نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree4Likes
  • 1 Post By zardin
  • 1 Post By zardin
  • 1 Post By zardin
  • 1 Post By monajoon

موضوع: شیرینی مغزدار گردو و کارامل

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168

    شیرینی مغزدار گردو و کارامل

    شیرین مغزدار گردو و کارامل(صالحه دردایی از ماهنامه هنر آشپزی شماره 81)

    [/IMG]
    مواد لازم خمیر :
    کره 50 g
    مارگار ین 150 g
    پودر قند 50 g
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    پودر وانیل خالص یک هشتم ق چ
    ماست 20 ml
    bp یک چهارم ق چ سرپر
    آردحدود 280 g
    کنجد کمی در صورت تمایل


    مواد میانی:
    گردو سه چهارم پیمانه (ترجیحا تست شده)
    شکر قهوه ای 3 ق س
    عسل 2 ق س
    شیر(آّب یا غرق بهار نارنج) یک تا 2 ق چ
    دارچین یک چهارم ق چ
    رنده پوست پرتقال حدود یک پرتقال متوسط
    پودر وانیل خالص یک هشتم ق چ
    نمک یک پنسه


    ابتدا خمیر را به این ترتیب آماده کنید . کره و مارگارین و پودر قند الک شده را حدود یک تا دو دقیقه با همزن برقی بزنید سپس یک عدد از زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مواد را مجددا کمی هم بزنید تا جذب هم شوند . ماست رانیز افزوده و مواد را کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید پس از آن bp و آرد را اضافه کرده و مواد را با دست به خورد هم بدهید . مواد را ورز ندهید و فقط در حد یکدست شدن و جمع شدن خمیر کافی است .اگر خمیر خیلی چسبناک است 2 تا 3 ق س آرد مازاد را میتوانید مصرف کنید . خمیر را با کیسه نایلونی پوشانده و نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید در این حین مواد میانی را آماده کنید.
    برای بو دادن گردو، آنها را در سینی فر ریخته و در فر گازی گرم شده با دمای 180 (160 در مورد فرهای برقی با فن روشن) به مدت حدود 10 دقیقه تست کنید .سپس آنها را کنترل کنید تا کمی عطر انها بلند شود ولی چندان تغییر رنگ نداده و نسوزد .تمام مواد میانی را در محفظه دستگاه غذاساز ریخته و چند لحطه روشن کنید تا گردوها خرد شوند.دقت کنیدکه نباید گردوها پودر شوند. در صورت عدم دسترسی به غذاساز میتوانید گردوها را در کیسه نایلونی تمیز ریخته و وردنه را روی آنها بغلطانید تا نیمکوب شوند به اندازه عدس. سپس تمام مواد را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید . برای بهتر به خورد هم رفتن مواد میتوانید عسل را کمی گرم کنید .میزان آّ(شیر) بستگی به غلظت مواد دارد و نهایتا نباید بیش از 2 ق چ مصرف شود.

    حال خمیر را از یخچال خارج کنید و اگر خیلی سفت شده چند دقیقه در دمای محیط بدون ورز دادن اجازه دهید تا نرم شود . خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه بین دو قطعه کیسه نایلونی یا کاغذ روغنی که کمی آرد پاشی شده است به ضخامت 2 تا 3 میلی متری با وردنه باز کنید . روی یکی از خمیرهای باز شده با قالب دلخواه نقش بیندازید بطوریکه خمیر بریده نشود اما حدود قالب مشخص گردد وسط قسمت نقش انداخته مقدار خیلی کم از مواد میانی را پهن کنید سپس خمیر باز شده دوم را به آرامی روی آن ها قرار داده و با دست حدود مواد میانی را کمی فشار دهید و سپس خمیر را قالب بزنید البته در صورت عدم تمایل به روش مذکور میتوانید گلوله از خمیر(کوچکتر از گردو) را برداشته و کمی میان آنرا گود کرده و کمی از مواد میانی در آن قرار دهید سپس خمیر را جمع کرده تا مواد میانی پوشیده شود و فرم بیضی کوچکی به آن بدهید دقت کنید که ضخامت خمیر دور مواد میانی زیاد نباشد .
    شیرینی ها را به سینی فر چرب نشده منتقل کرده و با زرده تخم مرغ باقی مانده رومال کنید و کمی کنجد بپاشید . شیرینی را به مدت حدود 10 دقیقه تا یک ربع در فر از پیش گرم شده با دمای 180 (160 برای فرهای مجهز به کانوکشن) در طبقه وسط یا یک طبقه بالاتر طبخ کنید تا روی شیرینی ها طلایی شود.

    - این شیرینی حدود 10 روز در ظرف دربسته خارج از یخچال قابل نگهداری است.
    - برای این که شیرینی ها زیبا شوند باید آنها را ظریف تهیه کنید.
    - مواد میانی را بیش از حد قرار ندهید زیرا از شیرینی بیرون میریزد.
    - در بعضی از فرها ممکن است لازم باشد پس از طی ده دقیقه از زمان پخت گریل فر را روشن کنید تا شیرینی رنگ بگیرد . در صورت تمایل کمی زغفران و یک ق چ پودر قند نیز میتوان به زرده رومال اضافه کنید.
    - در صورت عدم دسترسی به شکر قهوه ای جایگزینی آن با شکر سفید بلامانع است . دقت داشته باشید که نوع ادویه بنا به ذائقه قابل تغییر است و میتوان از هل یا جوز هندی نیز استفاده کرد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168
    سمیه جان ، اگر دوست دارید شیرینی این چنینی درست کنید،پیشنهاد میکنم شیرینی مقزدار گردو و کارامل خانم دردایی رو درست کنید ، واقعا خوشمزه و خوش قلق و خوش عطر هست .
    این شیرینی ،شیرینی ثابت سینی نوروزم هست.


    نام: مغزدارگردو و کارامل5.jpg نمایش: 7032 اندازه: 84.9 کیلو بایت


    نام: مغزدارگردو و کارامل1.jpg نمایش: 7084 اندازه: 83.4 کیلو بایت


    نام: مغزدار گردوو کارامل3.jpg نمایش: 6730 اندازه: 97.5 کیلو بایت


    ماهنامه هنر آشپزی شماره 81

    مواد لازم خمیر :
    کره 50 g
    مارگار ین 150 g
    پودر قند 50 g
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    پودر وانیل خالص یک هشتم ق چ
    ماست 20 ml
    bp یک چهارم ق چ سرپر
    آردحدود 280 g
    کنجد کمی در صورت تمایل


    مواد میانی:
    گردو سه چهارم پیمانه (ترجیحا تست شده)
    شکر قهوه ای 3 ق س
    عسل 2 ق س
    شیر(آّب یا غرق بهار نارنج) یک تا 2 ق چ
    دارچین یک چهارم ق چ
    رنده پوست پرتقال حدود یک پرتقال متوسط
    پودر وانیل خالص یک هشتم ق چ
    نمک یک پنسه


    ابتدا خمیر را به این ترتیب آماده کنید . کره و مارگارین و پودر قند الک شده را حدود یک تا دو دقیقه با همزن برقی بزنید سپس یک عدد از زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مواد را مجددا کمی هم بزنید تا جذب هم شوند . ماست رانیز افزوده و مواد را کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید پس از آن bp و آرد را اضافه کرده و مواد را با دست به خورد هم بدهید . مواد را ورز ندهید و فقط در حد یکدست شدن و جمع شدن خمیر کافی است .اگر خمیر خیلی چسبناک است 2 تا 3 ق س آرد مازاد را میتوانید مصرف کنید . خمیر را با کیسه نایلونی پوشانده و نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید در این حین مواد میانی را آماده کنید.
    برای بو دادن گردو، آنها را در سینی فر ریخته و در فر گازی گرم شده با دمای 180 (160 در مورد فرهای برقی با فن روشن) به مدت حدود 10 دقیقه تست کنید .سپس آنها را کنترل کنید تا کمی عطر انها بلند شود ولی چندان تغییر رنگ نداده و نسوزد .تمام مواد میانی را در محفظه دستگاه غذاساز ریخته و چند لحطه روشن کنید تا گردوها خرد شوند.دقت کنیدکه نباید گردوها پودر شوند. در صورت عدم دسترسی به غذاساز میتوانید گردوها را در کیسه نایلونی تمیز ریخته و وردنه را روی آنها بغلطانید تا نیمکوب شوند به اندازه عدس. سپس تمام مواد را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید . برای بهتر به خورد هم رفتن مواد میتوانید عسل را کمی گرم کنید .میزان آّ(شیر) بستگی به غلظت مواد دارد و نهایتا نباید بیش از 2 ق چ مصرف شود.

    حال خمیر را از یخچال خارج کنید و اگر خیلی سفت شده چند دقیقه در دمای محیط بدون ورز دادن اجازه دهید تا نرم شود . خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه بین دو قطعه کیسه نایلونی یا کاغذ روغنی که کمی آرد پاشی شده است به ضخامت 2 تا 3 میلی متری با وردنه باز کنید . روی یکی از خمیرهای باز شده با قالب دلخواه نقش بیندازید بطوریکه خمیر بریده نشود اما حدود قالب مشخص گردد وسط قسمت نقش انداخته مقدار خیلی کم از مواد میانی را پهن کنید سپس خمیر باز شده دوم را به آرامی روی آن ها قرار داده و با دست حدود مواد میانی را کمی فشار دهید و سپس خمیر را قالب بزنید البته در صورت عدم تمایل به روش مذکور میتوانید گلوله از خمیر(کوچکتر از گردو) را برداشته و کمی میان آنرا گود کرده و کمی از مواد میانی در آن قرار دهید سپس خمیر را جمع کرده تا مواد میانی پوشیده شود و فرم بیضی کوچکی به آن بدهید دقت کنید که ضخامت خمیر دور مواد میانی زیاد نباشد .
    شیرینی ها را به سینی فر چرب نشده منتقل کرده و با زرده تخم مرغ باقی مانده رومال کنید و کمی کنجد بپاشید . شیرینی را به مدت حدود 10 دقیقه تا یک ربع در فر از پیش گرم شده با دمای 180 (160 برای فرهای مجهز به کانوکشن) در طبقه وسط یا یک طبقه بالاتر طبخ کنید تا روی شیرینی ها طلایی شود.

    - این شیرینی حدود 10 روز در ظرف دربسته خارج از یخچال قابل نگهداری است.
    - برای این که شیرینی ها زیبا شوند باید آنها را ظریف تهیه کنید.
    - مواد میانی را بیش از حد قرار ندهید زیرا از شیرینی بیرون میریزد.
    - در بعضی از فرها ممکن است لازم باشد پس از طی ده دقیقه از زمان پخت گریل فر را روشن کنید تا شیرینی رنگ بگیرد . در صورت تمایل کمی زغفران و یک ق چ پودر قند نیز میتوان به زرده رومال اضافه کنید.
    - در صورت عدم دسترسی به شکر قهوه ای جایگزینی آن با شکر سفید بلامانع است . دقت داشته باشید که نوع ادویه بنا به ذائقه قابل تغییر است و میتوان از هل یا جوز هندی نیز استفاده کرد.
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۲/۱۲/۰۵ در ساعت ۰۹:۴۸ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168
    شیرینی مغزدار گردو و کارامل

    نام: 140320144122.jpg نمایش: 3950 اندازه: 95.5 کیلو بایت

    نام: 140320144123.jpg نمایش: 3562 اندازه: 84.5 کیلو بایت

    نام: 140320144124.jpg نمایش: 3535 اندازه: 88.8 کیلو بایت

    نام: 140320144127.jpg نمایش: 3501 اندازه: 85.0 کیلو بایت

    نام: 140320144130.jpg نمایش: 3524 اندازه: 98.0 کیلو بایت

    شیرینی مغزدار گردو و کارامل
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    شیرینی گردویی کاراملی
    ممنون زردین جون من مجله رو داشتم ولی از شما انگیزه گرفتم واسه پختنش .خوب بود ولی من پوست پرتقال یادم رفت که فکر کنم بهتر میشد
    نام: DSC04710.JPG نمایش: 2607 اندازه: 64.9 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sOhEiLa71 آواتار ها
    سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    401
    پسند شده
    13801
    پسند کرده
    29707
    شیرینی مغزدار گردو و کارامل با دستوری که زهرا خانوم عزیزم گذاشتند
    شیرینی مغزدار گردو و کارامل


    با نصف مواد درست کردم که 28 تا شیرینی با این سایز داشتم
    خمیرش کمی به دست میچسبید که یکی دو قاشق آرد اضافه کردم و گذاشتمش نیم ساعت تو یخچال ولی بعد از بیرون آوردن تو یخچال دیدم باز هم کمی میچسبه. باز هم حدود یک قاشق آرد اضافه کردم و دوباره گذاشتم کمی تو یخچال استراحت کنه. البته این آردهای اضافی برای من دلیل داشت. چون من حواسم پرت شد و یک زرده تخم مرغ کامل ریختم در حالی که باید نصف زرده رو میریختم. بعد پاکت فریزر انداختم پشت یک سینی و آرد پاشیدم و قالب زدم. قالب که میزدم روی نصفشون مواد میریختم و بر روی نصفشون هم نمی ریختم و برمی گردوندمش روی اون یکی که مواد نریخته بودم. و با دست کناره هاش رو کمی فشار میدادم تا به هم بچسبن
    برای روی شیرینی هم از زرده تخم مرغ و کمی زعفرون اضافه کردم. ولی خب به نظرم روش باید خوشرنگ تر میشد اما نمیدونم چرا نشد
    بافت شیرینی بسیار نرم و عالی بود. مواد میانی هم طعم و بوی بسیار خوبی داشتن و فقط چون من شکر قهوه ای نداشتم شکر سفید استفاده کردم. برای عید حتماً این شیرینی رو درست میکنم و قول میدم دیگه انقدر حرف نزنم

    نام: IMG_7253.jpg نمایش: 2447 اندازه: 102.2 کیلو بایت

    دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور


  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهراد و مهرسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    438
    پسند کرده
    339
    شیرینی مغزدار با دستور زرین جون اولین بار بود درست کردم مزه شیرینی کره ای رو میده . ولی دفعه دیگه توش رنده پوست پوست پرتقال نمیریزم وسطشم شکلات سفید رو رنگ قرمز زدم شد صورتی

    ویرایش توسط مامی مهراد و مهرسا : ۱۳۹۵/۰۱/۰۸ در ساعت ۱۲:۵۷ بعد از ظهر

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168
    شیرینی مغزدار گردو و کارامل





    شیرینی مغزدار گردو و کارامل

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما