي خوشمزه ميشه.
    باران67, ترنم63 و zakizadeh این نوشته را پسندیده.
    من میتوانم ...

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 6789
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما