نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree12139Likes

موضوع: سر میز صبحانه....

نمایش نتایج: از 633 به 640 از 818
صفحه 80 از 103 نخستنخست ... 707778798081828390 ... آخرینآخرین
  1. #633
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    جشنواره ی صبحانه

    سلام دوستای مهربونم.
    حالتون چطوره؟

    به برکت موضوع مسابقه ی این ماه که در مورد صبحانه بود،فرصتی پیش اومد تا جشنواره ای صبحونه ای درست کنم

    میدونین که صبحانه تنوع بسسیار بالایی داره
    قصد و هدفم در این جشنواره ،بیشتر ؛ معرفی و نشون دادن صبحانه هایی هست که در خانه و فرهنگ ما رایج هستن

    بر حسب تاریخ و روز اماده سازی میذارمشون چون برای خودم خاطراتی زیبا داره .اینکه گاهی دو پست زیر هم چندان با هم مرتبط نیستن اینه دلیلش
    متن ها هم هر روز بعد از عکاسی توی دفترم مینوشتم و امروز تایپ کردم.
    دوست داشتم همراه حس همون روزم باشه


    تقدیم به چشمان مهربان شما:
    najmehkhatoon, kurosh1, golbarg. و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #634
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    کورن فلکس (برشتوک)







    برگه ذرت
    یا کورن*فلکس (به انگلیسی: Corn flakes) یا برشتوک یکی از صبحانه*های رایج در دنیاست که با ذرت درست می*شود و جزو غلات صبحانه محسوب می*شود.

    این مدل صبحونه جزء صبحانه های سنتی محسوب نمیشه

    صنعت غلات صبحانه*ای در اواخر قرن 19 هم زمان با تلاش هایی که برای تغییر رژیم غذایی مردم آمریکا و افزایش تعداد محصولات غذایی به عمل می آمد، شکل گرفت. هر چند خوردن صبحانه مهم ترین بخش برنامه غذایی انسان است، اما امروزه به دلیل کمبود وقت و عجله ی افراد برای خروج از منزل در هنگام صبح، بسیاری از مردم موفق به خوردن کامل آن نمی شوند، بنابراین تولید کنندگان غلات صبحانه*ای تلاش می کنند محصولاتی مغذی و خوش مزه و با قیمتی مناسب تولید کنند. گندم، ذرت، برنج، جو دوسر و جو دانه*های اصلی مورد استفاده در "غلات صبحانه" هستند. بافت و طعم خوب از مهم ترین خصوصیات این محصولات است.

    اطلاعات کامل در مورد خواص و خصوصیات کورن فلکس را در اینجا مطالعه بفرمایید.


    **

    کورن فلکس ها انواع و اقسام دارن و در بعضی از ان ها میوه های خشک هم موجود هستن که معروفترین میوه ی خشک همراه با کورن فلکس توت فرنگی هست.

    شما میتونین به راحتی در منزل کورن فلکس تهیه کنین و حتی با توت فرنگی ای که خودتون در منزل خشک میکنین اون رو مخلوط کنین

    همچنین میتونین کورن فلکس رو با میوه های فصل و انواع مغز ها و خشکبار مخلوط کنین و به محصولی مغذی تر اون رو تبدیل کنین


    من در اینجا کورن فلکس رو همراه با موز حلقه شده،توت فرنگی حلقه شده،مویز و پرک بادام سرو کردم.


    لینک آموزشی تهیه ی مویز در منزل
    لینک اموزشی تهیه پرک بادام در منزل


    همیشه توی هر فصل سعی کنین از نعمات خوب خداوند استفاده کنین.
    این روزا همه جا نارگیل فراوانه
    چقد خوبه که نوشیدنی های صبحگاهیمون هم با نعمات خوب و پر خاصیت هماهنگ با هر فصل باشه
    من در هر فصلی هماهنگ با همون فصل نوشیدنی ها رو آماده میکنم.
    خصوصا میلک شیک های متنوع با طعم های مختلف در فصل های مختلف

    کیا اون آب وسط نارگیل رو دوست دارن؟
    آخ که چقد وجود آدم خنک میشه یه نی بزنی سر یه نارگیل خوشگل و سر صبح آبش رو بخوری

    لینک آموزشی نحوه ی برخورد با نارگیل






    این عکس رو یه روز دیگه در حال خوردن کورن فلکس گرفتم
    صرفا جهت نمایش نمای نزدیک:







    sara1, najmehkhatoon, Behjat و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #635
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    ارده شیره

    کیا با این خوشمزه ی پر خاصیت آشنا هستن؟

    ارده یا طحینه نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست می*آید.

    ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است. ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و به*عبارتی صددرصد طبیعی است. ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است. در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد.

    ارده را به طرق مختلفی می*توان مصرف نمود. می*توان آن*را بصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد و یا مواد شیرینی از قبیل:عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور و مربا به آن اضافه نمود. میزان افزودنی بسته به ذایقه افراد متفاوت است.


    ****
    همونطور که ذکر شد ارده رو میتونین تنهایی و با نان بخورین منتها اگر با یه شهد شیرین ترکیب بشه فوق العاده خوشمزه میشه

    من سه ترکیبی که معمولا باهاش همراه هست رو در تصویر براتون آوردم

    شیره ی نبات که من سفیدش رو داشتم و براتون توی تصویر گذاشتم (نوع زعفرونیم تموم شده بود)

    شیره ی خرما
    شیره ی انگور

    ما معمولا ارده رو با شیره ی انگور و یا خرما میخوریم.

    مهد ارده و شیره های اون شهر یزد هست.
    ارده ی خالص و معتبر گس و تلخ هست

    این صبحانه بسسسیار کامل هست و تا چندین ساعت آدم گرسنه نمیشه.

    لازم به ذکره طبع گرم داره و اگر به چیزای گرم حساسین خصوصا تو تابستون با احتیاط مصرف کنین.

    چایی این صبحانه رو ما با مویز و یا کشمش میخوریم.چون بعد خوردن شیره ارده دیگه تمایلی به شیرینی نداریم

    لینک آموزشی تهیه ی مویز در منزل







    بفرمایین نون بربری با ارده و شیره
    همراه با چایی با عطر هل و گل محمدی
    عطرش خونه رو پر کرده

    جای شما خالی

    sara1, najmehkhatoon, Behjat و 35 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #636
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    حلوا ارده





    امروز میخواییم در مورد حلوا ارده حرف بزنیم.

    حلوا ارده غذایی بسیار مقوی است که مصرف آن بیشتر به صورت صبحانه*است و مواد تشکیل دهنده آن عبارت*اند از: کنجد، شکر، تخم مرغ، هل و چوبک. در ساخت حلوا ارده از کنجد سابیده که به آن ارده گفته می*شود و بصورت مایع می*باشد استفاده می*شود.


    همین طور که ذکر شد یکی از مواد تشکیل دهنده ی حلوا ارده؛ارده هست که به تفصیل در مورد ارده بحث کردیم.

    حلواارده*ای که در استان یزد بویژه در شهرستان اردکان (نوع پر روغن ) و زرقان (نوع کم روغن) تولید می*شود بدلیل اینکه فاقد هر گونه افزودنی شیمیایی است و هنوز به روش سنتی و تا حدودی دستی تولید می*شود، طعم و مزه آن طبیعی بوده و نسبت به حلواارده*ای که به روش صنعتی تولید می*گردد طرفداران بیشتری دارد.


    به طورکلی ما دو نوع حلواارده داریم؛ نوع اول، خمیری نسبتا سفت است و نوع دوم، خمیری کاملا سفت و شکل گرفته. نوع اول همان ارده هایی هستند که فقط با شکر ترکیب شده اند اما در نوع دوم، علاوه بر شکر، ماده ای به نام چوبک هم وجود دارد.
    چوبک، شیره گیاهی به همین نام است و اگر به ارده اضافه شود، آن را شیرین تر و سفت تر می کند. از آنجا که ذائقه بیشتر افراد هم طعم شیرین را برای خوراکی های صبحانه یا حتی دسرها می طلبد، تولیدکنندگان برای بهبود طعم حلواارده های خود از چوبک کمک می گیرند.


    ما همیشه حلوا ارده رو ارده و شیره ها رو از اردکان یزد تهیه میکنیم

    در تصویر دو نوع حلوا ارده رو براتون گذاشتم.

    نوع سفت حلوا ارده قالبی هست و باید با کمک کارد اون رو برش بزنیم و لقمه بگیریم.
    نوع نرم اون رو با قاشق برمیداریم و خیلی نرم و لطیفه
    اون برق روی کاسه رو میبینین؟
    نرم و شیرین و خوشمزه ست و عشق من اون لقمه های اولی هست که از روی ظرف برمیداریم و پر از پودر پسته هستن






    صبحانه ای با عطر گل محمدی و یادی از دیار یزد
    حلوا ارده(خصوصا نوع قالبی) رو شوهر من گاهی با پنیر میخوره و تو لقمه هاشم خیار میذاره.
    یه همخونی جالبی دارن با هم
    انگار گرمی حلوا ارده رو کمی تعدیل میکنه

    نکته:روی پنیر سیاه دونه زدم

    چایی های وعده ی صبح یه حس خاصی دارن...
    اصلا کتری ای که صبح جوش میاد با باقی وقتا فرق داره
    کلی حرف برای گفتن داره
    و چه زیباست این حس خاص و شور زندگی رو هر بار با یک عطر و رایحه ی زیبا از الطاف خداوندی همراه کنیم

    صبحانه ی امروز با عطر گل محمدی همراه بود
    جای شما خالی
    Behjat, sara1, آلیفاتیک و 35 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #637
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    پیتزای نون پنیر






    امروز پیتزای نون پنیر داریم

    پا شدم میز رو چیدم و کارای جانی رو انجام دادم تا همسرم نون بربری به دست اومد خونه
    با تیغ افتادم به جون نون
    البته برای اسراف نشدن نون، اول روی کاغذ یه دایره کشیدم و تا زدم ، یه برش رو چیدم
    بعد اون برش رو روی نون گذاشتم و زیر دو دقیقه تند تند با تیغ مخصوص کارهای آشپزی و شیرینی پزیم اون رو برش زدم.
    اینجور تلفات نون کمتر میشه

    بعد از اون روی نون پنیر زدم و سیاه دونه،گوجه گیلاسی،خیار ،نعنا و ریحون و مویز روی اون زدم.

    لینک آموزشی تهیه ی مویز در منزل

    با همین کارای کوچیک و ساده عشق و زیبایی رو به عزیزانتون هدیه بدین






    sara1, najmehkhatoon, Behjat و 40 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #638
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    نان پنیر و همراهانش






    شما چیا با نون پنیر میخورین؟
    یه کم از این عکسای این مدلی توی نت دیده بودم و خوشم اومد
    تصمیم گرفتم یه جشنواره ی نون پنیری برای صبحونه درست کنم

    نون تست رو برش زدم
    روش پنیر کشیدم و با موارد زیر همراهش کردم:

    -نان و پنیر و انواع مغز ها:
    گردو-بادام-فندق-بادام هندی-مغز تخمه گل افتابگردان-

    -نان و پنیر و خیار و گوجه و سبزی خوردن(نعنا،ریحون،تره،تربچ � و..)
    به این ترکیب نمک یا آب لیمو ترش بزنین دیگه ماااااه میشه


    -گاهی میتونیم نون پنیر ساده مون رو با یکی از موارد زیر طعمدار کنیم:
    سیاه دونه-زیره-پودر گل محمدی-کنجد-نعنا خشک و...


    -نون پنیر با انواع میوه ها هم خیلی میچسبه
    هر میوه در فصل خودش
    من همه جوره ش رو امتحان کردم

    هندوانه-طالبی-گرمک-زردآلو-موز-توت فرنگی-کیوی-انگور-گلابی و...









    sara1, najmehkhatoon, Behjat و 37 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #639
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    عسل با انواع مغز ها






    صبحانه ی امروز رو با عسل درجه یک و عالی شروع کردیم

    نون عسل رو برای صبحونه یا سحری امتحان کردین؟
    سحری مورد علاقه ی من همینه
    ینی اینو میخورم تا شب سیرم


    نون سنگک و عسل در ترکیب با انواع مغز ها همراه با چایی دارچین خوش عطر
    همینا برای یک عمر شکر نعمت و شاد بودن و لذت بردن از زیبایی های زندگی بسه

    لینک آموزشی تهیه ی مویز در منزل

    لینک آموزشی تهیه ی دمنوش دارچین



    sara1, najmehkhatoon, Behjat و 36 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #640
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86563
    پسند کرده
    75937

    ویترین مدال ها

    خامه و همراهانش

    امروز یه صبح گل گلی رو آغاز کردیم.

    خامه و..؟
    خامه رو معمولا در ترکیب با یه شیرین کننده میخورن
    اون شیرین کننده میتونه شکر،عسل،انواع مربا و یا مارمالاد و یا حتی شربت غلیظ شده باشه


    عشق بنده خامه عسل و گردو و خامه و مربای آلبالو هست
    در اینجا مربای کامکوات،مربای به،عسل،گردو و شکر رو سر سفره گذاشتم.
    چایی با لیمو شکری
    شیر در ترکیب با عسل مقوی و خوشمزه

    من همیشه سعی میکنم شیر رو در ترکیب با میوه و یا یه ماده غذایی سر سفره بیارم.

    از خوردن چایی یا مربای کامکوات و یا لیمو شکری غافل نشین که خییییلی عالی هستن



    لینک اموزشی تهیه ی معجون لیمویی

    لینک اموزشی تهیه ی مربای به

    لینک اموزشی تهیه مربای کامکوات

    لینک اموزشی نحوه ی ساختن دستمال سفره به شکل گل







    sara1, najmehkhatoon, Behjat و 42 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 80 از 103 نخستنخست ... 707778798081828390 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما