نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3Likes
  • 1 Post By najma
  • 1 Post By najma
  • 1 Post By poopoo

موضوع: شیرینی مرکبات

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1

    شیرینی مرکبات

    این هم شیرینی مرکبات :)



    حدس می زنید با چی نقش انداخته ؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: شیرینی عید- گام به گام

    این هم مراحل ساخت

    نقوش توسط قرقره نخ انداخته شده




























    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: شیرینی عید- گام به گام

    و اما دستور ها

    ( باور کنید زود زود یه خانوم هنرمند و ناز ترجمه ش می کنه ....می گید نه!؟!؟ )

    Ingredients
    • 2 cups all-purpose flour[/*:m:1ym7ioi2]
    • 1/2 teaspoon baking powder[/*:m:1ym7ioi2]
    • 1/4 teaspoon salt[/*:m:1ym7ioi2]
    • 1 stick (8 tablespoons) unsalted butter, softened[/*:m:1ym7ioi2]
    • 1 cup granulated sugar[/*:m:1ym7ioi2]
    • 1 large egg[/*:m:1ym7ioi2]
    • 1 tablespoon freshly grated lemon zest[/*:m:1ym7ioi2]
    • Colored sanding sugar, for decorating[/*:m:1ym7ioi2]


    Directions
    1. Whisk together flour, baking powder, and salt. Beat butter and sugar on medium-high speed until pale and fluffy, about 3 minutes. Beat in egg, zest, and flour mixture. Divide dough in half; wrap in plastic. Freeze until firm, 20 minutes.[/*:m:1ym7ioi2]
    2. Preheat oven to 325 degrees. Unwrap 1 half on a lightly floured surface. Let stand 10 minutes. Roll out to 1/4 inch thick. Cut out circles with a 2-inch round cookie cutter. Transfer cookies to parchment-lined baking sheets. Roll out scraps; cut out circles. Repeat with remaining dough.[/*:m:1ym7ioi2]
    3. Lightly press 1 end of a clean 1 1/2-inch spool onto surface of each cookie. Refrigerate dough on sheets 10 minutes.[/*:m:1ym7ioi2]
    4. Sprinkle sanding sugar into imprint on cookies; brush off excess. Bake until golden, about 14 minutes. Cool on sheets on wire racks. Store airtight up to 1 week.[/*:m:1ym7ioi2]
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: شیرینی عید- گام به گام

    Ingredients

    1 cup margarine
    1 cup vegetable oil
    1 cup white sugar
    1 cup confectioners' sugar
    2 eggs
    1 teaspoon vanilla extract
    4 cups all-purpose flour
    1 teaspoon baking soda
    1 teaspoon cream of tartar
    1 teaspoon salt
    1 cup white sugar for decoration

    Directions

    In a large bowl, cream together the margarine, oil, white sugar and confectioners' sugar until smooth. Beat in the eggs, one at a time then stir in the vanilla. Combine the flour, baking soda, cream of tartar and salt; stir into the sugar mixture until just blended. Cover and chill dough for at least 3 hours or overnight.
    Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease cookie sheets. Roll the chilled dough into walnut sized balls and roll the balls in the remaining sugar. Place them 2 inches apart onto the cookie sheets. Press into each ball with the open end of a plastic thread spool. Dip the spool into the sugar between each cookie to prevent sticking problems.
    Bake for 8 to 10 minutes in the preheated oven. Do not over bake or you will lose the delicate taste. Enjoy!
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز

    با تشکر از نجما جون دستور اول شیرینی مرکبات:

    مواد لازم:
    آرد 2 پیمانه
    بیکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری
    نمک 4/1 قاشق چایخوری
    کره نرم شده(در دمای محیط) 8 قاشق غذا خوری یعنی 160 گرم
    شکر دانه ریز 1 فنجان
    تخم مرغ بزرگ 1 عدد
    رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
    شکر رنگی برای تزیین
    طرز تهیه:
    آرد ،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
    کره و شکر را با دور متوسط رو به تند همزن حدود 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
    تخم مرغ و رنده پوست لیمو و آرد را نیز به ترتیب اضافه کنید.
    خمیر را نصف کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت تر شود.
    فر را با دمای 160 درجه روشن کنید.
    نصف خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و بعد از ده دقیقه به کمک وردنه به ضخامت 6 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و روی سینی با کاغذ روغنی قرار دهید کل خمیر را به همین شکل قالب بزنید.
    به کمک یک قرقره تمیز با قطر حدود 3.7 سانتیمتر روی خمیرهای قالب خورده، طرح بیاندازید.
    سینی را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    شکر رنگی را روی شیرینی ها بپاشید و به کمک یک برس یا قلمو اضافه های آن را تمیز کنید بطوریکه شکر فقط در قسمتهای فرو رفته شیرینی باقی بماند.
    سینی را تقریبا به مدت 14 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه بیسکویتها طلایی شود سپس از فر خارج کنید و بیسکویتها را روی تور سیمی خنک کنید.
    این بیسکویت در ظرف در دار تا یک هفته ماندگاری دارد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما