نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree6Likes
  • 1 Post By shahla-324
  • 1 Post By shahla-324
  • 1 Post By somi66
  • 1 Post By monajoon
  • 1 Post By mamyzahra
  • 1 Post By @[email protected]

موضوع: شیرینی میان پر گیلانی

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,619
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29119
    پسند کرده
    14888

    شیرینی میان پر گیلانی

    این شیرینی رو خانم خرسند 30 بهمن دربرنامه خانه مهر آموزش داد. برنامه شو ضبط کردم
    جهت استفاده کاربرای عزیز انشااله لذت ببرید. سوال داشتین درخدمتم .

    شیرینی میان پر گیلانی

    آرد برنج 250 گرم آرد سفید 1 ق س
    کره ذوب شده 100 گرم شکر 30 گرم
    شیرولرم یک چهارم پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد
    محلول غلیظ زعفران ا ق چ
    مواد میانی
    گردوی پودر شده 50 گرم پودر قند 40 گرم
    پودر هل یک دوم ق چ
    طرز تهیه
    آرد سفید و آرد برنج را الک کرده

    زرده را باهمزن دستی و شکر و شیرولرم و زعفران غلیظ می زنیم . این مواد میریزیم وسط آرد برنج و سفید بعد با دست مخلوط میکنیم بعد کره ذوب شده که 100 گرم بود 40 گرمش را می ریزیم تا جایی که خمیر جمع بشه.

    خمیر باید یک شب استراحت بکنه و استراحتش تو دمای محیط باشه اصلا" توی یخچال نذاریم .نصفی از کره روبعد از استراحت بهش اضافه میکنیم باید جای خنک باشد چون تو یخچال سفت میشه . باید کره بزنی باید با کره خمیر رو نرم کنی (که قابل چونه شدن) باشه نیاز به آرد پاشی نیست .

    کاتر گرد 7 سانت قالب میزنیم مثل پیراشکی

    پودر قند و پودر گردوو پودر هل و میتونید گلاب هم اضافه کنی . مخلوط میکنیم
    وسط خمیر میگذاریم و یکطرف خمیررا روی آنطرف می آوریم و لبه های چنگال میزنیم تا بهم بچسبد.

    فر 180 درجه حدود 20 تا 25 ...دقیقا" مثل پیراشکی یا قطاب شکل این شیرینی است .
    ویرایش توسط shahla-324 : ۱۳۹۲/۱۲/۰۴ در ساعت ۱۲:۰۰ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,619
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29119
    پسند کرده
    14888
    نقل قول نوشته اصلی توسط somi66 نمایش پست ها
    عزیزم چندتا سوال واسم پیش اومد اون 60 گرم کره ای که میمونه بعد از استراحت خمیر باید همونجور ذوب وخنک شده باشه یا مثل کره ای که تو شیرینیا استفاده میکنیم یه کم سفت تر؟
    ایا همه کره واسه نرم کردن خمیر مصرف میشه؟
    وقتی خمیرو با کره ماسازمیدیم که نرم شه به روغن نمی افته؟
    ضخامت خمیر موقع پهن وقالب زدن چقده؟
    عزیزم تمام کره استفاده میشه ... بعداز استراحت 60 گرم باقی مانده به خورد خمیر بره خمیر سفت هست با ورزدادن به روغن نمی افتد دقیقا" عین قطاب
    ضخامت مثل قطاب هست ..
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somi66 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    994
    پسند کرده
    969
    من شیرینی میان پر خانم خرسند روکه بانو شهلای عزیزگذاشتن درستیدم بد قلقی میکرد قالب که میزدم میخواستم مثل قطاب بشه اما تمیز در نمیومد ترک میخوردعلتش ارد برنج بود
    منم بی اعصاب
    همه رو گردالی کردم .اندازه گردو یه هوا کوچیکتر برداشتم وسطش مواد میانی گذاشتم تو فر پزیدم
    نتیجش شاهکار هنری شد که میبینین
    همون نون برنجی خودمون بود با طعم قطاب (خنده هم نداره آخه وسطش که همون مایه میانی قطاب بود)
    عکسا با موبایله بد افتاده وگرنه اونقدرا هم قیافش بد نبود
    نام: Photo0355.jpg نمایش: 4256 اندازه: 79.0 کیلو بایت
    نام: Photo0354.jpg نمایش: 4197 اندازه: 79.7 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط somi66 : ۱۳۹۲/۱۲/۰۵ در ساعت ۰۴:۱۹ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    منم قبلا این شیرینی میان پر گیلانی رو درست کردم که باید همین شکلی باشه .فکر کنم بچه ها دستور خانم خرسند رو ص 4 گذاشتن من فقط تصویر مراحل رو میزارم .در ضمن این شیرینی ماندگاری خیلی خوبی داره اگه تو ظرف دربسته نگه داشته بشه.
    نام: DSC04597.JPG نمایش: 3358 اندازه: 29.4 کیلو بایت
    بعد مواد میانی رو میزاریم وسطش و خمیر رو برمیگردونیم روش

    نام: DSC04598.JPG نمایش: 3250 اندازه: 31.6 کیلو بایت
    اینم بعد از پخت

    نام: DSC04601.JPG نمایش: 3287 اندازه: 43.9 کیلو بایت

    تو شمال به طریقه خونگی این شیرینی رو از ارد برنج درجه یک تهیه میکنن واسه همین خیلی خوش عطره
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    182
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    315
    پسند کرده
    105
    شيرينى ميان پر گيلاني

    - - - Updated - - -

    شيرينى ميان پر گيلاني
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دلي که نشد خانه ى ياس نرگس خراب است وويران صفايي ندارد...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @ELHAM@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1233
    پسند کرده
    711
    شیرینی میانپر گیلانی با دستور صفحه 4 فکر کنم نباید این شکلی میشد اما مزه اش خوب بود
    نام: میان.jpg نمایش: 2730 اندازه: 59.3 کیلو بایت
    نام: میانپر.jpg نمایش: 2740 اندازه: 57.8 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    یادت بماند...
    تویادگار روزهایی هستی که نه تکرار میشوند نه فراموش....

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما