نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree12139Likes

موضوع: سر میز صبحانه....

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 818
صفحه 9 از 103 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سر میز صبحانه....

    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    ارام جون نون هایی که توی اخرین پستتون عکسش رو گذاشتین دست پختت خودتون هست؟اگر بله میشه لطف کنید و لینک یا دستورش رو بذارید؟پیشاپیش مچکرم
    میسا جون با شرمندگی اینا نون اماده اس .... فقط چون عکس صبحونه بود گذاشتم:)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۹
    محل سکونت
    iran
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    10

    Red face Re: سر میز صبحانه....

    سلام...
    عکس اول فکر کنم واسه مربا خوب باشه...تخم مرغشو که دیدیم به سرم زد یه نیم رو با یکی از تزیینات سسی که تو قسمت مخصوصش واستون گذاشتم درست کنم!!!!








    وا!!!! آخه چه جوری میشه محل دقیق زرده رو شناسایی کرد؟؟؟






    خوب بود؟؟؟؟؟؟؟
    بهار 68, golnare atashin, reyhan777 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یک نو عروس خوشبخت

  3. #67
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: سر میز صبحانه....




    فرنچ تست...روش کمی گردوی تفت داده شده با شکر ریختم و چند تیکه موز و کمی خامه...
    reyhan777, SADAFI و باران67 این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    548
    پسند کرده
    3

    Re: سر میز صبحانه....

    نه ساده ترین، اما خوشمزززززه ترین روشی که میشه باهاش تخم مرغ رو آب پز کرد :تخم مرغ جیبی
    (با اجازه دوست خوبم "دخترک" و همه اونایی که از من بهتر بلدن)




    1. یه قابلمه کوچیک آب رو بذارین جوش بیاد. (من توش نمک و سرکه نمیریزم چون دوس دارم طعم تخم مرغ اوریجینال باشهولی اگه خواستین یه کوچولو بریزین)
    2. آب که به قل قل افتاد تخم مرغ رو بشکنین توش.
    3. حالا اگه قول میدین زرده رو سوراخ نمیکنین، با یه قاشق چوبی آروم آروم سفیده رو بپیچین دور زرده. دیگه زیاد لازم نیست هم بزنین. بذارین بجوشه.
    4. وقتی تخم مرغ به قدر دلخواهتون پخت با قاشق صید رو از آب بگیرین!
    bonne appetit!
    بهار 68, golnare atashin, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  5. #69

    Re: سر میز صبحانه....

    Poach Eggs













    golnare atashin, باران67, SADAFI و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #70

    Re: سر میز صبحانه....

    مرسی نجما جون
    تجربه من..من اینو چند وقت پیش درست کردم..با این شکل که اب همونطور که توی تصویر میبینید به نقطه جوش رسیده بود. یک رینگ فلزی توش گذاشتم وقتی کمی رینگ داغ شد تخم مرغ رو توش شکوندم. و فرصت دادم تا خودشو سفت گرفت و اب پز شد
    رینگ برای این بود که تخم مرغ قشنگ گرد در بیاد .. و باید گرم شده باشه در غیر این صورت به فلز یا قالب میچسبه
    اما اصلا از مزه اش خوشمون نیاومد...فقط جالب بود و ظاهر قشنگی داشت
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #71

    Re: سر میز صبحانه....

    نقل قول نوشته اصلی توسط bambam
    نمیدونم جای این پستم درسته یا نه اگر جاش اشتباهه لطفا ببخشید و جابه جاش کنید
    یه مدل املت رژیمی توی فت فیت نشون داد که گوجه و ژامبون و فلفل و نمک و قارچ و ...و تخم مرغ رو با هم قاطی کرد و ریخت توی این زیپ لاکا وانداخت توی قابلمه آب در حال جوش بعد از اینکه تخم مرغ بست درش آورد گذاشت توی بشقاب و با ریحون و نون تست و... تزیین کرد راستش من امتحان نکردم ببینم چطور میشه ( آخه منی که سالی یه بار املت میخورم ترجیح میدم همون با روغن وخوشمزه باشه) حالا اگر کسی درست کرد بیاد نتیجه اش رو بگه ببینیم خوب میشه یا نه؟
    فکر نمیکنم بد بشه...چون اون با اب در تماس نیست.تخم مرغی که من درست کردم مزه اب میداد
    اون چیزی که شما میگی حالت بخار پز میشه..اما ما ایرانیها دوست داریم حتما اب گوجه کشیده بشه ...و به روغن بیافته
    البته هر کسی ذائقه خودشو داره.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #72

    Re: سر میز صبحانه....








    golnare atashin, باران67 و SADAFI این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 9 از 103 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما