نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree17Likes
  • 1 Post By eli jun
  • 1 Post By zohre.a
  • 1 Post By zohre.a
  • 3 Post By fargol20
  • 4 Post By مامان حلما جون
  • 7 Post By گوگوجی

موضوع: شیرینی قندی قزوین

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    شیرینی قندی قزوین

    شیرینی قندی



    روغن قنادی 240 گ
    پدر شکر 180گ
    زرده تخم مرغ 4 عدد
    آرد سفید 320 گ
    آرد برنج 240 گ
    گلاب 100 میلی لیتر
    پودر کاکائو 4 ق مربا خوری
    زعفران آب کرده 3 ق مربا خوری

    روغن و پودر شکر و زرده های تخم مرغ را با هم زن به مدت دودقیقه هم بزنید. آرد سفید و آرد برنج را افزوده و در آخر گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دوم زعفران را افزوده و مخلوط کنید. از هر خمیر گلوله های کوچک جدا کرده و پس از گرد کردن در کنار هم قرار دهید . وسط شیرینی را با برس سفیده تخم مرغ زده و با پودر پسته تزئین کنید
    مدت پخت 15 دقیقه با حرارت 180درجه سانتی گراد
    ترنم63 این نوشته را پسندیده.
    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,250
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16920
    پسند کرده
    12014

    شیرینی قندی قزوین

    شیرینی قندی قزوین

    مواد لازم:آرد 1 کیلو--پودر شکر500 گرم--روغن جامد 500 گرم--پودر هل 1 ق. م--

    بکینگ پودر 1 ق.م-- کنجد یا پودر پسته برای تزئین

    روغن و پودر هل را با دست مالش می دهیم و مخلوط می کنیم تا روغن یکدست

    شود.پودر شکر را کم کم افزوده و مخلوط می کنیم.آرد را الک می کنیم و کم کم اضافه

    می کنیم و خوب ورز می دهیم.خمیر را 4-5 ساعت استراحت می دهیم.بعد دوباره ورز

    می دهیم.در دست به اندازه فندق گرد می کنیم و در کنجد یا پودر پسته می زنیم.

    در فری که از یکربع قبل با دمای 170 درجه گرم کرده ایم و در طبقه وسط قرار

    می دهیم تا زیر شیرینی طلایی شود.

    نام: شیرینی قندی.jpg نمایش: 10179 اندازه: 101.4 کیلو بایت

    نام: SDC12715.jpg نمایش: 9828 اندازه: 100.8 کیلو بایت

    این شیرینی ،از شیرینی های سنتی شهر قزوینه.و معمولاً برای نوروز درستش

    می کنن.من نیمی از خمیرو کاکائویی کردم.و بکینگ پودر خیلی کم زدم.

    من از ایده های لازیکا یاد گرفتم و خیلی هم خوشمزه شد.
    ترنم63 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,250
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16920
    پسند کرده
    12014
    شیرینی قندی قزوینی :http://mamisite.com/forum/t3410.html

    نام: 20140310_143324.jpg نمایش: 7545 اندازه: 97.5 کیلو بایت
    یه سینی هم کاکائویی درست کردم.

    نام: 20140310_185326.jpg نمایش: 3732 اندازه: 92.9 کیلو بایت
    قالب هم نزدم.با دست شکل دادم بهشون.
    ترنم63 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینادخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    703
    پسند کرده
    960
    شیرینی قندی قزوینی
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۲۲۴_۱۸۵۸۴.jpg نمایش: 2822 اندازه: 107.8 کیلو بایت
    در برابرم مشت میکنی...
    می پرسی گل یا پوچ؟
    در دلم میگویم : فقط دستانت.....

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    719
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2084
    پسند کرده
    397

    ویترین مدال ها

    اینم واسه اولین بار
    قندی قزوینی
    کمی خشک هستن اما با چای خوشمزه میشه و میچسبه:)
    http://mamisite.com/forum/t3410.html
    نام: shii (4).jpg نمایش: 1661 اندازه: 95.5 کیلو بایت
    عطر سیب, ترنم63 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    554
    پسند کرده
    283
    سلام منم واسه اولین بار شیرینی قندی قزوین و درست کردم که اولین تجربه ای بود که بی نقصصص بود واقعا خوشمزه و پودریو عااالی عیینه نمونه قنادیش شده بود ...دستورشو از سایت سوران برداشتم اما دیدم که دوسته عزیزتو صفحه اول همین تاپیک هم دستورشو گذاشتن که مشابه هم هستن...
    نام: img1484856286974.jpg نمایش: 764 اندازه: 121.4 کیلو بایت
    من 3ساعت گذاشتم استراحت کرد..کلی ذوق کردم
    زبرجد, عطر سیب, ترنم63 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    641
    پسند شده
    10833
    پسند کرده
    7041

    ویترین مدال ها

    نان قندی قزوین دستور استاد صرافهای عزیز
    روغن جامد 500 گرم
    پودر قند 500 گرم
    ب پ 1ق چ
    آرد یک کیلو
    پودر هل 1 ق س
    خشخاش مقداری برای تزیین

    روغن جامد رو با آرد و ب پ مخلوط می کنیم کمی با همزن می زنیم و سپس با دست مخلوط می کنیم تا کاملا نرم و پفکی بشه.پودر قند و پودر هل رو اضافه می کنیم و با کف دست ماساژ می دیم تا کاملا نرم بشه. از خمیر گلوله هایی به وزن 6 گرم در دست گرد کنید داخل خشخاش بزنید و در سینی فر بچینید. خمیر رو در فر کاملا داغ 190 درجه حدود 12 دقیقه بپزید.
    نکته: این شیرینی حتما باید در اواسط پخت ترک بخوره و برای رسیدن به نتیجه مطلوب دو نکته خیلی مهمه اول حرارت بالای فر و دوم ترتیب ترکیب مواد با هم .

    bh56, mitra40, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما