ستاره های فندقی با دستور خانم جمشیدیان:

زرده ی تخم مرغ....................2عدد
پودر قند ...............................50 گرم
پودر کا کائو............................یک قاشق سوپخوری
وانیل ..................................یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر..........................یک چهارم قاشقچایخوری
ارد.....................................100 تا 125گرم(تا 150 گرم جا داره)
کره....................................50 گرم
خامه.................................یک قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای...................200گرم
روغن مایع..........................سه قاشق سوپخوری
فندق به اندازه ی شیرینی ها
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
زرده را با پودر قند و وانیل و کاکائو خوب بزنید تا سفت و خامه ای شود.کره ی نرم شده را اضافه نمایید و سپس یک قاشق خامه ی صبحانه ای که داشتیم را در ارد بغلتانید و به مواد اضافه نمایید حلا ارد مخلوط با بکینگ پودر را به مواد بیافزایید ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست اید خمیر را بین دو نایلون بگذارید و به قطر 3 میل پهن کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید سپس با کاتر ستاره قالب زده و در فر با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا اماده شود
برای تزیین یک فندق درسته را روی شیرینی بگذارید و شکلات ذوب شده را که با روغن روان کردید را داغ روی شیرینی بریزید و سپس با پودر پسته تزیین کنید.
من این شیرینی رو با دو برابر دستور درستوندم.
هر دستور حدود 30 عدد ستاره میده
من نصفش رو بادوم زمینی گذاشتم نصفش رو فندق