نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree5Likes
  • 1 Post By mami mahdis
  • 1 Post By somi66
  • 1 Post By mamyzahra
  • 1 Post By Behjat
  • 1 Post By 221162

موضوع: شیرینی رویال بادامی

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796

    شیرینی رویال بادامی



    شیرینی رویال بادامی از مجله هنر آشپزی خانم صالحه دردائی
    مواد لازم برای حدود 50 قطعه:
    بادام درختی با پوست: 150گرم (از نوع سفت خارجی استفاده نکنید)
    بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری،کمی سرپر
    آرد گندم سفید قنادی: 200 گرم
    نشاسته ذرت : 10 گرم
    روغن جامد یا صاف قنادی : 25 گرم
    کره به دمای محیط رسیده : 100 گرم
    پودر قند الک شده : 50 گرم
    تحم مرغ : یک عدد
    وانیل پودری خالص: یک هشتم قاشق چایخوری
    شکلات ترجیحا نیمه شیرین ( حداکثر حدود 70 درصد) : حدود 200 گرم
    روغن مایع : 1 تا 2 قاشق چایخوری
    خلال بادام خرد و تست شده کمی برای بزیین
    روش تهیه: بادام ها را در سینی فر ریخته و به مدت 10 تا15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید تا برشته شود و اگر آنها را به دو نیم کردید مغز بادام از سفیدی خارج و رنک طلایی روشن شود. سپس 25 گرم از آن ها را توسط رنده های دستی گردان یا وسایل مشابه آسیاب کنید تا به صورت پودر در آید.. مابقی بادام را برای مغز شیرینی نگاه دارید.بهتر است بیکینگ پودر را با 180 گرم از آرد و نشاسته ذرت دو تا سه بار الک کنید . روغن جامد ،کره نرم و پودر قند را با همزن حدود 5 تا6 دقیقه بزنید تا سفید رنگ شود ،تخم مرغ و وانیل را اصافه کرده و 4 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید.. مخلوط آرد و بادام پودر شده را بیفزایید و در حد مخلوط شدن و یک دست شدن با لیسک با هم مخلوط کنید .در صورت نیاز مابقی آرد را نیز بیفزایید(عموما نیاز نیست ). اگر خمیر چسبندگی دارد به مدت نیم تا یک ساعت با پوشش در یخچال استراحت دهید. سپس آن را به گلوله های حدود 8 گرمی تقسیم کنید و هر گلوله را به دور یک عدد بادام تست شده کامل یا نیمه شده از طول بپیچید و با دست به آن ها فرم بیضی دهیدبا طول تقریبی 4 سانت و در سینی فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه ( 160 درجه کانوکشن) به مدت تقریبی 15 تا 20 بقیقه قرار دهید تا پخته،لبه ها طلایی و ترد شوند. پخت ناکافی این شیرینی علاوه بر ابنکه بافت شیرینی را نرم می کند ضمنا ماندگاری آن را نیز کم می کند.
    شکلات را به همراه روغن کایع در ماکروویو یا روی بخار آب ذوب کنید و شیرینی ها را در شکلات ذوب کرده انداخته وبا کمک یک چنگال آن را خارج کنید شکلات اضافه را بگیرید و در کپسول کاغذی کوچک قرار دهید. (من چون کپسول نداشت روی کاغذ روغنی گذاشتم وقتی بست جداش کردم) .فبل از اینکه شکلات ببندد خرده بادام یا شکلات برنجی رنگی روی آن بپاشید .
    شیرینی ها را می توانید در ظرف در بسته داخل یخچال به مدت حدود 1 ماه و یا حداقل دو هفته خارج از یخچال نگه داری کنید . خمیر خام این شیرینی و با شیرینی های فرم داده خام نیز به مدت یک هفته در فریزر قابل نگه داری است.
    نکته:
    1. این دستور 195 گرم کربوهیدرات ، 60 گرم پروتئین ،215 گرم چربی و 2955 کیلوکالری انرژی دارد.
    2. این شیرینی به طور سنتی در کپسول های کاغذی تیره رنگ سرو می شود.
    3 نوع دیگر این شیرینی را با پودر و مغزی فندق به شکل گرد تهیه میکنند و به خمیر شیرینی نیز 2 قاشق چایخوری نسکافه می افزایند، سپس آن را در شکلات سفید ذوب شده غلتانده و در کپسول کاغذی قرار می دهند و روی آن خرده فندق برشته شده می پاشند.

    *من چند تا شو با پودر قند تزیین کردم که با شکلات خوشمزه تر بود برای دفعه بعد یکم پودر قند توی دستور رو بیشتر میریزم
    *دقیقا نمی دونم موقع درست کردن این شیرینی کپسولهای مینی مافینم سیاهمو کجا گذاشته بودم ! برای اینکه کارم تمیز در بیاد وقتی شیرینیها رو توی شکلات زدم اونارو روی یه کاغذ روغنی گذاشتم بعد که یکم خودشو گرفت اونها رو توی کپسول گذاشتم!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somi66 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    994
    پسند کرده
    969
    شیرینی تزیین شده و اماده
    نام: Photo0314.jpg نمایش: 6634 اندازه: 49.9 کیلو بایت

    شیرینی قبل از پخت
    نام: Photo0302.jpg نمایش: 6704 اندازه: 82.0 کیلو بایت

    شیرینی بعد از پخت
    نام: Photo0304.jpg نمایش: 6861 اندازه: 68.4 کیلو بایت

    رویال بادامی
    بادام درختی 100گ
    بیکینگ پودر1/4ق چ
    آرد سفید200گ
    نشاسته ذرت 10گ
    روغن جامد25گ
    کره نرم100گ
    پودر قند 50گ
    تخم مرغ1
    وانیلین1/8 ق چ
    شکلات ذوب شده200گ
    خلال بادام تست و خرد شده کمی
    بادام هارو 20دقیقه تو فر 180درجه تست میکنیم و25گرمشو اسیاب میکنیم
    روغن و کره ووانیلین و پودر قند رو3دقیقه با همزن برقی میزنیم
    تخم مرغ رو میریزیم مجدد3دقیقه همش میزنیم
    در اخر پودر بادوم و مخلوط ارد سفید وذرت وبیکینگ پودرو میریزیم خمیر شاید یکم چسبنده باشه نیم ساعت میذاریمش یخچال
    از خمیر گلوله های 9گرمی برداشته یا باندازه 1ق چ وسطش یه مغز بادومه تست شده گذاشته به شکل بیضی تقریبا4سانتی درش اورده توی سینی دارای کاغذ روغنی چیده و در فر180درجه به مدت تقریبی 20دقیقه میپزیمش
    بعد از سرد شدن در شکلات ذوب شده انداخته و در نهایت با خلال بادوم تست و خرد شده تزیینش میکنیم
    من از شکلات تبلت تلخ پارمیدا استفاده کردم
    دستورش ازخانم دردایی هست
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    182
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    315
    پسند کرده
    105
    من شيرينى رويال بادم را درست کردم خوش طعم بود البته من نتونستم تمييز درشون بيارم يک اندازه دراوردنشون سخت بود
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دلي که نشد خانه ى ياس نرگس خراب است وويران صفايي ندارد...

  4. #4
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    شیرینی رویال بادامی از هنر آشپزی که سمیه جون دستورش رو اینجا گذاشتن



    نام: رویال بادام.jpg نمایش: 3288 اندازه: 92.9 کیلو بایت

    خوشمزه بود و تا 15 روز نرم و تازه مونده بود من از شکلات تلخ پارمیدا استفاده کردم
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    اکرم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    388
    پسند کرده
    513
    منم شیرینی رویال بادام رو درست کردم خیلی عالی بود

    نام: Image308.jpg نمایش: 2361 اندازه: 100.5 کیلو بایت

    نام: Image301.jpg نمایش: 2307 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476
    شیرینی رویال بادامی
    این شیرینی هم خیلی خوشمزه و متفاوت بود و ازش استقبال شد
    فقط من به جای اینکه خمیرش رو به شکل بیضی و کشیده فرم بدم گرد و کوچکتر درست کردم .


    نام: DSC03069.jpg نمایش: 979 اندازه: 107.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط mami zahra : ۱۳۹۵/۰۱/۱۴ در ساعت ۰۹:۵۶ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن لینک دستور
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما