نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree45Likes

موضوع: شیرینی نواری زعفرانی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 17
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796

    شیرینی نواری زعفرانی

    بیسکویت نواری زعفرانی

    خانم صالحه دردایی(هنر قنادی)


    کره(یا مارگارین یا مخلوط هر دو)................. 100گرم

    روغن مایع بدون عطر و طعم .....................25گرم

    پودر قند الک شده................................. 60گرم

    محلول زعفران دم شده.....................1/2 ق چ

    پودر هل نرم................................1/4 ق چ

    شیر خشک قنادی...........................10 گرم

    نشاسته ذرت قنادی (آرد ذرت سفید)................ 25 گرم

    زرده تخم مرغ ........................ 1 عدد

    آرد قنادی ...............حدود 150 گرم

    پودر پسته......................کمی جهت تزئین

    _کره یا مارگارین را خرد کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود...............کره را

    ذوب نکنید .................و کنار منبع حرارتی قرار ندهید.....................اجازه دهید خودبه خود

    کاملا نرم شود زیرا این شیرینی با قیف فرم داده می شود................. و رد این گونه

    شیرینی ها بهتر است کره کاملا نرم شود ......................تا بعداً در حین خارج شدن از قیف

    مشکل نداشته باشید.

    _کره نرم را به همراه پودر قند 3 تا 5 دقیقه با همزن برقی دستی( یا 7 تا 10دقیقه با همزن

    کاسه دار) هم بزنید ...................ودر حین هم زدن 2 یا 3 بار همزن را خاموش کرده و اطراف

    کاسه با لیسک جمع کرده و به مرکز بیاورید .

    _سپس روغن مایع را اضافه کنید .............کمی مواد شل می شوند ...........مواد را هم

    بزنید تا مجددا مخلوط سفت و خامه ای حاصل گردد................ به طور کلی در شیرینی

    هایی که با قیف فرم داده می شود............... مدت هم زدن مخلوط کره و پودر قند از

    شیرینی های قالب زدنی طولانی تر است .

    _زرده تخم مرغ +هل +زعفران ( که نباید غلیظ و خمیری باشد ) را افزوده و هم بزنید در حدی

    که مواد یک دست و جذب هم شود

    _شیر خشک را اضافه کرده و هم بزنید.

    _آرد و نشاسته ذرت از پیش الک شده را اضافه کرده و با لیسک مواد را به خورد هم دهید و

    زیاد هم نزنید.

    _در صورتی که طعم زعفران و هل را نمی پسندید به جای هل و زعفران از محلول قهوه فوری

    و دارچین و یا وانیل مایع استفاده کنید .

    _مواد را بلافاصله بعد از اماده شدن در قیف ضخیم با ماسوره طرح زیگزاگی (astar- ribbon) به

    طول دهانه 2/5 سانتی متر یا.................... خمیر ریز با شکل و سایز مشابه ریخته و خمیر

    را به صورت نوارهای به طول دلخواه(حداقل5 سانتی متر) .................و با فاصله از هم در

    سینی فر فرم دهید.......... و روی آن پودر پسته و در صورت تمایل کمی شکر بپاشید .

    میتوانید نوار خمیری را بصورت یک تکه و بلند در سینی بریزید و با کاردک آغشته به آرد آن ها را

    به طول دلخواه ببرید .

    _سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه کانونشنال (20

    درجه کمتر برای فرهای مجهز به کانوکشن) در طبقه وسطقرار داده تا بیسکویتها پخته و اطراف

    و انتهای آنها طلایی رنگ شود .

    _پخت ناکافی علاوه بر اینکه مانع ایجاد بافت بیسکویتی و ترد میگردد همچنین ماندگاری

    بیسکویتها را پایین می آورد.

    _پس از خارج کردن سینی از فر چند لحظه صبر کنید و سپس با یک کاردک شیرینی ها را از

    سینی جدا کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود سپس سرو کنید.

    _با این میزان مواد 40 عدد بیسکویت تهیه میشود . که یک هفته در ظرف در بسته در دمای

    محیط و تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد .


    در شیرینهایی که با قیف و ماسوره فرم داده میشود.................. مشکل رایج خارج نشدن

    مواد از قیف است که گاه مواد سفت می شوند............. اگر اندازه گیری دقیق

    باشد................ کره به حد کافی نرم شده باشد .................و به مدت کافی هم زده

    شود.............. آرد مصرفی بسیار نرم ، سبک ،لطیف و مخصوص قنادی باشد

    .................مواد بلافاصله پس از تهیه فرم داده شوند.................. احتمال بروز این مشکل

    حداقل میگردد و بهتر است بار اول 1 تا 2 قاشق آخر ارد را با احتیاط اضافه کنید

    ....................و به این مطلب هم توجه کنید که اگر آرد شیرینهای کره ای کم باشد

    نیز.................. شیرینی در فر وار رفته و پخش میشود .

    خمیر این گونه شیرینی ها اگر........................ احیاناً سفت شوند چاره ای جز افزودن

    تدریجی اندکی ماست به خمیر..................... یا تهیه مجدد خمیر با .................آرد کمتر و

    مخلوط کردن دو خمیر با هم .........................برای اصلاح خمیر نهایی و یا به کل

    ........................صرف نظر کردن از فرم دهی با قیف ندارند................ به طوریکه خمیر را

    در یخچال قرار داده تا خنک شود.................. سپس به ضخامت 3 میلی متر بین دو کیسه

    نایلونی باز نمود و قالب زد .................. در هر حال از افزودن آب به خمیر جداً خودداری شود.
    نام: بیسکویت نواری ز&#1.jpg نمایش: 7816 اندازه: 91.3 کیلو بایت
    این بیسکویت واقعا خوش طعمه من مقدار زعفران و هل رو بیشتر ریختم(حدودا 2 برابر) ..........توی ست ماسوره هام 1 دونه دارم که همون شکلی بود که توی دستور ارائه شده بود .................ولی به جای 2/5 سانت 1/5 سانت بود............ منم سعی کردم 2 ت 2 تا کنار هم توی سینی بزارم............ به نظرم طعم خیلی خوبی میداد هم ساده با عطر و طعم شیرینی سنتی هل و زعفران.
    راستی خمیرم یه مقدار سفت شد منم 1 ق غ خوری ماست خامه ای سون اضافه کردم .
    نام: DSC01515.jpg نمایش: 7463 اندازه: 105.8 کیلو بایت
    نام: DSC01516.jpg نمایش: 7475 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    نام: DSC01514.jpg نمایش: 7263 اندازه: 114.1 کیلو بایت
    نام: DSC01518.jpg نمایش: 7731 اندازه: 69.3 کیلو بایت

    اینم عکس مجله برای شفاف سازی و ماسوره خودم که توی عکس آخر گذاشتم.
    ویرایش توسط mami mahdis : ۱۳۹۲/۱۲/۲۱ در ساعت ۰۱:۴۳ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن عکس
    m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    531
    میزان امتیاز
    142
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    898

    ویترین مدال ها

    بیسکویت نواری زعفرانی از خانم صالحه دردایی عزیز که واقعا عالی بود و یه جورایی مزه سوهان قم می داد.

    نام: IMG_1602_Snapseed.jpg نمایش: 11133 اندازه: 100.3 کیلو بایت

    دستور باتشکرازمهرانه جان:


    مواد لازم :

    *********************
    کره یا مارگارین یا مخلوط هر دو : 100 گرم

    روغن مایع بدون طعم و بو : 25 گرم

    پودر قند الک شده : 60 گرم

    محلول زعفران دم شده : یک دوم قاشق چایخوری

    پودر هل نرم : یک چهارم قاشق چایخوری

    شیر خشک قنادی : 10 گرم

    نشاسته ذرت ( سفید رنگ ) : 25 گرم

    زرده تخم مرغ : 1 عدد

    آرد قنادی : حدود 150 گرم

    پودر پسته : کمی جهت تزیین

    طرز تهیه :

    *********************

    کره یا مارگارین را خرد کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود . کره را ذوب نکنید و کنار منبع حرارتی نگذارید اجازه دهید خودبخود کاملا نرم شود زیاد این شیرینی با قیف فرم داده شود و رد این گونه شیرینی ها بهتر است کره کاملا نرم شود تا بعداً در حین خارج شدن از قیف مشکل نداشته باشید .

    کره نرم شده را بهمراه پودر قند 3 تا 5 دقیقه با همزن برقی دستی و یا 7 یا 10دقیقه با همزن کاسه دار هم بزنید . در حین هم زدن 2 یا 3 بار همزن را خاموش کرده واطراف کاسه با لیستک جمع کرده و به مرکز بیاورید .

    سپس روغن مایع را اضافه کنید کمی مواد شل میشود مواد را هم بزنید تا مجددا مخلوط سفت و خامه ای شود . به طور کلی در شیرینی هایی که با قیف فرم داده میشود مدت همزدن مخلوط کره و پودر قند از شیرینی های قالب زدنی طولانی تر است .

    زرده تخم مرغ +هل +زعفران ( که نباید غلیظ و خمیری باشد ) را افزوده و هم بزنید در حدی که یکدست شود .

    شیر خشک را اضافه کرده و هم بزنید . آرد و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و با لیستک به خورد هم دهید و زیاد هم نزنید .

    در صورتی که طعم زعفران و هل را نمی پسندین به جای هل و زعفران از محلول قهوه فوری و دارچین و یا وانیل مایع استفاده کنید .

    مواد را بلافاصله بعد از اماده شدن در قیف ضخیم با ماسوره طرح زیگزاگی (astar- ribbon ) ماسوره حصیر باف به طول دهانه 2/5 سانتی متر یا خمیر ریز با شکل و سایز مشابه ریخته و خمیر را به صورت نوارهای به طول 5 سانتی متر و با فاصله از هم در سینی فر فرم دهید و روی آن پودر پسته و یا شکر بپاشید . میتوانید نوار خمیری را بصورت یک تکه و بلند در سینی بریزید و با کاردک آغشته به آرد آنها را با طول دلخواه ببرید .

    سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد و در فرهای مجهز به کانوکشن با 20 درجه کمتر در طبقه وسط طبخ نمایید تا بیسکویتها اطراف و انتهای آنها طلایی شود .

    پس از خارج کردن از فر چند لحظه صبر کنید و بعد با یک کاردک بیسکویتها را از سینی جدا کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود .

    با این میزان مواد 40 عدد بیسکویت تهیه میشود . که یک هفته در ظرف در بسته در دمای محیط و تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد .

    نکته :

    *************************

    در شیرینهایی که با قیف و ماسوره فرم داده میشود مشکل رایج خارج نشدن مواد از قیف است که گاه مواد سفت میشوند . اگر اندازه گیری دقیق باشد کره به حد کافی نرم شده باشد و ب مدت کافی همزده شود آرد مصرفی بسیار نرم و سبک و لطیف و مخصوص قنادی باشد مواد بلافاصله پس از تهیه فرم داده شوند احتمال بروز این مشکل حداقل میگردد و بهتر است بار اول 1 تا 2 قاشق آخر ارد را با احتیاط اضافه کنید و به این مطلب هم توجه کنید که اگر آرد شیرینهای کره ای کم باشد نیز شیرینی در فر وار رفته و پخش میشود .

    خمیر اینگونه شیرینی ها اگر احیاناً سفت شوند چاره ای جز افزودن تدریجی اندکی ماست به خمیر یا تهیه مجدد خمیر با ارد کمتر و مخلوط کردن دو خمیر با هم برای اصلاح خمیر نهایی و یا به کل صرف نظر کردن از فرم دهی با قیف ندارن به طوریکه خمیر را در یخچال قرار داده تا خنک شود سپس به ضخامت 3 میلی متر بین دو کیسه نایلونی باز نمود و قالب زد . در هر حال از افزودن آب به خمیر جداً خودداری شود
    .
     
    m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چون وا نمی کنی گرهی خود گره مباش
    ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    دوستان من امروز این بیسکوییت نواری زعفرانی رو از مجله هنر قنادی 101 درست کردم .
    عکسش رو بعدا میزارم الان وقت ندارم

    اول ممنون و تشکر ویژه از خانم صالحه دردائی با دستورای بی نقصشون
    دوم اینکه واقعا خوشمزه و عالی بود من بیچاره شدم باور کنید 10تاش رو تو 15 دقیقه نشد که خوردم ترد و خوشمزه

    توصیه میکنم حتما یه بار امتحان کنید دستورش رو نسیم جون تو ص6 گذاشته.
    یه توضیح بدم که من ماسوره 2.5 سانتی نداشتم واسه همین 2بار کنار هم زدم.
    پودر پسته نداشتم روبعضی ها پسته اجیل رو خرد کردم واسه همین سبز خوشرنگ نبود و رو بعضی ها ترافل رنگی ریختم همونایی که یه بار ماسوره زدم
    مدت زمان پخت واسه فر من زیاد بود و داشت میسوخت.

    نام: DSC04689.JPG نمایش: 3174 اندازه: 44.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط monajoon : ۱۳۹۲/۱۲/۱۷ در ساعت ۰۸:۴۶ بعد از ظهر
    m1361, باران67 و کیجا این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796
    بیسکویت نواری زعفرانی
    دفعه قبل گفته بودم خمیرم کمی سفت شدو من با ماست اونو نرم کردم...........این بار هم همین اتفاق افتاد و من به جای اضافه کردن ماست اونو توی دستگاه کوکی پرس ریختم.....و با هاله ای از پودر پسته !تزیین کردم

    نام: بیسکویت زعفران&#17.jpg نمایش: 3291 اندازه: 92.3 کیلو بایت
    m1361 و کیجا این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somi66 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    994
    پسند کرده
    969
    شیرینی زعفرونی من با این دستور

    شیرینی نواری زعفرانی

    من به دلیل تنبلی مفرط با قیف وماسوره شکوفه زدم

    نام: 7.jpg نمایش: 6227 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    m1361 و کیجا این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MooniYa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    1,313
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    4021
    پسند کرده
    2975
    شیرینی نواری زعفرونی خوشمزه
    ممنون از مامان بانو عزیز

    شیرینی نواری زعفرانی

    بسیار پسندیدیم

    منکه زورم نرسید با ماسوره بزنم...ریختم تو بیسکوییت زن!



    m1361 و کیجا این نوشته را پسندیده.
    دلتو به هيشكي نسپار اونو واسه من اونو واسه من اونو واسه من نگهدار

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168
    بیسکویت نواری زعفرانی

    خانم صالحه دردایی(هنر قنادی)






    کره(یا مارگارین یا مخلوط هر دو)................. 100گرم

    روغن مایع بدون عطر و طعم .....................25گرم

    پودر قند الک شده................................. 60گرم

    محلول زعفران دم شده.....................1/2 ق چ

    پودر هل نرم................................1/4 ق چ

    شیر خشک قنادی...........................10 گرم

    نشاسته ذرت قنادی (آرد ذرت سفید)................ 25 گرم

    زرده تخم مرغ ........................ 1 عدد

    آرد قنادی ...............حدود 150 گرم

    پودر پسته......................کمی جهت تزئین

    _کره یا مارگارین را خرد کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود...............کره را

    ذوب نکنید .................و کنار منبع حرارتی قرار ندهید.....................اجازه دهید خودبه خود

    کاملا نرم شود زیرا این شیرینی با قیف فرم داده می شود................. و رد این گونه

    شیرینی ها بهتر است کره کاملا نرم شود ......................تا بعداً در حین خارج شدن از قیف

    مشکل نداشته باشید.

    _کره نرم را به همراه پودر قند 3 تا 5 دقیقه با همزن برقی دستی( یا 7 تا 10دقیقه با همزن

    کاسه دار) هم بزنید ...................ودر حین هم زدن 2 یا 3 بار همزن را خاموش کرده و اطراف

    کاسه با لیسک جمع کرده و به مرکز بیاورید .

    _سپس روغن مایع را اضافه کنید .............کمی مواد شل می شوند ...........مواد را هم

    بزنید تا مجددا مخلوط سفت و خامه ای حاصل گردد................ به طور کلی در شیرینی

    هایی که با قیف فرم داده می شود............... مدت هم زدن مخلوط کره و پودر قند از

    شیرینی های قالب زدنی طولانی تر است .

    _زرده تخم مرغ +هل +زعفران ( که نباید غلیظ و خمیری باشد ) را افزوده و هم بزنید در حدی

    که مواد یک دست و جذب هم شود

    _شیر خشک را اضافه کرده و هم بزنید.

    _آرد و نشاسته ذرت از پیش الک شده را اضافه کرده و با لیسک مواد را به خورد هم دهید و

    زیاد هم نزنید.

    _در صورتی که طعم زعفران و هل را نمی پسندید به جای هل و زعفران از محلول قهوه فوری

    و دارچین و یا وانیل مایع استفاده کنید .

    _مواد را بلافاصله بعد از اماده شدن در قیف ضخیم با ماسوره طرح زیگزاگی (astar- ribbon) به

    طول دهانه 2/5 سانتی متر یا.................... خمیر ریز با شکل و سایز مشابه ریخته و خمیر

    را به صورت نوارهای به طول دلخواه(حداقل5 سانتی متر) .................و با فاصله از هم در

    سینی فر فرم دهید.......... و روی آن پودر پسته و در صورت تمایل کمی شکر بپاشید .

    میتوانید نوار خمیری را بصورت یک تکه و بلند در سینی بریزید و با کاردک آغشته به آرد آن ها را

    به طول دلخواه ببرید .

    _سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه کانونشنال (20

    درجه کمتر برای فرهای مجهز به کانوکشن) در طبقه وسطقرار داده تا بیسکویتها پخته و اطراف

    و انتهای آنها طلایی رنگ شود .

    _پخت ناکافی علاوه بر اینکه مانع ایجاد بافت بیسکویتی و ترد میگردد همچنین ماندگاری

    بیسکویتها را پایین می آورد.

    _پس از خارج کردن سینی از فر چند لحظه صبر کنید و سپس با یک کاردک شیرینی ها را از

    سینی جدا کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود سپس سرو کنید.

    _با این میزان مواد 40 عدد بیسکویت تهیه میشود . که یک هفته در ظرف در بسته در دمای

    محیط و تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد .


    در شیرینهایی که با قیف و ماسوره فرم داده میشود.................. مشکل رایج خارج نشدن

    مواد از قیف است که گاه مواد سفت می شوند............. اگر اندازه گیری دقیق

    باشد................ کره به حد کافی نرم شده باشد .................و به مدت کافی هم زده

    شود.............. آرد مصرفی بسیار نرم ، سبک ،لطیف و مخصوص قنادی باشد

    .................مواد بلافاصله پس از تهیه فرم داده شوند.................. احتمال بروز این مشکل

    حداقل میگردد و بهتر است بار اول 1 تا 2 قاشق آخر ارد را با احتیاط اضافه کنید

    ....................و به این مطلب هم توجه کنید که اگر آرد شیرینهای کره ای کم باشد

    نیز.................. شیرینی در فر وار رفته و پخش میشود .

    خمیر این گونه شیرینی ها اگر........................ احیاناً سفت شوند چاره ای جز افزودن

    تدریجی اندکی ماست به خمیر..................... یا تهیه مجدد خمیر با .................آرد کمتر و

    مخلوط کردن دو خمیر با هم .........................برای اصلاح خمیر نهایی و یا به کل

    ........................صرف نظر کردن از فرم دهی با قیف ندارند................ به طوریکه خمیر را

    در یخچال قرار داده تا خنک شود.................. سپس به ضخامت 3 میلی متر بین دو کیسه

    نایلونی باز نمود و قالب زد .................. در هر حال از افزودن آب به خمیر جداً خودداری شود.
    .
    .
    من هم مثل مامی مهدیس عزیزم که قبلا زحمت کشیده و دستور رو گذاشته بودند ، از ماسوره یک و نیم سانتی استفاده کردم اما 2 تا کنار هم زدم - خمیر من هم کمی سفت شد که ماست اضافه کردم - پودر پسته ام نداشتم برای تزئین.
    ولی بسیار بسیار خوشمزه و عااااالی بود .

    .
    .
    .

    و این هم یکبار دیگه اش.






    .






    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۴/۰۶/۱۲ در ساعت ۰۷:۵۰ بعد از ظهر
    m1361, باران67 و کیجا این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    437
    پسند شده
    5161
    پسند کرده
    2733
    بیسکویت نواری زعفرانی

    نام: IMG_5359.jpg نمایش: 3358 اندازه: 73.5 کیلو بایت

    با دستور زهرا جون تو این صفحه نوشتند از خانم دردایی
    خیلی شیرینی خوشمزه ایه 2 سری پیش خمیرم سفت میشد بزور از ماسوره میومد بیرون این سری نصف قاشق از ارد رو نریختم خیلی راحت و بیدردسر بود.

    نام: IMG_5336.jpg نمایش: 3465 اندازه: 79.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط meli59 : ۱۳۹۳/۱۱/۰۹ در ساعت ۰۱:۰۴ بعد از ظهر
    m1361, باران67 و کیجا این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما