نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree303Likes

موضوع: خورش به

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 69
صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    548
    پسند شده
    17232
    پسند کرده
    7283
    به آلو
    .

    .
    ما هم به این خورش خوشمزه لپه میزنیم
    .
    قبلش لپه رو خیس میکنم ... پیاز داغ فراوون درست میکنم ، گوشت رو توش تفت میدم تا زمانیکه رنگ گوشت سفید بشه بعد بهش زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز میزنم و یه لیوان آب میریزم توش تا گوشتا نیم پز بشه .... من این مدل غذاهای سنتی رو توی دیزی میپزم ، روی شعله پخش کن و روی شعله گاز خوبیش اینه که غذاهام خوب پخته میشه اما آب غذا زیاد تبخیر نمیشه و طعم غذا هم بینظیر میشه تو این مدل ظرفها
    بعد از نیم پز شدن گوشتها آلو و به خورد شده و لپه ها رو اضافه میکنم و میذارم بپزه... اواخر پخت هم بهش یه قاشق رب انار میزنم و نمکشو اندازه میکنم و کمی هم دارچین و آویشن میزنم
    خورشت به آلو
     
    مامان حدیث جون, zakizadeh, افسونی و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    240
    پسند شده
    2811
    پسند کرده
    7381
    خورش به و آلو
    به متوسط 2عدد
    گوشت 200 گرم
    پیاز 1عدد
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
    زعفران آبکرده ا قاشق غذا خوری
    نمک ،فلفل سیاه و زرچوبه
    آلو خورشی 10 عدد
    لپه 4 قاشق غذا خوری
    آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه؛
    پیاز را سرخ کرده،گوشت را اضافه میکنیم و سپس لپه از قبل خیس خورده و فلفل و زردچوبه
    را ریخته تفت میدهیم و آب را اضافه کرده تا گوشت بپزد.
    وقتی گوشت پخت به را خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم و داخل
    خورش میریزیم،در همان روغن رب راتفت میدهیم و به همراه آلو و زعفران
    و آبلیمو و نمک به خورش اضافه میکنیم.
    اجازه میدهیم با حرارت ملایم جا بیفتد.
    نام: ۲۰۱۵۱۲۰۳_۲۱۵۴۲&#17.jpg نمایش: 386 اندازه: 80.2 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۱۲۰۳_۲۱۵۶۴&#17.jpg نمایش: 393 اندازه: 77.4 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۱۲۰۳_۲۱۵۷۱&#17.jpg نمایش: 650 اندازه: 78.1 کیلو بایت
    ...
     
    nasrin r, golbarg., parisa jon و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    407
    پسند شده
    7655
    پسند کرده
    3850
    نام: photo_2015-12-22_07-16-14.jpg نمایش: 2005 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    بادستور باران جان..............همسرم خیلی خوشش اومد
    .....
     
    مامی سجاد, باران67, افسونی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    783
    خورش به الو


    نام: IMG_۲۰۱۵۱۱۱۹_۱۲۴۱۱۴.jpg نمایش: 290 اندازه: 109.6 کیلو بایت
    باران67, amir mami, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9034
    پسند کرده
    8540
    مرغ رو با پیاز کاملا تفت دادم بعد زردچوبی ونمک وفلفل زدم یه کم رب هم اضافه کردم .اب جوش اضافه کردموبعداز نیم ساعت الو وبه رو ریختم وگذاشتم اروم جوشید وجا افتاد.طعمش ملس بود دیگه شکر اضافه نکردم
    zakizadeh, باران67, سادن و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    240
    پسند شده
    2811
    پسند کرده
    7381
    سلام

    خورش به و آلو
    با همون دستور قبلی خورش به

    نام: ۲۰۱۶۰۱۱۶_۲۳۰۰۳&#17.jpg نمایش: 195 اندازه: 84.6 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۶۰۱۱۶_۲۳۰۷۰&#17.jpg نمایش: 204 اندازه: 66.6 کیلو بایت

    کنارشم ترشی لبو و انار هست
    ...
     
    zakizadeh, باران67, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  7. #63
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86525
    پسند کرده
    75792

    ویترین مدال ها





    قبلا براتون دستور خورش به رو گذاشته بودم منتها اون ورژن شیرینش بود.
    این ورژن عادی و همه پسند تر خورش به هست


    مواد لازم:

    گوشت خورشی 350 گرم
    به خرد شده بدون پوست 300 گرم
    آلو برقانی 12 عدد
    پیاز یک عدد
    رب گوجه فرنگی 2 ق غ
    زعفران دم کرده 1 ق غ
    شکر 1 ق غ
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    روغن مایع به میزان لازم


    مقادیر کااااملا به دلخواه شما بستگی دارن

    گوشت خرد شده را همراه با پیاز نگینی ریز خورده شده و 1 ق غ زردچوبه به همراه فلفل سیاه تفت دهید و 15-20 دقیقه روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدید تا آب نندازه و گوشت مزه دار بشه.
    اگر پیاز رو رنده کنید قبل از مزه دار شدن گوشت میسوزه و اگه درشت خلال کنید گوشت خوب مزه دار نمیشه.پس پیاز رو ریز و نگینی خورد کنید تا میان گوشت هم مزه دار شود و هم ذره ای بوی چربی نگیره.

    رب رو در مقداری روغن گوشه ی قابلمه تفت بدین تا باز و خوشرنگ بشه و بعد از اون آب جوش رو اضافه کنین .
    انقدر آب بریزین که نه خورش آبکی باشه و نه خیلی سفت و غلیظ

    درب قابلمه رو طبق معمول همه ی خورش ها به صورت نیمه باز قرار بدین و شعله رو کم کنین و زمان بدین تا خورش خوب پخته و جا افتاده بشه.
    هر جایی دیدین آب خورش داره کم میشه بهش اب جوش اضافه کنین

    در این مرحله در ظرف را نیمه بسته بذارید حدود 2/5-3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.

    بعد از آنکه گوشت خوب پخته شد،به را یا به صورت ورقه شده و یا خرد شده داخل کره تفت بدین و به خورش اضافه کنین.

    پخت گوشت را میتوانید در زودپز انجام هید تا روند پخت غذا سریعتر شود.

    زعفران و الو را نیز به خورش اضافه کنین.
    خورش را بچشین و نسبت به ذائقه و پسندتون بهش شکر بزنین و یا میتونین اصلا از شکر استفاده نکینین و نمک و آبلیمو بزنین.
    بچشین و بسته به ذائقه ی خودتون تصمیم بگیرین.






    همراه برنج ایرانی زعفرونی و دوغ و سبزی خوردن سرو شد


    zakizadeh, mahnooshin, مهسا السلطنه و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    838
    یه پیاز درشت را ریز خورد میکنم با گوشت قورمه که چندتا تکه استخوان هم داره میزارم روی حرارت کم تا آب پیاز کشیده بشه زردچوبه و فلفل و یکم دارچین میزنم بوی خامی زردچوبه که تموم شد خیلی کم رب گوجه و لپه و آب میزارم گوشتم نیم پز بشه حدود دو ساعت بعد به خورد شده و آلوی زیاد و نمک اضافه میکنم در آخرم رب انار و اگه ترش نشده باشه آب نارنج من و شوهرم عاشق این خورشتیم تنها چیزی که خیلی مهمه زمان زیاد و حرارت کمه
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    مامان سیدکوچولو, zakizadeh و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما